Какъв ще е бракът ви според месеца на сватбата

30593
Какъв ще е бракът ви според месеца на сватбата
Снимка: iStock/Guliver

Бракът е важна стъпка от житейския път на всеки човек. Разбира се, надали някой се решава да се врече във вечна вярност, ако не е напълно сигурен в чувствата си. Трябва да знаете обаче, че има различни фактори, които оказват влияние върху "качеството” на семейния живот. Един от тях несъмнено е месецът, през който сте подписали. От векове насам съществуват предания, свързани с поличбата, която носи всеки месец от годината. Затова, преди да сте се запътили към гражданското за запазване на дата, ви предлагаме да се запознаете по-добре със суеверията.

Януари

Поучителна история за това как да задържим любовта

Двама влюбени отишли при един мъдрец и го попитали: – Днес, ние сме много влюбени, искаме нашата Любов да продължи вечно, ти си ...

Много млади хора избягват този студен месец, но съвсем напразно. Като изключим метеорологичните условия, бракът, сключен през първия месец от годината, обещава да бъде дълготраен и спокоен.

Февруари

Сключените през "Малък Сечко” съюзи са изложени на изпитания, особено в първите години. Въпреки това, ако успеете да ги преминете като задружно семейство, брачният ви живот ще бъде сполучлив, макар и скромен.

Март

Датата на раждане подсказва какъв си в любовта

Родените на 1-ви са лидери, които си търсят партньори, склонни да се подчиняват и удовлетворяват личните им нужди.    С...

През този месец принципно не се сключват бракове, но в днешно време малцина се съобразяват със забраните и поверията. Смята се, че точно както колебливото време през март, бракът ще бъде „на приливи и отливи”.

ПРОЧЕТЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com