Какъв тип приятелка си според зодията

3343
Какъв тип приятелка си според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Навярно вече знаеш как се отразява на любовния ти живот твоята зодия, по какви мъже си падаш и какво търсиш в леглото. Но, ако заговорим за платонически отношения, какво става тогава? Тук също зодиакалния знак оказва съществено влияние върху това каква приятелка можеш да бъдеш. Дали си лидер или по-скоро последовател в твоя приятелски кръг? Предпочиташ големите и шумни компании или ти е по-добре с няколко близки приятели?

Ето каква приятелка си, според твоя зодиакален знак:

Риби

Мъдрият приятел! Рибите са много чувствителни хора и твърдо вярват в доброто, за това доста често се случва да изглаждат появили се конфликти в приятелската група. Ти си точно този зрял приятел, който винаги идва да помогне в труден момент. Твоите приятели са изключителни късметлии, че те имат в живота си.

Везни

Царете на справедливостта! Ти си невероятно социално същество, рядко попадащо в неловка ситуация. Привличаш всички с магнетичния си чар. Притегляш до последния грам предимствата и недостатъците на всичко и на всеки, преди да вземеш важното крайно решение. 

Лъв 

Приятелката за яките партита! Понеже си човек, свикнал винаги да е център на вниманието, бързо и лесно завързваш приятелства. Чувстваш се по-комфортно да говориш за себе си, вместо да разказваш неща, които могат да накарат човека срещу теб да се почувства некомфортно.

Телец 

Приятелката на доверието. Ти си наистина надежден приятел, човекът на който ще се обади някой, когато е изгубил всякаква надежда. Твоите приятели ти имат безрезервно доверие и са склонни да споделят с теб най-дълбоките си тъжни. Вдъхваш кураж и надежда на всеки.

Козирог 

Абсолютния лидер на отбора! Ти си водача-мъжка на цялата приятелска група. Независима си и отговорна, успяваш да се грижиш за всички около теб по всевъзможни начини. Гледат с голямо уважение на теб и ценят и се съобразяват с мнението ти.

Стрелец

4-те зодии, които са прекалено докачливи и лесно се обиждат

Представителите на  тези 4 зодиакални знака имат всичко друго, но не и чувство за хумор. Те лесно се обиждат и нараняват и никога ...

Щедрият приятел. Винаги виждаш най-доброто у другите, винаги си готова да се раздадеш до край за всеки. 

Овен 

Приятелят сватовник. Постоянно си търсена за мнения относно нови авантюри и запознанства със симпатично момче, защото всички знаят, че интуицията ти е безгрешна. Просто можеш да усетиш на момента, дали приятелката ти ще и потръгне с този човек или не. Имаш способност да събираш хора от различни сфери на живота на една място и е много вероятно в близко бъдеще, да си отговорна изцяло за поне три брака в приятелката група.

Скорпион 

Истински защитник! Ти си големият войн в приятелския кръг - онзи, който е готов за защити всеки при неприятности. Изключително лоялна си и тези които са около теб осъзнават какви щастливци са, че си винаги около тях. Но ако разкриеш предателство, си готова да покажеш и другата си страна!

Типове лоши приятелки

Второто семейство - това са нашите приятели, онези, които лично ние сме избрали. Понякога обаче се озоваваме в капана на лошите приятел...

Водолей 

Добрият слушател. Твоето мнение чакат всички да чуят, защото преценката ти е изключително правила и имаш справедлив поглед върху нещата. Имаш леко нестабилно настроение в някои моменти, но без съмнение си се доказала като лоялен и честен приятел. Винаги си готова да проявиш съпричастност към другия.

Рак 

Най-емоционалния приятел! Ти си една истинска мъжка на приятелите си. Имаш завидна интелигентност и умееш да изслушаш и разбереш проблемите на всеки. Твоите приятелки знаят, че на теб изцяло може да се разчита за всичко. 

Близнаци 

Как да си супер приятелка

Така е устроен животът, че отговорностите ни нарастват пропорционално с напредването на възрастта. Така постепенно започваме да забравя...

Социалният приятел „пеперудата“. Много бързо се сприятеляваш и от най-готините хора "хоп-хоп"... и се превръщат в най-лошите. Доста лесно губиш приятелите си и не ти е необходима сериозна причина, да сложиш някой в черния списък. Често си заобиколена от приятелска група, защото не обичаш да си сама. Колкото и често да "прелиташ" от група в група, то теб винаги има хора, с които да споделиш приключенията си.

Дева 

Приятелят мъченик. 

Девите винаги полагат огромни грижи във взаимоотношенията си. Имат малко, но наистина ценни приятели. Ти също предпочиташ малко, но истински приятели, такива, който ще бъдат до теб и в трудни моменти. Когато усетиш, че някой от групата не е такъв, какъвто ти искаш да бъде - просто приключи всякакви контакти с него. Това е трудно за теб, защото не искаш с лека ръка да зачеркнеш усилията, вложени във взаимоотношенията с този човек. Но усетиш ли го, че е от онези "токсични" приятели, просто го отрежи!

Ето такава приятелка си ти, поне така казват звездите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com