Какво издава лицето й по време на оргазъм

72764
Какво издава лицето й по време на оргазъм

Експертката Анабел Найт разказва за най-типичните изражения на женското лице по време на оргазъм и какво може да означават.

Tя казва, че не трябва да се отнасяме към една или друга физиономия като към аксиома, защото всичко е много индивидуално и се променя от човек на човек. И все пак се получава една обща представа.

(+18) Пенисът Снип и вагината Снуп образоват шведските деца за секса

Видеоклип за пениса и вагината, създаден от шведско ТВ Предаване, предназначен за деца стана хит в мрежата, съобщи Metro. От пускането...

Учуденото лице

Във върховия момент лицето ви изглежда така, сякаш леля ви току-що е признала, че отдавна се чувства като мъж и най-накрая наистина смята да си смени пола. Тоест - радвате се на нейния избор, което обаче не ви пречи да реагирате наистина учудено. В такъв момент от оргазма веждите са огънати, челото е набръчкано, устата е отворена. Това впрочем е най-разпространеният израз на женско лице по време върховното удоволствие в кревата.

Какво означава това? "Колко е яко! Разтърсващо е, толкова е възхитително" - ето това казва този израз на партньора ви. Обикновено това означава също, че вие не познавате достатъчно добре партньора, с когото правите секс. .

Лице със замижени очи

Майката определя сексуалния живот на мъжа

Проблемите на мъжете в леглото могат да бъдат пряко свързани с това колко добри са отношенията им с техните майки. Проучването, публи...

В момента на апогея това лице изглежда така сякаш някой е пуснал срещу него силна струя вода, при това неочаквано.

Какво означава това? Широко е разпространено мнението, че когато си затваряте очите, връзката с партньора ви се издига на по-високо равнище – дори да нямате зрителен контакт при екстаза. В такъв случай у вас става това, което се нарича "пълно потапяне". Самосъзнанието ви е изключено, не ви вълнува как изглеждате, нищо не виждате и може напълно да се съсредоточите върху това, което в момента се случва. Замижават онези, които имат продължителни интимни отношения, или пък онези, които освен плътско удоволствие със случаен партньор, намират и нещо повече от полов акт.

Научете останалите тук!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

Трябва ли да са топли яйцата за боядисване?
Трябва ли да са топли яйцата за боядисване?

Толкова години боядисваме яйца за Великден, че сякаш е невъзможно да измислим нещо ново. Но винаги ще има нови или поне непроверени идеи. Оптималната...