Какво ни каза BOSS-ът на сладоледите

18636
Какво ни каза BOSS-ът на сладоледите
Снимка: Нестле

Един от най-обещаващите вкусове на това лято разказа пред Actualno.com какво го отличава от другите сладоледи и защо би бил страхотен избор за тези, които искат да се отдадат на мига.

Кой е BOSS?

Boss е един от най-утвърдените и предпочитани видове сладолед, който радва българите от години насам. Не искам да се хваля, но BOSS е повече от избор, това изборът на тези, които знаят какво искат.

BOSS има още едно име през лятото на 2016 г.? Кой е BOSS BEYOND?

Избрах да бъда дързък, затова и BOSS BEYOND. И какво по-привличащо дръзновението от все така изключителен сладолед, но сега с вкус на шоколад и опияняващ сироп с вкус на ром, който като логичен завършек е обвит в млечен шоколад с парченца бисквити. И точно това е новият BOSS BEYOND.

Но тъй като дадох свобода на въображението си, не успях да спра дотук. Това лято BOSS BEYOND го има и в разновидност с вкус на Забайоне и сироп с вкус на ром. Какво мога да кажа освен: Повече вкус и повече избор за по-магично лято!

Защо BEYOND?

Шоколад и ром - историята на две изкушения, преплетени в едно

Шоколадът е едно от онези изкушения, на които искаш, но не можеш да устоиш. Не излиза от ума, кара те да прекосиш светове, за да намери...

Защото съм смел в желанието си да предложа нещо уникално на любителите на сладолед. Всички познават BOSS, а тъй като и BOSS обича да бъде обичам не мога да пропусна да донеса нещо ново на хората. А сега, както казах, BOSS BEYOND идва с две дръзки комбинации – едната с вкус на шоколад и сироп с вкус на ром, а другата с вкус на Забайоне, но пак, разбира се, със сироп с вкус на ром.

Колко дързък ще бъде BOSS BEYOND това лято?

Със сигурност ще свалям опаковки в най-горещите дни. Ще изкушавам с шоколадов тен, ще бъде неустоим - като в най-добрите летни традиции!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com