Какво те стресира според зодията ти

27002
Какво те стресира според зодията ти
Снимка: Pexels

Постоянното напрежение не се отразява добре на никого - нито психически, нито пък физически. Може да доведе до безсъние и раздразнителност, както и прекалено отслабване или пък напълняване. Възможни са и бръчки, и акне... Опасните последици от стреса са просто безброй.

Всеки човек може да се стресира заради различни причини, зависещи от характера му. От какво зависи какво ще го докарва до такова състояние? От редица неща, включително и от зодиакалния знак.

Телците се стресират, защото са ужасени от възможността да се провалят или да разочароват важни за тях хора. Съвършенството е приоритет за тях. Но животът понякога ги поставя в ситуации, с които просто не могат да се справят! Добре е да се научат да уважават повече вътрешното си „аз“. Просто невинаги всичко зависи от тях.

За Телците провалът е немислим, а Раците си гризат ноктите, ако рутината им бъде нарушена. Стрелците биват стресирани от несправедливостите в обществото, Близнаците пък кършат ръце, защото ежедневието е в състояние бавно да ги убие.

Лъвовете се стресират, защото изпитват постоянна необходимост да контролират. Ако някой им я отнеме, те изпадат в безизходица. Трябва да останат активни, за да изразходят цялата стресираща и негативна енергия. Няма нищо лошо да оставят понякога друг да поема отговорност вместо тях.

Близнаците се стресират, защото рутината ги убива. Борят се с нея, като взимат непрекъснато импулсивни решения. Оказват се в ситуации, които са неблагоприятни. Просто трябва да обмислят добре идеите си.

Зодиите, които са емоционално нестабилни и лесно се разстройват

За да се справим с ежедневните си предизвикателства в живота, да останем силни и да не изпадаме в паника с малки обърквания, трябва да ...

Девите се стресират поради непрекъснато премисляне на всяка малка подробност за това, което се случва около тях. Самите те са най-лошия си враг заради своя перфекционизъм.

Везните ненавиждат липсата на баланс. Искат всичко винаги да е честно и хората около тях да се разбират. Иначе напрежението се трупа главоломно.

Рибите се стресират, защото смятат, че другите очакват твърде много от тях. Това ги смазва и ги кара да се отдръпнат и да се свият в себе си. Чувстват, че каквото и да правят, все не е достатъчно. 

Стрелците се стресират заради обществените порядки. Мразят да им казват какво, кога и как да правят. За тях е важно личното, а не общественото мнение.

Ако комфорт и рутина липсват около Раците, те се стресират. Тези усещания са им нужни, за да се чувстват отлично. Когато установеният ред в ежедневието им се разбърка по някаква причина, те започват да се дразнят и тревожат.

Ето как да се справите със стреса бързо и лесно

Изграждането на устойчивост по време на стрес е по-важно от всякога. Стресът е физическото или емоционалното напрежение, което изпитват...

Овните се заемат с купища задачи, но натрупването им в един момент започва да ги стресира. Тормозят себе си в опит да разрешат проблемите на целия свят.

Козирозите се стресират, защото си поставят огромни цели. Определят си кратки крайни срокове и после се самообвиняват, че не са се справили.

Водолеите се стресират заради другите хора. Мразят да се чувстват притиснати, но все пак се съгласяват да свършат нещо за някого, за да не го разстроят. Трябва да се научат да отказват задачите, които ги натоварват, ако искат да успеят да намалят напрежението в живота си.

Скорпионите се стресират, защото не обичат да бъдат „разкрити“ във всеки смисъл на думата. Пазят ревниво територията си и мразят другите да пристъпват, където според тях не им е работа. Издигат високи стени около интимния си свят. Просто не обичат да бъдат уязвими и се стараят да не го допуснат по никакъв начин.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com