Кои са силните ви страни според месеца, в който сте родени?

12586
Кои са силните ви страни според месеца, в който сте родени?
Снимка: iStock

Знаете ли, че месецът, в който сме родени предопределя някои черти от характера ни. Неслучайно, когато ни правят хороскоп ни питат за датата на раждане. Нумерологията и астрологията са тясно свързани по един или друг начин. Ето какво ни отличават от останалите спрямо месеца, в който сме родени.

Януари

Родените през първия месец от годината се отличават със спокойствие и трезва преценка дори в най-критичните ситуации. Трудно може да ги извадите извън релси и винаги взимат решения с бистър ум, което им позволява да бъдат с няколко хода пред конкуренцията.

Февруари

Хората родени през най-краткия месец имат жажда за знания и опознаване на нови култури. Любопитството им е подплатено с невероятна памет и поради това не забравят дори най-дребните детайли. Диалозите с тях са ползотворни и приятни - винаги ще научите нещо ново и впечатляващо.

Март

Креативност и талант блика от тях. Природата ги е надарила с много способности, които за съжаление не всички успяват да развият. Успешни хора, които имат нужда от постоянно побутване, за да вървят напред. Все пак са артистични личности и натурата им е такава.

Април

През април са родени най-общителните и предани личности, които обичат да бъдат в центъра на вниманието и не остават незабелязани от отсрещния пол. Тези хора имат ярко изразени таланти и красноречие, с което пленяват околните.

Какъв си според датата на раждане

Май

За тях материалния успех е от голямо значение и го преследват постоянно. Имат късмет в тази сфера и често сключват изгодни сделки. Успяват да пазаруват изгодно и дори да не го търсят - офертите им падат буквално в краката. Родени лидери и успешни предприемачи.

Юни

Родените през първия летен месец ще ги разпознаете по комуникативните им способности. Умеят да забавляват хората и винаги са в добро настроение, което предават на останалите. Харизматични и загадъчни личности, които могат да ви изненадат във всеки един момент.

Юли

Най-отличителната им чертае тяхното шесто чувство. Интуицията им никога не ги подвежда и често се доверяват на нея в най-трудните моменти, когато не могат да вземат трезва преценка на база факти и доказателства. Отзивчиви и премерени в думите си.

Август

Срещу вас е човек, който излъчва самочувствие и самоувереност до небето? Най-вероятно е роден през месеца август! Това е отличителната черта на тези хора и те не се страхуват от нищо. Рискуват и често печелят от това. Обичат разнообразието и смелостта не им е чужда.

Септември

Проницателни и с бистър ум. Трудно ще заблудите хората родени през първия месец на есента. Не спират на едно място и постоянно искат да се развиват. Радват се на успеха и на следващия ден вече имат нови цели. Подкрепят думите си с дела и не се осланят на стари лаври.

Денят на раждане определя съдбата и късмета ни – ето как

Октомври

Срещнете ли роден през октомври, то не бива да се изненадвате от неговата общителност. Оптимисти, които знаят, че имаме само един живот, че да го прекараме в сръдни и лошо настроение. Лесно прощават и Вселената наистина ги обича. Искрени и любвеобилни личности.

Ноември

Романтиката се усеща във въздуха, когато сте около хора родени през ноември. Те са отдадени и обичащи хора, които не се страхуват да показват чувствата и често биват обвинявани, че преиграват, но това не е така! Рядко искрени хора, които не ги е страх да изразят мислите си на глас и казват всичко право в очите. Без значение дали това ще се хареса или не.

Декември

Вроденият им талант да манипулират и управляват хората ги прави изключително опасни личности. Лидери по природа, които изискват максимума от своите подчинени. Напористи и амбициозни, които няма да се спрат през нищо и след себе си ще оставят кървава диря, но ще постигнат своето. Трудно възприемат критика и не обичат да бъдат поправяни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пица, торти, хляб, макаронени изделия: Разболява ли ни наистина глутенът?

Колко градуса трябва да е в помещението, ако искаме перфектни козунаци?

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com