Какво означава сън, че правите секс

35195
Какво означава сън, че правите секс
Снимка: iStock/Guliver

Сън с любовник това звучи като заглавие  на роман или филм. Но често това става наистина, а не в някаква мелодрама. За да разберете какво точно са искали да кажат подсъзнанието и висшите сили, трябва да запомните подробностите, които сте наблюдавали.

Защо сънуваме секс с любим?

Това е главно отражение на недоволството от личния живот и това, което ни заобикаля.

Тълкувателите на сънища твърдят, че сексът с любовник, който е сънувала омъжена дама, казва само едно - недоволство от настоящия сексуален партньор. Не сте доволни от много неща в ежедневието, но още по-неудобно е в леглото. Такова момиче не може да избира между своите желания и принципи.

Ако такъв сън се е присънил на дама, която никога не е била омъжена, тогава трябва да се изясни, че това предвещава среща в близко бъдеще, която напълно ще промени живота ѝ и ще го направи много по-разнообразен.

С бившия в леглото – това е сложен знак

Сексът с любовник, който ви е напуснал отдавна, означава, че този човек таи обида и не забравя миналото така, както го правите вие.

Ако такъв млад мъж ви целуне или любовникът прегърне омъжена жена, нещо ще я изложи. В този случай най-доброто решение би било да скриете незаконната връзка или да я прекъснете напълно. При забранената любов има голям шанс семейството да се разочарова от вас.

Какво означава, ако сънуваме починал човек

Значението и интерпретацията на сънищата често са двусмислени. Но обикновено сънищата за мъртвите могат да се тълкуват като предупрежде...

Ако правите секс на сън, с човек който не съществува, трябва да си припомните този сън по-подробно. Може би той ви е познат и наистина изпитва дълбоки чувства. Но не бързайте да се радвате, за съжаление този човек ще стане част и основната причина за редица проблеми.

Голи

Голият любовник казва на (особено на омъжените) дамите, че им липсва подходящо внимание. Обсъдете този въпрос със съпруга, така че да бъде възможно да се постигне компромис, който да е подходящ за двете страни.

В книгите за сънища голият любовник се тълкува като целенасочени действия на партньор, които могат да се разглеждат повече от сериозно. В действителност това може да означава, че сравнявате извънбрачни отношения с отношенията със съпруг.

Ако младо момиче има такива сънища, не бива да губи времето си с женени господа, тъй като в бъдеще това ще доведе до неизбежни проблеми, които ще бъдат трудни за решаване. Сюжетът на съня предупреждава за предстояща опасност и обвинения в интриги и измами.

Ето какво сънуват хората преди да умрат

Cънищaтa винaги ca вълнувaли хoрaтa, ocoбeнo aкo ca прoрoчecки. A aкo прeдcкaзвaт cкoрoшнa cмърт, вcички ca виждaли в тях нeщo злoвeщo....

За омъжена жена сексът с любимия насън означава недоволство и желание да опита нещо ново. Ако видението посети неомъжена жена, тя може да чака появата на нов мъж в живота си, който ще изиграе важна роля.

Ако в ролята на любовник се появи познат, между вас възниква известно подценяване.

Ако партньора не ви харесва, очаквайте неприятности.

Неизвестен човек като любовник - недоволство от всички наоколо, нарушаване на спокойствието. Прекарвайте повече време в личната си сфера.

Сън, в който бивш любовник целува или прави нещо друго, е знак, че всичко още не е приключило, негодувание и жажда един към друг дебнат дълбоко, има връзка, която привлича.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Грешки, които хората правят в живота си и са нещастни

Кога мъжете се връщат при бившите си

6 начина да накарате парфюма си да ухае през целия ден

Имате ли това в кухнята си - тези неща привличат пари

Могат ли лютите чушки да са полезни за организма ни

Чесънът като чудо на природата: Неочакваните ползи за здравето

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 10 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 10 май /валутен калкулатор/

Гордън Рамзи открива най-високия ресторант в Лондон

Кои комплименти си мечтае да чуе всяка жена?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com