Какъв е зимният стил на всяка зодия

3531
Какъв е зимният стил на всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Зимата вече е тук с пълна сила и е време да изкараме от гардероба зимните дрехи. В тази статия решихме да наблегнем на модните тенденции за зимата за всяка зодия. Приятно четене! 

Овен

Овните искат да имат свободата да се движат. Така че, дори и през зимата, те търсят свобода и лекота. Често обличат спортни екипи  или ги носят в раницата си, защото след малко ще ходят на фитнес.

Телец

Телците обичат меките пуловери и често избират най-качествените материи, в които да се чувстват комфортно, но и елегантно. За тях, студеното време не е извинение човек да не изглежда добре.

Близнаци

Изключително стилни, но винаги разчитащи на домашния лукс. Ще ги видите с уникални модели, които са ръчно изработени за тях. 

4 ЗОДИИ, С КОИТО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБЪРКВАТЕ

Рак

Раците искат да се чувстват комфортно и да им е топличко. За това често се увиват с огромни шалове и шапки и треперят, докато не влязат някъде на топло.

Лъв

Ето кои са най-злопаметните зодии

Има хора, които помнят с години нещо, което ги е наранило. Може да е минало доста време от тогава, но те още си спомнят с тъга и прежив...

Лъвовете са хора, които обичат топлината. Те не са феновете на студеното време и затова често се случва така, че да отхвърлят съществуването му чрез дрехите си – рокля (с ботуши и вълнен клин), тениски.

Дева

Изчистено. Девите не обичат да бъдат увити в много дрехи. Те слагат дебели дрехи, изчистено палто и тръгват да покоряват деня си.

Везни

Стилно. Везните използват зимата, за да обикалят с най-красивото палто и комбинират аксесоари, шалове, ръкавици, шапки. Те харесват да променят имиджа си.

Бебе и любовна приказка за 4 от зодиите през 2021 г.

Новата година, която съвсем скоро ще е тук, ни е подготвила интересни преживявания и събития, които ще променят живота на много от зоди...

Скорпион

Скорпионите често са в двата края на спектрума – или се подготвят за зимата и я отричат изцяло. Тези, които се подготвят имат топли, удобни обувки, дебели якета и аксесоари, а тези, които не се подготвят – забравят за 10-та година да си купят ръкавици, защото не им трябва.

Стрелец

Стрелците се увиват в спортни якета, които да предпазват от дъжд, сняг и вятър. Често, са подготвени с полари, ръкавици и шапки.

Козирог

60 чудни късметчета за ДЕКЕМВРИ

Декември е един от най-любимите ни месеци (не само заради Коледа). И тъй като вярваме, че само хубави неща ще се случват, вижте какво ...

Козирозите отделят внимание на дрехите си, защото знаят, че доброто впечатление се прави в първите няколко минути на среща. Така че, през зимата те обмислят как да запазят вида си, без значение дали вали сняг, имат сняг и лед в обувките си или е заледено и ветровито навън.

Водолей

Ярки цветове палта, екологични дрехи и интересни идеи. Обикновено, Водолеят се купува неща, които харесва, които после се превръщат в тенденция. 

Риби

Рибите обикалят зимно време като ходещо одеяло – облечени в огромни якета, пухкави шапки и шалове. Те приличат на деца, на които им е студено винаги, но пък са щастливи да виждат снега. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com