Какъв лидер сте според зодията

14505
Какъв лидер сте според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Всеки се ражда с уникални качества и възможности. Изглежда, обаче, само малцина имат лидерски качества.

1. Овен

Овните са смели, решителни и динамични. Обичат да поемат отговорност и да тласкат другите да постигнат максимален успех. Те са подготвени за рисковете, които произтичат от това да бъдеш лидер.

2. Телец

Този знак винаги е обичан и възхваляван от всички заради неговата смирена природа. Тези лидери вярват в споделянето на товара и винаги са готови да работят с другите, за да постигнат успешно целта.

3. Близнаци

Те са универсални и това е най-голямата им сила. Могат бързо да се адаптират към всяка ситуация, без да се потят. Изключително адаптивни са в най-трудните ситуации. Но не са много последователни като лидери, защото обичат да работят сами.

4. Рак

Те са лидерите, с които всеки иска да работи. Уверяват се, че всеки човек работи усилено с пълния си потенциал, а също и лично следят психическото състояние на всички. Винаги имат план Б, в случай че нещата се объркат.

5. Лъв

Тези лидери винаги са гръб на всички и са много подкрепящи. Въпреки това, понякога могат да бъдат раздразнителни и нахални, което създава известно напрежение

6. Дева

Скромни, трудолюбиви и всеотдайни са перфектните качества, за да опишат Девата като лидер. Абсолютни перфекционисти, които могат да уморят другите с постоянна работа, но това е само защото искат да постигнат съвършенство във всичко.

7. Везни

Те са балансирани и реалистични. Мразят да мислят за нереални неща, които забавят работата им и затова призовават хората, работещи под тях, да преценяват шансовете . Везните са най-добри в разрешаването на конфликти.

Станишев, или моделът „Кой” в БСП

България се вдигна на справедлив протест срещу модела „ГЕРБ”, свързан с огромна корупция, задкулисие и мутризация на властт...

8. Скорпион

Този зодиакален знак наистина е много мощен и доминиращ.Всеки човек може да почувства мощната им аура, което се смятат за положителна черта на лидер.

9. Стрелец

Най-любимият шеф, който някога ще срещнете. Те са открити, честни и отворени за критика от всички, дори ако седят на възможно най-високия стол. Именно това ги прави добри лидери, обичан от всички.

10. Козирог

Периодична таблица помага да бъдем успешни лидери

Днешният свят изисква компаниите да се управляват от гъвкави и емоционално интелигентни лидери. Мениджъри, които могат да анализират сл...

Хората от този знак са естествено родени лидери, много усърдни, търпеливи и дисциплинирани. Следват организиран модел на работа, който носи успех на всякакъв вид проект или работа. Те са върховните лидери, уважавани и обичани от всички.

11. Водолей

Те са единствени по рода си и обичат да работят с хора, които вземат творчески решения. Предпочитат да работят сами през повечето време.

12. Риби

Може да са трудолюбиви и безкористни, но всъщност не могат да водят добре другите. Те лесно се разсейват.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Колко време трябва, за да втаса козунака?
Колко време трябва, за да втаса козунака?

Тестото за козунаци обикновено втасва три пъти и се меси дълго, внимателно и съсредоточено. Оставете тестото на топло място за 1,5-2 часа да втасва. Температура...