Какво вещаят звездите за любовта днес

7356
Какво вещаят звездите за любовта днес
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Овен

Днес няма да ви е лесно да ви се угоди, особено от страна на любимия ви човек. Дайте си сметка да ли не предявявате прекалено претенции и дали самите вие покривате собствените си изисквания, които предявявате  от другите.

Какво зло същество живее в теб според ЗОДИЯТА

Не сме перфектни и е невъзможно да мислим, че у нас няма нищо лошо и всичко ни е съвършено. Истината е, че самите ние сме слепи за собс...

Телец

Този ден ще е по-различен и това ще ви донесе удовлетворение. Очаква ви приятна изненади от страна на любимия ви. Не забравяйте да благодарите и подскажете, че бихте искали в бъдеще жестът да се повтори.

Близнаци

Днес ще получите ефективен съвет от трето лице относно връзката ви. Това понякога се случва, но личните отношения е добре да се решават между двама души. Внимавайте да не ви стане навик да търсите непрекъснато съвет от другите.

Рак

Любовен хороскоп за 4 ноември

Овен Днес не бива да забравяте, че любимият ви също има право на собствено мнение и свой поглед върху нещата. Натискът води до самоотб...

Любовта е и в думите. Днес не забравяйте това правило. Споделете чувствата си на любимия човек. Кажете му, че го обичате, не се скъпете на нежност.

Лъв

Понякога  в отношенията с любимия е необходимо да се прояви повече решителност и твърдост. Естествено, не е нужно да се стига до груби думи, но понякога човек има нужда от по-крути мерки, за да се осъзнае.

Дева

Днес се опитайте да обичате половинката си такава, каквато е. Никой не може да бъде като нас или такъв, какъвто очакваме. Представете си колко скучно би било. А и вече няма да е същия човек, нали?

Везни

Днес ще ви е трудно да мислите за нещо различно от любовта, която изпитвате. Все пак за вас ще е добре да промените малко насоката, тъй като имате и други задължения. Не правете големи планове за вечерта, не всичко зависи от вас.

Скорпион

Най-важното за теб според годината ти на раждане

Китайският хороскоп е базиран на годината ни на раждане. Той разкрива много от нашите характеристики, които притежаваме. Да разчетеш чо...

Днес се въздържате от изкушението да давате съвети на любимия си човек. Той има глава на раменете си, а думите ви може да бъдат възприети като натякване или опит за надмощие. В крайна сметка е отговорен за постъпките.

Стрелец

Днес денят ви ще е толкова интересен, че ще можете да напишете цял роман за преживяванията си. Хубаво е да се пощадите в един момент, че сърцето все пак има предел на емоциите, а и нищо прекалено не е хубаво. Успех!

Козирог

Днес може да чуете не много приятни неща от страна на любимия ви човек. Може би това е опит да бъдете свалени на земята и да се заемете със своите кусури, а не само да отбелязвате тези на другите.

Хороскопът за ноември

Овен Началото на месеца ще бъде изпълнено със заряд за представителите на знака Овен. Дисциплината ви ще е на ниво и това и това ще ви...

Водолей

Днес оптимизмът ви относно близките ви може да обиди някого. На човека до вас му е трудно и има нужда от реална помощ, а не само от розови очила. Опитайте се да проявите повече съчувствие и навлизане в проблемите.

Риби

Прекрасната половина от Рибите днес ще установят, че запасите им с разкрасяващи средства е на привършване. Но това е само илюзия. Помислете за колко време ще ви стигне наличното и се опитайте да бъдете по-естествени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com