Какво да правите, когато се срещнете с родителите на гаджето си

7068
Какво да правите, когато се срещнете с родителите на гаджето си
Снимка: iStock/Guliver

Най-полезното интервю за вашата връзка.

В повечето случаи срещата с красиво момиче е прекрасно нещо. С напредването на връзката изкачат интересни етапи, като например да пренощувате за първи път заедно или да я запознаете с приятелите си. Но не всички етапи са толкова приятни. Все някога идва момента, в който тя ще зададе ужасния въпрос: „Искаш ли да се запознаеш с родителите ми?“ Срещата с родителите на вашата приятелка може да е знак за здрави отношения, но също така е и натоварващо събитие. Подобно на интервю за работа, залогът е голям, защото първото впечатление е доста важно. Почти можете да забележите как ви анализират в умовете си, оценявайки ви спрямо таен идеал, за да определят дали сте достоен да излизате с дъщеря им.

6 неща, които е добре да се знаят преди първа среща

И нека бъдем наясно, че от вас зависи да ги убедите, че сте достойни. Трябва да им покажете, че сте отговорен и зрял човек, с добри намерения, че внасяте стойност във връзката, че сте достоен за тяхното доверие. Независимо какво смятате, тяхното мнение за вас има значение. Ако всичко върви добре с приятелката ви, те ще бъдат част от живота ви за години напред. Те може да са баба и дядо на бъдещите ви деца. Ако не сте в добри отношения с тях, това ще се отрази на живота ви по много съществени начини. Но не се отчайвайте. Ето няколко съвета как да започнете вашата връзка върху стабилна основа.

Как да впечатлим мъжа на първа среща?

Напишете си домашното

Всяка подготовка, която можете да измислите преди срещата с родителите й, ще бъде полезна. Когато тя споменава майка си или баща си в небрежни забележки, запомнете какво ви казва. Чувствайте се свободни да й зададете и директни въпроси за тях. Попитайте за евентуални изненади. Ако има нещо, което трябва да знаете, преди да влезете в ситуацията, по-добре да сте подготвени. Родителите й имат ли различни фамилни имена? Майка й глуха ли е с едното ухо? Ще се срещнете ли и с нейните братя и сестри, когато се съберете? Колкото по-малко изненади има, когато ги срещнете, толкова по-добре.

Новите "модерни" правила за първа среща!

Научете за техните работни места и интереси. Разговорът с хора от различна възрастова група може да бъде предизвикателство, тъй като и двете страни се мъчат да намерят общи теми за обсъждане. Преди да срещнете родителите й, попитайте приятелката си за тях. Всяко лято ли са на почивка? Майка й преподава ли уроци по испански? Баща й реставрира ли стари автомобили? Оборудването с тези знания може да ви помогне да поддържате разговора жив, особено когато приятелката ви не е наоколо в този момент, за да ви улесни.

10 теми, които една жена никога не трябва да обсъжда на първата среща с мъж

Направете добро първо впечатление

Когато действително се срещнете с родителите й, е разумно да покажете всички неща, на които майка ви ви е научила: яжте със затворена уста, седнете изправени и се усмихнете. Досадата на майката може да е досадна, но е доста полезна. Тя може да ви научи как да направите добро първо впечатление.

Облечете се прилежно

Независимо дали вечеряте в къщата на родителите или се срещате с тях в ресторант, трябва да покажете нещо различно от къси панталонки и тениска. Общо правило е да се обличате „бизнес небрежно“. Ризата и панталоните с копчета са подходящи за повечето случаи.

10 ценни правила за първа среща

Носете подарък

Особено ако се срещате в къщата им, ще получите бонус точки за донасяне на малък сантиментален подарък. Бутилка вино (дори и евтино) ще бъде оценена. Не знаете нищо за виното? Не се страхувайте! Просто вземете някакво и покажете, че искате да направите жест към тях.

Наричайте ги - господине и госпожо

Да, всички сте възрастни, но не наричайте родителите й с малките им имена, освен ако не ви помолят. Използването на господин и госпожо показва уважение и илюстрира вашето добро възпитание.

7 съвета за перфектна първа среща

Бъдете уверени

Когато ги срещнете за първи път, усмихнете се и ги поздравете със зрителен контакт и здраво ръкостискане, но не прекалено. Някои семейства са по-докачливи от други, така че майка й може и да я прегърнете. Това също е добре, но ръкостискането с нея трябва да е по-нежно.

Бъдете своето най-добро Аз

След като се представите най-вероятно ще седнете някъде да се опознаете. Това е най-важната част от събирането, където започва истинският тест. Ясно е, че вие искате да бъдете себе си, но бъдете най-добрата версия на себе си, а не злобната и по-нагла част, която сте около приятелите си. Приятелката ви очевидно смята, че сте някой, когото може да доведе вкъщи пред родителите си, така че е време да докаже, че е права.

10 лесни начина да го впечатлите на първата среща

Участвайте активно в разговора 

Една грешка, която момчетата правят понякога, когато се срещат с родителите, е да се ангажират предимно с приятелката си или чрез нея с родителите й. Не правете това. Ако сте срамежливи, опитайте се да говорите с тях. Целият смисъл на тази среща е вие ​​тримата да се опознаете. За да направите това, трябва да разговаряте с тях.

Изключете телефона си

Този съвет е важен. Може да сте свикнали да проверявате Facebook всеки път, когато настъпи затишие в разговора, но устоявайте на това желание. Гледането на телефона си по време на такова събитие се счита за неуважително, особено за хора от по-старите поколения. Останете присъстващи и внимателни.

Съвети за една перфектна първа среща

Бъдете нежни с приятелката си

Хубаво е да покажете, че държите на приятелката си, така че не се колебайте да бъдете нежни с нея пред тях, просто не прекалявайте. Мислете за удобството й, дори да сте в дома й. Издърпайте стола й, когато седне. Дръжте ръката й. Просто не се опипвайте един друг.

Бъдете позитивни

Говорете за вашите интереси, хобита и нещата, които ви правят щастливи. Включете приятелката си в разговора. Говорете за това, което двамата обичате да правите заедно. За вас е важно да се представите като позитивен човек, защото никой не обича да е около някой кисел. Мразите ли шефа си? Не го споменавайте на този етап. Оставете негативизма у дома.

Как да не изплашите мъж на първа среща

Не забравяйте, че ви наблюдават

Ако имате късмет, с родителите й ще бъде лесно да се говори. Сред целия смях и добра воля може да започнете да чувствате, че не можете да сгрешите. Дръж се, тигре. Да бъдеш уверен е полезно, но прекаленото самочувствие е опасно. Без значение колко комфортно ви карат да се чувствате, не забравяйте, че ви наблюдават.

Бъдете учтиви, дори и да са по-несъобразителни

Родителите също са хора, което означава, че имат способността да правят натрапчиви коментари. Например някои семейства обичат да говорят за политика на масата за вечеря. Не се ангажирайте, особено ако не сте съгласни с това, което казват. Опитайте се да насочите разговора към по-безопасна територия.

Какво забелязват мъжете на първа среща?

Бъдете полезни

Ако се храните в къщата им, попитайте дали можете да помогнете да приготвите вечеря или да наредите масата. След вечеря предложете да помогнете за почистването. Може да откажат, но ще оценят предложението.

Не пийте твърде много

Независимо от това колко държите на алкохол, ограничете се до една или две напитки пред родителите. Ако трябва си сипете, но малко. Ако алкохолът ви повлия повече от нужното, те веднага ще забележат, което няма да направи добро впечатление.

5 фрази, от които трябва да се откажете, ако не искате първата ви среща да е последна

Благодарете им

Независимо дали сте се забавлявали или не, благодарете им в края на вечерта. По-късно кажете на приятелката си, че сте си прекарали добре. Дори и да не е напълно вярно, тя най-вероятно ще ги уведоми и това ще се отрази положително на вас.

Изкарайте максимума от вечерта

Някои момчета имат късмет и наистина се наслаждават да прекарват времето си с родителите на приятелката си. За други това е скучна работа. Така или иначе, опитайте се да се възползвате максимално. Можете да изберете приятелката си, но не можете да изберете родителите й.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com