Какво означава Меркурий в знаците?

8546
Какво означава Меркурий в знаците?

Време е да продължим да обясняваме значението на различните планети по отношение на астрологията. В тази статия ще разгледаме ролята на Меркурий, като ще споделим с вас тази информация.

Меркурий в Овен

Когато вашият Меркурий е в Овен, вашият стил на общуване е много откровен. Винаги се стига до точката, когато говорите, и абсолютно отвращавате хората, които бият около храста или обичат да се впускат в основната тема с времето. Вие сте много ясен, остроумен и доста нетърпелив, когато решите да направите нещо. Всъщност имате нулево закъснение между измислянето на идея и нейното изразяване. Вие сте най-съвместими с хора с Меркурий в огън (Овен, Стрелец и Лъв), защото тяхната дължина на вълната съвпада с вашата.

Меркурий в Телец

И когато вашият Меркурий е в земния знак на Телец, вие сте много заземен в реалността, в мислите си и начина, по който общувате с хората, както в платонични отношения, така и в романтични. Вие не сте склонни към желание за мислене и мечтания. Вместо това, когато решите да направите нещо в ума си, обикновено го правите и в реалността. Вие сте много практичен по този начин. Поради тези черти сте най-съвместими с хора със земни знаци на Меркурий (Телец, Дева и Козирог).

Меркурий в Близнаци

Меркурий управлява знаците Близнаци и Дева. Следователно тези с Меркурий в Близнаци се считат за майстори на общуването. Вие сте бърз, изключително социален и можете лесно да видите всички страни на историята от всичките й перспективи. Вие сте бързо обучаем и изключително добър комуникатор. Всъщност вие имате способността да подтиквате хората да правят точно това, което искате, и отлично продавате неща. Имате най-добра съвместимост с хора, които имат Меркурий във въздушните знаци (Близнаци, Везни и Водолей), защото всички останали в крайна сметка ви отегчават.

Меркурий в Рак

Планетата Меркурий не се справя толкова добре във водните знаци, обикновено защото въздухът е лек и слаб, докато водата е дълбока и всеобхватна. Ето защо, когато вашият Меркурий е в рак, вашият стил на общуване страда доста. Вие сте много емоционални и ви е лесно да изразявате емоциите си чрез думи, както изговорени, така и писмени. Но това, в което наистина не сте добри, е логичното мислене. Предпочитате сърдечна комуникация, отколкото мозъчна. Ето защо сте най-съвместими с хората, които имат Меркурий във водни знаци (Рак, Скорпион и Риби), тъй като оценяват да говорят за дълбоки неща точно по начина, по който го правите.

Меркурий в Лъв

И когато вашият Меркурий е в този знак, начинът ви на общуване също е като цар - силен, харизматичен, прям и мощен. Вашите мисли са смели и начинът, по който говорите, е смел. Ето защо сте най-съвместими с хората, които имат Меркурий в огнени знаци (Овен, Лъв и Стрелец), тъй като те са също толкова креативни и смели, колкото и вие.

Меркурий в Дева

Меркурий управлява знаците на Дева и Близнаци. Но се смята, че е възвишен само в знака на Дева. Това означава, че ако вашият Меркурий е в Дева, вие имате най-добрия стил на общуване от всички тях. Девата е странен знак. Той е земен, но има и ексцентрична страна. Така че, когато вашият Меркурий е в Дева, вие сте много практичен, основан на реалността, ефективен и ефективен в комуникацията на вашите мисли и идеи като всички останали земни знаци. Но за разлика от тях, вие също имате искра на ексцентрично остроумие, което ви прави много интересни да бъдете наоколо. Независимо от това, практическата страна на вас предпочита практичните хора, така че сте най-съвместими с хората, които имат Меркурий в земните знаци (Телец, Дева и Козирог).

Меркурий във Везни

Ако вашият Меркурий е във Везни, вие сте много приятелски настроен човек. Можете лесно да започнете разговори с хора и сте доста живот на партията. Освен това Везните ви правят много дипломатични в начина, по който общувате с хората. Отвращавате се от конфликти и ви харесва, когато нещата са непринудени, особено във взаимоотношенията ви, и имате способността да успокоявате аргументите и да създавате хармонична обстановка. Поради тези черти вие сте най-съвместими с хората с Меркурий във въздушни знаци (Близнаци, Везни и Водолей), тъй като те са непринудени като вас.

Меркурий в Скорпион

Знакът на Скорпиона е толкова дълбок и загадъчен, колкото океана. И също толкова мощен. Така че, когато вашият Меркурий е в Скорпион, вие живеете, за да стигнете до същността на нещата, да откриете тайни и да откриете причината за мистериозните случки. Умът ви е много остър и не се страхувате да говорите за дълбоките тъмни тайни на човешката психика. Вие сте най-съвместими с хора, които имат Меркурий във водни знаци (Рак, Скорпион и Риби).

Меркурий в Стрелец

Стрелецът е знакът на философа. И когато вашият Меркурий е в този знак, вашият ум има дълбок, философски завой. Обичате да изследвате идеи и да научавате нови неща. Всъщност вие сте много честни, откровени и директни в речта и писането си и отвращавате хората, които лъжат или обичат да останат заседнали в миналото. Ето защо вие сте най-съвместими с хора, които са също толкова креативни и перспективни, както и вие, като тези с Меркурий в огнени знаци (Овен, Лъв и Стрелец).

Меркурий в Козирог

Как да оцелеем през ретрограден Меркурий?

Всички, които разбират поне малко от астрология и движението на планетите, ще ви кажат, че да се намираме в ретрограден Меркурий е нещо...

Когато вашият Меркурий е в Козирог, вашият стил на общуване е много приземен, основан на реалността, практичен и дисциплиниран. Всъщност, когато настроите ума си към нещо, почти винаги продължавате напред и го постигате. И поради тези черти се отвращавате от хора, които са летящи, забравителни и живеят в една мечтана страна в съзнанието си. Следователно вие сте най-съвместими с хората, които имат Меркурий в земните знаци (Телец, Дева и Козирог).

Меркурий във Водолей

Водолей е знакът на бунтовника. Ексцентричният гений. Така че, когато вашият Меркурий е в този знак, вашият мисловен модел и стил на общуване също е като този на черна овца. Умът ви е пълен с идеи за бъдещето и как можете да промените света. И когато говорите (или пишете), вашите идеи са много нестандартни и странни. Поради това вие сте най-съвместими с хората, които имат Меркурий във въздушни знаци (Близнаци, Везни и Водолей).

Меркурий в Риби

Рибите са знакът на мечтателя. Ескапистът. Мистикът. Така че, когато вашият Меркурий е в Риби, умът ви винаги се отдалечава някъде в страната на сънищата. Поради това вашият стил на общуване всъщност не е толкова страхотен. Всъщност вие сте направо зле в изразяването на мислите, които се вихрят в ума ви. Не че наистина искате да ги изразите. По-скоро бихте били с хора, които смятате, че могат „телепатично“ да ви разберат. Ето защо сте най-съвместими с хората, които имат своя Меркурий във водни знаци (Рак, Скорпион и Риби), тъй като те са толкова емоционални и дълбоки, колкото и вие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com