Какво прави истински щастлива всяка ЗОДИЯ?

18361
Какво прави истински щастлива всяка ЗОДИЯ?
Снимка: iStock/Guliver

ОВЕН

Вероятно не ви достига стопроцентово и ежедневно потвърждение за това, че целият свят лежи в краката ви. Ако имаше начин постоянно нещо да поддържа вашата убеденост в това, че възможностите ви са безгранични, бихте били истински щастливи.

ТЕЛЕЦ

Според вашето мнение за пълно щастие не ви достигат две неща: първото е притеснението, че най-любимите ви хора не винаги ще са живи и здрави, а второто, че не ви достигат пари. А всъщност истината е, че ще бъдете много по-щастливи, ако не гледате чак толкова прагматично на живота.

6-те зодии, които са БЕЗСТРАШНИ

БЛИЗНАЦИ

За да сте щастливи, вие имате нужда от нещо съвсем малко - ежедневна смяна на текущата реалност. Колкото по-ярко, разнообразно и динамично е вашето съществуване, толкова по-щастливи се чувствате. 

РАК

Пълна къща с деца и други близки, всеки от които наистина се нуждае от вас, вслушва се в съветите ви, съобразява се с мнението ви и не отказва вашата закрила - това ви е нужно, за да бъдете безгранично щастливи.

ЛЪВ

Има само едно нещо, което не ви стига, за да усещате пълно щастие - всепоглъщаща любов! Противно на общото мнение за това, че са самовлюбени, на тях им е все едно, когато ги обича някой, към когото са безразлични.

ДЕВА

Праволинейност и предсказуемост на съществуването, при това не само на вашето собствено, но и на хората, с които сте принудени плътно да си взаимодействате - ето това ви е нужно, за да бъдете щастливи. 

ВЕЗНИ

При вас истинско усещане за щастие може да ви осигури най-вече осъзнаването на това, че обичате и сте обичани, имате хармонични и потенциално безкрайни любовни отношения.

СКОРПИОН

Светът и вашата съдба могат да се преобърнат наопаки, но вие въпреки всичко няма да се чувствате наистина и напълно щастливи. Но ако все пак искате в някакъв момент да опитате от щастието, то престанете във всяко хубаво събитие задължително да търсите подводни камъни.

2 ЗОДИИ, които ги очаква голяма печалба в средата на НОЕМВРИ

Всеки обича да печели пари. Материалното богатство може да не е най-важното нещо за човек, но пък благодарение на него имаме възможност...

СТРЕЛЕЦ

Имате си всичко необходимо за пълно щастие, защото знаете как да бъдете щастливи независимо от това какво се случва с вас или около вас. Във вас живее някакъв неизчерпаем оптимизъм, който ви позволява да не зацикляте върху неприятностите и бедите. 

КОЗИРОГ

Признанието на най-влиятелните, богати, прочути хора. До мозъка на костите си изпитвате желание да сте сред такива хора - да принадлежите към световния елит, да имате възможност да властвате, да влияете на умовете на хората и да формирате общественото мнение.

Зодиите, които не могат да живеят, без да изневерят

Пазете се от тези 2 зодии през НОЕМВРИ, защото ще ви предадат

Ноември месец крие много изненади. През втората му половина някои от зодиакалните знаци ще изпитат желание да бъдат егоисти. Те обаче н...

ВОДОЛЕЙ

Бихте били щастливи само ако се научите да се наслаждавате на всичко, което съдбата ви поднася, и да не искате от нея и от околните повече, отколкото са в състояние да ви дадат.

РИБИ

Вие вече притежавате всичко, което ви е нужно за пълно щастие. Само трябва да се научите да забелязвате това, като оценявате обективно и адекватно реалния свят, вместо да живеете в своите фантазии.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Може ли тази толкова известна добавка да ни помогне да отслабнем?

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Само в кои 2 дни може да се боядисват яйцата за Великден

Как е най-добре да се пържат мекиците от готово тесто?

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Готвач издаде кои са перфектните гарнитури за агнешко месо

Пожелания за Цветница 2024

Най-хубавото стихотворение за Цветница

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com