Какво представлява Луната в астрологията и какво означава – от Везни до Риби?

10271
Какво представлява Луната в астрологията и какво означава – от Везни до Риби?
Снимка: iStock/Guliver

Време е да видим какво значи Луната в астрологията за всички знаци от Везни до Риби. 

Лунният знак помага да оформите всичките си емоции и душата си. Той осветява най-дълбоките ви нужди и желания. Той демонстрира вашите ценни книжа с вашите емоции. Вашият лунен знак играе роля в това колко силно е изразен вашият слънчев знак.

Кои са кардиналните, фиксирани и променливи знаци в астрологията?

В астрологията знаците се делят на кардинални, фиксирани и променливи. В тази статия ще обясним за различните категории и с какво са ха...

Лунните знаци също са чудесен начин да разберете дали наистина сте съвместими, тъй като те се основават главно на емоции. Наличието на едни и същи или подобни елементи във вашия лунен знак са големи определящи фактори, когато се взема предвид съвместимостта.

Прочетете нататък, за да разберете какво означава всеки знак от лунен знак и да разберете какъв е вашият лунен знак.

Везни

Като знак на везните, хармонията е важна за Луната във Везни. Те не искат никакъв хаос в живота си - те искат баланс. Когато търсят партньор, те открито ще търсят този баланс. Аргументите и конфликтите играят голяма роля в нарушаването на желания мир. Те избират да бъдат дипломатични и се опитват да бъдат справедливи във всички аспекти на живота си. Те са управляват от Венера, която е от първостепенно значение за красотата и естетиката в живота. Да бъдат заобиколени от красота във всички аспекти на живота си е това, което ги прави доволни. 

Скорпион

Астролози обясняват как кармата от миналия живот влияе на следващия

Повечето от нас вярват в кармата. Кармата е просто резултат от миналия ни живот. Астролози споделят за това как нашият настоящ живот е ...

Страстта и интензивността са два огромни обяснителни за лунния знак Скорпион. Що се отнася до любовта, луната в Скорпион има силно сексуално желание да се чувстват желани. Те имат ясна представа от какво се нуждаят и не спират за нищо, докато не го получат. Те са толкова интензивни като огън. Скорпионът не може да има никакви отношения с вас, ако не ви вярва. Всички съмнения са огромни проблеми за тях. Те не са срамежливи, когато изразяват емоциите си, независимо колко екстремни или сурови са. 

Стрелец

За Луната в Стрелец светът е тяхната стрида и те са готови да вземат от нея с пълна сила. Те виждат живота през розови очила и винаги са в състояние да бъдат оптимистични дори в най-лошите времена. Луната в Стрелец се нуждае от свобода и не може да понесе да бъде затворена. Това може да бъде сложно, когато става въпрос за връзки, защото обвързването понякога може да ги направи тревожни и неспокойни. Усещането за приключение и свобода понякога ги прави неудържими. 

Козирог

Луната в Козирог означава бизнес. С високи амбиции и още по-високо чувство за самодисциплина, те са неудържими при постигането на целите си. Стремежът им към успех е впечатляващ и го правят, сякаш им е лесно. Те са заземени и това, че е символ на земята, със сигурност личи в действията им. Те могат да изглеждат твърди и интензивни отвън. Но, отвътре те са внимателни и интуитивни. Те жадуват за структура и стабилност и се чувстват истински спокойни, когато имат това в живота. Особено в отношенията им.

Датата на раждане предопределя целия ни живот?

Съдбата на човек е тясно свързана с датата, на която е роден. От хиляди години човечеството се опитва да разкрие тайната на кармата и д...

Водолей

Тези с лунен знак във Водолей са истински новатори. Те обичат да мислят прогресивно и за бъдещето. Те виждат всеки ден в живота като възможност за интелектуално израстване. Те се подхранват от това. Интересното при Луната Водолей е, че те са в състояние почти да изключат чувствата си. Те приемат чувствата си и ги наблюдават като идеи, вместо като емоции. Що се отнася до връзките, отнема известно време, но те могат да станат по-емоционални. Те търсят остри и почти опасни рискове. За тях адреналинът ги кара да се чувстват живи. 

Риби

Луната в Риби е загадка. Мистериозни и чувствителни с повече пластове в емоциите си, отколкото лук. Те са креативни, мечтатели и романтици. За тях всичко в живота е драматично. Но преди всичко те са състрадателни и безкористни. Във връзките тези качества са съвсем очевидни. Те могат да се увлекат малко, но винаги да намерят пътя си обратно. За тях хората, които са и най-близки, са изключително важни. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com