Какво означава да счупиш огледало - а ако стане случайно?

83735
Какво означава да счупиш огледало - а ако стане случайно?
Снимка: iStock/Guliver

Знакът „счупено огледало“ винаги се е смятал за доста страшен.

Това е свързано с нещастия, парични загуби, смърт, тъй като самото огледало се е смятало за врата към другия свят.

С него се свързват следните лоши поличби: Ако се счупи огледало в апартамент, обитателите му ще бъдат преследвани от нещастия през следващите седем години. Ако човек види собственото си отражение в счупено огледало, чака го болест. Колкото по-малки са фрагментите, толкова по-лоша е поличбата за семейството. Много малки фрагменти показват подхода на сериозно заболяване, смъртта на роднина.

Има редица положителни признаци, свързани със счупеното огледало: Ако стъклото се разбие на нечетен брой парчета, скоро ще има сватба в къщата. Ако болен човек се е гледал в огледалото дълго време, то трябва да се счупи. Това ще освободи негативизма и ще доведе до дългоочаквано възстановяване.

Поставете огледала на тези места, за да постигнете баланс и положителна енергия

Счупеното огледало показва освобождаването на къщата от натрупаната негативност. Размерът на повредения артикул също играе роля. Малко огледало не обещава сериозни проблеми на собственика, средното показва парични загуби.

Повредата на голямо огледало се счита за най-ужасния знак - това показва болест, смърт, големи загуби.

 Как се счупи огледалото?

Счупеното огледало показва появата на проблеми в къщата. За последиците от него за семейството може да се съди по това колко голямо е било повреденото огледало, кой точно и при какви обстоятелства се е счупил.

Да счупиш случайно огледало е лоша поличба. Това показва, че проблемите в живота на човека ще се появят поради неговото невнимание, небрежност при изпълнение на задълженията, собственото му здраве и семейството.

Ако случайно голямо огледало падне от стената, инцидентът се счита за знак за голяма беда. В такава ситуация се препоръчва незабавно да се обърнете към ясновидец, за да защитите семейството.

Защо не трябва да има огледало в спалнята - за какво трябва да внимаваме

Умишлено счупване на огледало

В хода на магически ритуали огледалата се чупят умишлено. Те правят това за следните цели: Предизвикване на щети, унищожаване на човешката енергия.

Парчета от огледала са поставени в подложки, погребани със снимки. Елиминирайте негативизма. Ритуалното разрушаване на огледало, което болен човек е гледал дълго време, може да доведе до неговото оздравяване.

Неутрализиране на последствията от предишни ритуали. Стъклото се запечатва, след което се унищожава. Представените ритуални действия представляват опасност за обикновените хора. Те се провеждат от магьосници с богат опит, които познават тънкостите на работа с подобни неща и могат, ако е необходимо, да предпазят себе си и другите участници в ритуала от възможни опасности.

Къде се чупи огледалото?

Необходимо е да се вземе предвид мястото, на което се е случил този инцидент. Ще има различни интерпретации на представения знак за вашата собствена жилищна сграда, офиси, апартаменти на други хора.

В къщата знакът „счупено огледало“ е двоен: От една страна, то показва силен негатив, който засяга семейството. Често предвещава проблеми в семейството, смърт на добитък, финансови затруднения. От друга страна, унищоженото старо стъкло може да означава края на една неприятна поредица от живот.

Къде не трябва да се слага огледало и защо?

Понякога то елиминира болести, кавги. За да избегнете проблеми в семейството, трябва да проведете специална церемония, за да неутрализирате негатива и не забравяйте да изхвърлите огледалото, дори ако е семейна реликва.

Счупеното огледало се тълкува като предупреждение: в апартамента цари нездравословна атмосфера, това може да доведе до проблеми за всеки член на семейството. Най-лошото е, ако е счупено голямо огледало, в което деца и родители са се гледали всеки ден. Такъв случай е способен да предизвика скандали, кавги, преместване.

Какво да направите, ако огледалото се счупи?

Не е трудно човек да разбере какво да прави, ако е счупил огледало у дома. В тази ситуация трябва: Изхвърлете паниката. Страхът само ще изостри проблема. Отстранете счупения предмет. Обиколете къщата със запалена свещ - това ще премахне лошата енергия. Направете мокро почистване.

Какво да правите със счупеното огледало?

Важно е да знаете какво да правите със самото огледало. За да не страдате от лоша поличба, постъпете по следния начин: Внимателно съберете фрагментите, остатъците от рамката, сгънете фрагментите от стъкления лист с огледалната част един към друг. Изплакнете големите части от старото огледало с вода. Напълнете чашата с черна боя, увийте в плат или хартия, погребете я далеч от дома. По време на почистването не гледайте изображението си в него.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези 6 биохакинг техники ще забавят стареенето

8 гениални лайфхака със сапуна за пране от миналото, които са полезни и днес

За какво най-много съжаляват хората на средна възраст?

Храни, които НИКОГА не трябва да давате на котките

Защо яйцата за закуска са най-полезни?

Не само досаден плевел: Неочаквани ползи от глухарчето

Какво може да предизвика отвращение към месото?

Съпругата ми се оказа мъж: Младоженец с ужасяващо разкритие след 12 дни брак (ВИДЕО)

Как никога да не закъснявате: 8 прости съвета, които вършат чудеса

Развалена вечеря: 6 основни грешки при готвене на пюре, които всеки допуска

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com