Какъв родител си според зодията

8601
Какъв родител си според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Определя ли ни зодията какви родители сме? Допускаме ли грешки при възпитаването на децата си? Всички добре знаем, че характерът на един човек зависи до голяма степен от зодията му. Следователно тя също е определящ фактор и за това какъв родител е той. Какво ни казва всяка от зодиите, за това какъв родител е всеки един от нас?

Овен

Овенът много се гордее с децата си. Опитва се да бъде техен верен приятел и съветник. Майките, родени под този зодиакален знак, имат своите строги принципи и трябва да бъдат по-търпеливи. Те обичат да са първи във всяко едно отношение и прилагат това в родителството си. 

Телец

Това е най-любвеобилният знак. Бащите телци винаги изискват от децата си максимума, като на моменти дори прекаляват. Те самите са искрени, честни, надеждни и искат да предадат тази качества и на децата си. Изключително са търпеливи и никак не обичат да бързат.

Близнаци

За тях често пъти родителското бреме им идва прекалено тежко. Стараят се да се отнасят като равни с децата си, но не се славят с много внимателно отношение към тях. За това понякога се случва да останат неприятно изненадани от липса на уважение от страна на децата им. 

Рак

Може би това са идеалните родители - любящи, търпеливи, крайно интересуващи се от проблемите на децата си. Обикновено бащите рак са изключително привързани към своите дъщери. Родителите от този зодиакален знак не позволяват на децата си много свобода, защото се притесняват за тях. Стараят се по всякакъв начин децата им да не усещат липсата на каквото и да е.

Лъв

Лъвът толкова много обича децата си, че изпада в самозабрава и не забелязва техните недостатъци. Сърцето му е отворено винаги за "малчугана", но не толерира неуважение от страна на детето. Родителите Лъв са много амбициозни и искат техните деца да постигнат всичко, затова ги записват на всякакви курсове и кръжоци, за да открият своя скрит талант или гений.

Дева

Това са настойчиви родители и възпитават в децата си навици и дисциплина. Първо работи - после играй! Родителят Дева отделя голямо значение на интелектуалното развитие на своите деца. По отношение на реда и дисциплината в къщата, майката Дева е много строга. Способна е да изпадне в истински ужас при вида на разхвърляни дрехи или играчки.

Везни

Родителите Везни имат уникалната способност да възпитават с лекота и тактика, а в резултат на това имат пред децата си голям авторитет. Децата с баща Везни са истински късметлии, защото винаги могат да разчитат на съвет, съдействие помощ от негова страна. Майката Везни следи постоянно за перфектния външен вид на децата си. 

Скорпион

Тези зодии НЕ заслужават втори шанс

Не всеки се учи от грешките си. На хората, които не си извличат поука от случилото се, е излишно да се задава втори шанс. Ето от кои зо...

Обикновено тези хора имат голямо семейство, но не могат да поддържат добри отношения с неговите членове. Те са властни собственици. Често предават и на децата си безграничното им честолюбие. Докато се опитват да опазят децата си, Скорпионите често си навличат омразата им.

Стрелец

Той се разбира отлично с децата си. Родителските задължения са истинско предизвикателство за него. Родители Стрелец са гостоприемни хора и много често се случва техният дом да е пълен със съседски деца. Като родители са природни ентусиасти.

Козирог

Козирозите вярват в дисциплината, стабилността и установените навици. Родените под този знак не понасят съвременните експерименти и теории във възпитанието. Придържат се стриктно към простичките, но изпитани мерки.

Какво заслужава всеки знак от зодиака

Мислим си, че знаем какво искаме и как да го постигнем, но в крайна сметка, се оказва, че съдбата има други планове за нас. Случвало л...

Водолей

Родителите Водолей се ползват с уважение и доверие на децата си и в семейството им винаги цари разбирателството. Рационални и сдържани са. Искат техните деца да бъдат независими и да мислят предимно за себе си.

Риби

Това са родители, които боготворят своите деца, но им липсва умението да възпитават. Грижат се чудесно за духовното израстване на децата си. Основният им девиз е: "Искам да дам това на детето си, от което в моето детство аз съм бил лишен". Рибите се стараят да бъдат винаги мили, спокойни и и толерантни, щом стане върпрос за децата им.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com