Кое е вашето животно според славянския хороскоп?

25440
Кое е вашето животно според славянския хороскоп?

Мечка - 10 декември до 9 януари. Това са хора, които са с голямо влияние върху другите, но не се възползват от това. Ако се налага, обръщат ситуацията в своя полза, без да накърняват чувствата на другия.

5-те зодии с нова връзка през ОКТОМВРИ

Вълк – от 10 януари до 9 февруари. Вълкът пази територията си и не харесва онези, които се опитват да му я отнемат. За него интересите на неговото семейство са над личните му интереси. Вълкът има много предани приятели.

Врана – от 10 февруари до 9 март. Мъдри хора, които лесно постигат онова, за което други се мъчат с години. Имат силна интуиция и лесно намират отговори на сложни въпроси. Не стават ръководители. Виждат няколко хода напред, затова не прибързват с решенията.

Разберете какво животно сте според характера ви

Вълк Хищник, който постоянно е насочен към целта си. Той се грижи за семейството си, без да мисли за чувствата и мнението на другите. ...

Видра – от 10 март до 9 април. Това са хора, които усещат голяма сила в себе си. Те винаги са в движение и са убедени в собствената си правота, дори когато имат чувството, че са на грешен път. Безкористни хора, които помагат на всеки, който е в беда.

Жаба – 10 април – 9 май. Изключителната адаптивност към всяка ситуация помага на тези хора. Те лесно се изкачват по кариерната стълбица и заемат високи постове. Разбират се прекрасно с всички.

Лисица – 10 май-9 юни. Това са весели хора, които обаче са и коварни. Те се страхуват от опасности, затова се стараят да ги избегнат. Оставят работата свършена наполовина, но често постигат повече от другите, тъй като се връщат към започнатото и го довършват бързо.

Хамстер – 10 юни – 9 юли. Хамстерът може да работи седем дни в седмицата и поне петнадесет часа на денонощие, стига близо до него да има кана с кафе. Той може да постигне за нула време толкова, колкото други не могат и за месец. Хамстерът е добър, а единствената му лоша черта е, че обича да си поспива.

Рис – 10 юли – 9 август. Много чувствителни хора, които са подходящи за лидери. Но тяхната чувствителност ги прави уязвими. Живеят в свой измислен свят и смятат, че е трябвало да се родят преди стотина години.

Кое е вашето духовно животно според зодията

Знаете ли, че всеки човек си има духовно животно, с което е свързан и то се определя по зодиакалния знак? Навиците и действията на живо...

Диво прасе – 10 август – 9 септември. Дивото прасе рядко може да бъде видяно, без да върши работа. Такива хора планират живота си дни напред, а понякога и месеци. Идеални за служители.

Лос – 10 септември – 9 октомври. Често прави големи и резки промени в живота си. Болезнено е привързан към децата си. В работата си лесно постига големи успехи.

3-те зодии, на които им предстои РАЗДЯЛА през ОКТОМВРИ

Бобър – 10 октомври – 9 ноември. Стремежът на Бобъра към спокойствие и ред води до хармония в неговия дом и в работата му. Тези хора не бързат, винаги са спокойни и уверени в силите си.

Куче – 10 ноември – 9 декември. Характерно за него е, че е лоялно и безстрашно, когато става въпрос за близки хора. Кучето винаги държи на думата си и не нанася удари под кръста.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com