Какво ново при прическите и грима за новата 2022 година?

10322
Какво ново при прическите и грима за новата 2022 година?
Снимка: katyandgeorge / Pixabay

Новата година идва с неочаквани модни тенденции и интересни решения при прическите и грима. Безупречно подредени коси или нестандартни изпълнения – има избор за всеки според личния му стил, вкус и предпочитания. При избора на нова прическа се доверете на стилиста си, за да е подходяща за текстурата и дължината на косата ви и формата на лицето. Вдъхновете се и смело се отдайте на промяната. Какво по-хубаво за началото на нова година, пълна с надежди и очаквания, от промяна на визията и порция красота?

Прическите на 2022 година

Шаг с дължина до раменете

Майли Сайърс е звездна дама, харесваща този стил на подстригване и оформяне на косата. Шагът представлява закачлива и екстравагантна прическа, при която се разчита на различни дължини и текстури на косата. Тази година модерен ще е този с дължина до раменете и с бретон, която е една идея по-подреден от дългите варианти, но имайте предвид, че изисква по-честа поддръжка –  посещение на салона не по-малко от веднъж на 5-6 седмици, за да поддържате безупречната форма. По-дългите варианти на прическата се поддържат по-лесно, но ако искате да сте на гребена на модната вълна през 2022 година, спрете се на къс вариант.

Как да се гримираме като за фотосесия

Най-добре е да оставите вечерните визии на професионалисти, които са майстори на четките и цветната козметика. Съсредоточете се върху о...

„Рейчъл“

Така наричат прическата, вдъхновена от звездата от сериала „Приятели“. При този стил слоевете обрамчват лицето и подчертават красотата му. Подходяща е за почти всички типове коса, но важното е да е безупречно права. Нуждае се от преса или четка за поддържа на гладкостта и изправите дължините. Краищата може да носите и леко подвити – навътре, следвайки линията на лицето, или навън за непринуден чар.

Прически с бретон

Подобно на шага с бретон и другите стилове през 2022 година поставят акцент на бретона. Той е модерен през новата година и ще го виждаме в различи варианти и дължини – повдигнат, изправен, филиран, разделен на една страна. Имайте предвид, че е полезно да тествате изкуствен бретон, преди да решите да се подстрижете, както и че бретонът изисква грижи – често подстригване, изсушаване и оформяне след миенето на косата, за да стои добре. Прическите с бретон не позволяват просто да станете и да излезнете. Спрете се на бретон, ако имате време и желание за ежедневна грижа, както и ако подхожда на лицето и стила ви.

Гримът на 2022 година

5 сутрешни правила за перфектна визия

От сутринта зависи от как ще мине целият ви ден. Ако искате да се насладите на външния си вид и да заредите енергията си за целия ден, ...

Гримът през новата година ще бъде всичко друго, но е и скучен. Цветен, пъстър и с отлично качество – съвършена покривност и дълготрайност, за да отговаря на нуждите на съвременното работещо момиче и да остава върху лицето му дори в края на нощта. Очите се превръщат в център на вниманието и фокусът е върху тях. Интензивни цветни магнетични нюанси и метални ефекти покриват клепачите, а формулата е кремообразна, за да създавате по-лесно опушен вид и ефекти.

При миглите водещи са и обема, и дължината. Изберете продукт, който дава на миглите ви и двете, за да бъдете модерни през новата година.

Веждите също следва да бъдат оформени съвършено – с грим или с перманентно решение. Акцентирайки върху очите, важно е да оставите устните естествени. Ще са модерни нюд нюансите и тези, които имитират цвета на устните. Предпочитанията падат върху матови и дълготрайни червила, но не е пропуснат и блясъкът на сиропираните устни при определени поводи.

Кожата следва да е безупречна. Красивата кожа никога не излиза от мода.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com