Кои коледни ПОДАРЪЦИ биха зарадвали всяка една зодия

5643
Кои коледни ПОДАРЪЦИ биха зарадвали всяка една зодия
Снимка: https://unsplash.com

Вече навлязохме в празничния месец и е време да се подготвим за Коледа. В това число влиза и избирането на подаръци за близките. Ако вече сте изчерпали идеите си, може да прочетете кои подаръци са най-подходящи за вашия близък спрямо знака, под който е роден.

Овен

Овенът е една от най-амбициозните и енергични зодии. Но за да постигнат всичките си цели, те се нуждаят от ключ, който да отвори вратите към успеха. Ключът е подходящ символ за Овните, защото ще им донесе късмет във всяко начинание. А относно подарък – той може да се въплъти под формата на ключодържател, колие, брошка и др. аксесоари.

Телец

Телците са привлечени от златото, те определено си падат по луксозните подаръци. Златна подкова под формата на колие или обеци, подарък, свързан с цифрата 7, бижута с цитрин ще донесат късмет и благополучие на Телеца, както и широка усмивка. 

Близнаци

Близнаците ще се зарадват на символи, които олицетворяват и техния дух – свобода, безгрижие. Като такива ви предлагаме пеперудата, водното конче, двойни символи и др., изразени чрез бижута или други аксесоари.

Рак

Раците отдават голямо значение на дома и семейството, затова биха се зарадвали и на интериорен подарък. Познатите ни фигурки с делфини, но с по-съвременен дизайн, бамбук, морска звезда, сребърни джунджурии – изборът е голям.

Лъв

Кои зодии обожават Коледа?

Сред представителите на зодиака има такива, за които Коледа е извънредно специална. Нека видим кои са тези зодии и защо толкова обичат ...

Лъвовете обичат луксозните подаръци, затова може да се спрете на бижу с определен вид камък. За да приковат всички погледи към себе си, както обичат, бихме ви препоръчали да се спрете на кехлибар или сапфир. Златните бижута също са чудесна алтернатива, както и под формата на слънчоглед, котка и др.

Дева

Девите са суеверни затова за тях подходящи са гривничките със синьо око например. Но може да изберете и такива със символи на плодове. Ако искате да добавите и камък, нека той да бъде бял нефрит.

Везни

Везните освен на красотата, разчитат и на ума. Символичността на триъгълника определено ще им се хаареса. Както и бижута с птици или камък аметист.

Как да спестим от покупките си за коледни подаръци?

Всяка Коледа даваме много пари за подаръци. И в това няма нищо лошо. Очакванията са тази година един човек да похарчи средно 350 лева з...

Скорпион

За Скорпиона изберете символичен подарък, който да носи повече смисъл, отколкото материална стойност. Сребърен материал, символи като подкова, змия, луна ще им донесат положителни емоции.

Стрелец

Стрелците са приключенци и пътешественици, затова ви предлагаме подаръкът за тях да е с такава тематика. Сувенир от екзотична държава, предмет с история зад него, символи със сърце и стрела са подходящи варианти тук. Както и бижута със седеф.

Козирог

Най-тъпите коледни подаръци, които да не купувате никога

Нека не се лъжем - повечето от вас мислят за коледните подаръци, въпреки, че е още рано. В тази статия ще си говорим за лошите идеи за ...

За усърдната си работа Козирозите се нуждаят и от малко късмет, който може да им подарите чрез четирилистната детелина, разбира се. Можем да намерим редица варианти, свързани с нея, като за дама най-удачно е бижуто.

Водолей

Без значение от вида на подаръка, изрисуваните на него водни кончета, калинки и всякакви зареждащи елементи биха донесли много положителни емоции на Водолея.

Риби

Капаните за сънища са интересен подарък, който ще се хареса на Рибите. Други варианти са бижута с изумруд, водни символи като риба, делфини или морска звезда също биха им допаднали.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com