Какво разбират под любов представителите всички зодии

13994
Какво разбират под любов представителите всички зодии
Снимка: iStock

Всеки човек възприема любовта по различен начин, но влияние върху това оказва и зодията. Нека видим какво разбират под любов представителите на зодиака:

Овен

При Овните любовта е равностойна на пробуждането. Те възобновяват всичките си чувства и инстинкти, които досега са били забравени в някое кътче на сърцето. Обичат ли наистина, представителите на тази зодия няма да ви предадат никога. 

Телец

Телците искат да усетят любовта по-възможно най-истинския начин – те я виждат като съчетание от свобода, реалност, дълбочиа и интензивност. Приключение е връзката с Телец.

Близнаци

Представителите на тази зодия направо цъфтят под въздействието на любовта. Те се съживяват, събуждат се от зимен сън, по-мотивирани и енергични от всякога. Във половинката си те виждат вдъхновението, което са търсили. 

Рак

Раците са традиционалисти, любовта е сила и грижа. Ако Рак се влюби във вас – постоянно ще се обгрижвани и глезени. За тях е важно да обичат, за да се поддържат психически и физически – не могат да живеят без любов.

Лъв

Лъвовете са изключително дръзки, когато става дума за любов. Те правят най-различни лудории в името на това да привлекат вниманието на другия. Любовта им вдъхва кураж и надежда. Тя е техният спасителен пояс.

Дева

Девите дават всичко от себе си за любовта. Те ни показват, че тя е безкористна. Представителите на този знак изхвърлят ума си в кошчето, когато се влюбят. Спират да разсъждават трезво и са склонни да пожертват всичко за любимия, дори любовта да не е споделена. 

Везни

Везните гледат на любовта като на спокойствие. Те искат да има хармония и тишина в отношенията им с друг човек. Не обичат кавги и разправии, за тях любовта е мирна.  

Скорпион

През призмата на Скорпиона любовта е инстинктивна. Те следват само интуицията си, не мислят преди да се впуснат в нова любовна авантюра и действат смело. 

Стрелец

За Стрелците любовта е приключение. Едно дълго пътуване, изпълнено с много красиви пейзажи, но и с много неравности по пътя. Именно това разнообразие поддържа любовта на Стрелеца жива и интересна. 

Козирог

Козирог влюби ли се – то това е за цял живот. Те са постоянно в чувствата и отношенията си. Ще направят всичко възможно, за да задържат любимия доживот. 

Водолей

Водолеите са бунтари и се противопоставят на правилата. За тях любовта няма граници, затова често са намесени и в любовни триъгълници. Те трябва да поддържат тръпката силна, а тя е такава именно когато нещо е забранено. Нищо не може да ги спре да получат това, което желаят.

Риби

Рибите създават приказна любов. Те гледат на нея като на нещо божествено и магично. Отношенията с Риби са много чувствени и истински. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com