Какъв грим ти подхожда според зодията?

4426
Какъв грим ти подхожда според зодията?
Снимка: Pixabay.com

А... какво би станало, ако послушаме звездите? Сега ще ви поканим този път да потърсите съвети от небесните тела. Запознахме се с прогнозите на професионални астролози, за да разберем кой е най-подходящия грим за различните значи от зодиака!

СКОРПИОН

Жените Скорпион владеят перфектно изкуството на грима. Те залагат на много ясни линии и контури, очертаните клепачи, очните линии и маркирани скули. Гримът им помага чудесно за постигането на успех в любовта и сексуалния живот.

КОЗИРОГ

Цветовете, които преобладават тук са приглушени и дълбоки. На жените Козирог всички нюанси на кафявото им отиват - като се започне от най-лекия и се стигне до най-дълбокия шоколад. За предпочитане са и подобните тонове карамел и кафе.

СТРЕЛЕЦ

Закачливо, предизвикателно, секси. На Стрелците  отлично им пасват блестящите нюанси. Например цялата златно-виолетова гама. Тя им дава изключително много енергия и е подходяща точно за тези представителки от зодиака.

ВОДОЛЕЙ

Жените Водолей определено са по-забележителни и привлекателни, когато акцентират в  макиажа     си предимно на един ярък цвят. Брилянтния меден нюанс за червило е много подходящ.

РИБИ

Дъщеря на гей двойка богаташи разкри колко харчи за красота

Сафрън Дрюит-Барлоу разказа пред The Sun какви са годишните ѝ разходи за разкрасителни процедури. Веднъж месечно младата дама може да п...

На представителките на този зодиакален знак много им отиват т. нар. "опушени" очи. В никакъв случай обаче не трябва да използват молив за устни. Трикът е в преливането и размазването на всичко. За Рибите най-подходящи за студените тонове - сини или виолетови опушени сенки. Червилото е добре да бъде с светлобежов отенък, така те ще покажат своята чувственост и сантименталност.

ВЕЗНИ

Тюркоаз и жълто - това са основните цветове за грима при жените Везни. Акцентът винаги трябва да бъде върху устните. Ето затова Везната може да си позволи да забрави за всичко друго, но никога за своето червило.

ЛЪВ

Лъвицата трябва да бъде истински такава! Ето защо златистите нюанси олицетворяват нейното желание да бъде успешна и да умее да управлява и ръководи. Гримът на жената Лъв се забелязва от далеч - червено червило и златни сенки!

10 неща, които мъжете не харесват в жените

Не е достатъчно да знаем само какво харесват мъжете, но и какво ги отблъсква. Разбира се, невинаги всичко е толкова категорично, но все...

ТЕЛЕЦ

За жените от тази зодия, ярките нюанси въобще не са за препоръчване, изглеждат вулгарни и поради тази причина се опитайте да изглеждате по естествено. Сребристо, сиво, бежово, розово... това са перфектните цветове за вашия грим! Не бива да се отказвате и от земните нюанси. Кафяво, зелено, пясъчно - те също са изключително подходящи за вас.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците е добре да залагат предимно на матовите нюанси о контрастиращия грим. Зоната на лицето, която трябва да бъде подчертана - това са скулите. Ако искате да направите сериозно впечатление, фокусирайте се именно върху тях.

ДЕВА

5 модни тенденции за грим, които вбесяват гримьорите

Всеки човек има свое собствено възприятие за красота - това е естествено и абсолютно правилно. Но има няколко модни тенденции, които са...

Тъй като жените Дева винаги притежават чувство и вроден вкус за пропорция, те са пестеливи и внимателни, а по характер са emoziонални и чувствителни. Сенките и ръж със сатенен блясък, нейно и меко излъчване, ще помогнат на Девите да реализират целите си да сбъднат своите мечти.

РАК

Представителките на тази зодия изглеждат много по-съблазнителни със сияйните нюанси. Чрез тях те могат да постигнат всичко, което искат. Изберете такива тонове, които са близки до природата. Това със сигурност ще направи впечатление на силния пол.

ОВЕН

Гримът за жената Овен е истинския начин да демонстрира своята енергия, сила и готовност да следва своите цели до край. Класическият грим е идеалния вариант за нея: червено червило, гъста спирала и перфектен тон на кожата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com