Кои са най-великите обяснения в любов през годините?

42320
Кои са най-великите обяснения в любов през годините?
Снимка: iStock

Животът ми се промени в момента, в който те срещнах. От скучна и безвкусна ти изведнъж се превърна в приказна и ярка. Благодарение на теб, мила моя, намерих своето щастие и разбрах какво означава да обичаш и да бъдеш обичан!

Моята неспокойна душа лежи в дланите ти, като малка пъстра пеперуда, изцяло ти принадлежаща, защото има нужда само от твоята животворна топлина.

Невероятно, вълшебно, уникално чувство живее в сърцето ми. Понякога радва и ободрява, вдъхновява и усмихва, понякога ме натъжава и тревожи, но винаги остава с мен. И знам, че никога няма да ме напусне. Това е любовта ми към теб.

Ти си най-скъпият и най-обичаният човек на света. Когато те няма дълго време, светът става безинтересен. И когато си с мен, няма по-щастлив човек на света. Ти си въздухът, който дишам и без който не мога да живея нито секунда. Обичам те повече от всеки на света!

10 тъжни цитати за любовта, които всеки е преживял

Скъпо мое момче! Благодаря ти за това, че ти, като вихрушка, нахлу в живота ми и обърна всичко с главата надолу. С теб винаги е забавно и интересно, ти изпълваш света ми със светлина и ме правиш най-щастлива.

Любовта ми към теб може да се сравни с морето. Или бушува, вдигайки вълни от страст, или се разлива с гладка повърхност на нежност и обич. Гмуркам се в него с главата си, без да се страхувам да се удавя в бездната на страстните чувства. Обичам да изпитвам буря от бушуващи емоции и да се възхищавам на спокойствието след това.

Не мога да си представя как съм живял без теб, скъпа моя. Всичките ми мисли са само за теб. Започва да ми липсва моментът, когато ме целунеш за довиждане и си тръгваш. Единственото ми желание е да те видя отново възможно най-скоро.

Като те срещнах, ударих най-големия джакпот в живота си.

Обичам те и чувството ми гори като огън, блести като звезди, осветява света наоколо, по-ярко от слънцето. Това чувство изпълва моите мисли и дела, планове и мечти, то е извън времето и пространството. Нека любовта ми бъде взаимна, тогава щастието ще бъде безкрайно, защото моето щастие си ти!

40 спиращи дъха цитати за любовта

Искам да те направя най-щастливия човек на тази земя! Искам да ти се наслаждавам всяка минута и искам да дам цялата си нежност, топлина, грижа, обич ... Обичам те!

След лутане по вълните на живота, моят кораб акостира на острова на любовта. Когато стъпя на земята, ще открия много нови неща за себе си. С удоволствие ще изследвам острова, ще се скитам по пътеките на нежността, ще събирам плодовете на страстта и ще се наслаждавам на аромата на цветята на щастието. Но искам да сляза на брега и да изградя здрава къща на хармония и разбирателство само с теб. Обичам те!

За едни щастието е богатство, за други световен мир, за трети пътуване. А за мен щастието е да виждам влюбените ти очи, да усещам горещите целувки по устните ти, да чувам горещ шепот в ухото ти, да усещам нежни ръце и да знам, че си щастлив с мен.

Скъпа моя, без теб сърцето ми беше студено парче лед, душата ми никога не е виждала светлина ... Но ти разтопи сърцето ми, взе го за себе си и се превърна в него. Имам нужда от теб като въздух, вехнах без теб, като цвете без вода. Ти си моят живот, моят лъч светлина. Обичам те!

Всеки тревожен спомен за теб, завинаги се е вселил в мен, кара душата ми да се преобръща от неукротима буря от страстни чувства и сърцето ми спира ентусиазирано в очакване на новата ни среща ... Защото много те обичам !

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Готвач разкри какви са тайните на вкусното агнешко месо

Стихотворение за 1 май

Любовен съвет за всяка зодия за 1 май 2024

Таро съвет за всяка зодия за 1 май 2024

Можете ли да кихнете с отворени очи?

Еремия 2024 г.: Традиции и обичаи

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Корона на безбрачие: 7 причини, поради които връзката ви завършва с пълно фиаско

Трик, който ще удължи живота на възрастната ви котка

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Готвач разкри какви са тайните на вкусното агнешко месо
Готвач разкри какви са тайните на вкусното агнешко месо

Ако знаете как правилно да приготвите агнешкото месо, вкусът му няма да има равен. Ще се получи една незабравима феерия от аромати, галещи небцето. Ако...