Какво иска той в леглото според годините си

39843
Какво иска той в леглото според годините си

Мъжете са онази част от света, която сякаш жените никога няма да разберат напълно. Непрекъснато се чудят как да ги омаят, какво да направят, за да ги задържат по-дълго и как да се държат така, че да не си тръгне.

Сексът е тема, която вълнува всички ни. Ето и как да разбереш от какво има нужда той според възрастта му:

Времето на страстта: от 20-та до 30-та година

Това е период, който се характеризира с голяма несигурност в себе си и в собствената сексуалност. Мъжете се страхуват дали ще допаднат на момичето, по което си падат, дали ще имат успех в секса и т.н., и затова избягват контактите с дамите или пък ако боязънта не е така голяма, се впускат в свалки и мимолетни сексуални връзки, без много-много да се обвързват емоционално.

3-те зодии, които не ги бива в леглото

Оказва се, че има и такова проучване, което доказва, че зодиите имат влияние и върху представянето ни в леглото. Има 3 зодии, за които ...

Това им помага чрез флирта и грешките, които допускат, да изградят самочувствие и да опознаят момичето, поведението му, неговите реакции. И тъй като нагонът на силния пол е най-силен в този период, количеството заема предно място пред качеството.

Как да го свалите: Бъдете спонтанна и внимавайте да не го стресирате допълнително. Дайте му чувство на сигурност и доверие. Хвалете го като любовник. Всички мъже, особено младите, са най-щастливи, когато се чувстват силни и когато са добре, а вие сте огледалото им да преценят дали това е така.


Времето на разума – от 30 до 45 години

Сексът не е тема номер едно, а на преден план са нещата от живота. Сега кавалерите са важният интелектуален потенциал на половинката си, а физическата активност, която безспорно е важна, не е единственото, което ги занимава. Това е времето, когато се избира съпругата и най-добре би било, ако тя прилича на неговата майка.

Как да го свалите: Не се старайте да го  промените и да го превъзпитате, а го разбирайте и приемете такъв, какъвто е. За секса няма универсално средство, което да гарантира успех. Зрелият мъж вече си има изградени афинитети, затова се постарайте да опознаете чувствителността му.

Креативността в секса увеличава щастието в двойката

Повечето секс не ни прави по-щастливи, сочи научно изследване, цитирано от "Америкън нюз уайър". Учените от "Карнеги мелън юнивърсити" ...

Колкото по-открити сте в изразяването на сексуалните желания, толкова по-наситен ще бъде сексуалният ви живот. Ще се научите как да си доставяте един на друг удоволствие. Въпреки че това е периодът на зрелостта, той същевременно носи и големи проблеми в отношенията и много двойки са изкушени от варианта да се разделят. Затова никога не си позволявайте след сватбата или след бременността да се запуснете. От помощ ще бъде и терапията за двойки, която успешно помага за възстановяването на сексуалния живот.


Залезът на сексуалността – след 50-те

Факт е, че при повечето мъже над 50 години либидото отслабва. За да компенсирате недостига на страстта, внесете в интимните отношения повече близост. Гледайте го в очите по време на орален секс или се хванете силно за ръце по време на оргазъм. Постарайте се да предизвикате хубави асоциации у мъжа си, на когото не се отразява добре нито остаряването, нито отслабването на сексуалния нагон.

Не му мрънкайте, не се оплаквайте, тъй като във вас ще открие картината на собствената си старост. Внимавайте, не забравяйте и себе си. Гримирайте се, не се занемарявайте, докарвайте се. Правете онова, което ви се харесва. И го карайте да се чувства като герой. Ако няма инициатива от негова страна да ви изведе на разходка или на кино например, направете тови вие, но така, че и той да вземе участие. Ще му хареса да се почувства щастлив за това, че сте радостна. Не забравяйте, децата ви са големи, имате повече време един за друг от преди и никак няма да е зле, ако се възползвате от тези безценни мигове на щастие за двама.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com