Кои са вашите най-добри приятели според зодията ви?

29684
Кои са вашите най-добри приятели според зодията ви?
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Овенът се разбира добре с другите огнени знаци. Въздушните разпалват огъня в него и често, ако са от противоположния пол, не остават дълго време само приятели. Водните знаци може да спомогнат за хармонизирането на неспирния Овен, но това е само привидно. Земните знаци отегчават огъня, за това такива приятелски отношения почти не съществуват.

Кои са ЗОДИИТЕ, които могат да виждат в бъдещето?

Телец

Телецът осъществява дълбоки и трайни приятелства с останалите земни знаци, защото те харесват и разбират нещата по подобен начин, дори еднакъв. С водата успява да изрази и да разбере себе си. Тези връзки са много сполучливи. Трудни са отношенията с въздушните знаци, прекалено голямата свободолюбивост, кара Телците да се страхуват за приятелите си. Може би поносими са отношенията им с Везни, заради общата планета Венера, която внася някакъв тип съвместимост в представите им за света. С огнените знаци се научава на рискове, което обикновено Телците отчитат като отрицателен ефект върху себе си.

Близнаци

Родените под този знак се разбират отлично с огнените знаци, заради действието и спора. Уважават свободата на останалите въздушни знаци, затова няма чести пререкания между тях. Земята ги отблъсква, заради прекалената си практичност и липсата на желания за развлечения. Изключение прави Девата отново заради сходствата на планетата.

Рак

Ракът се разбира добре със земните зодии. Приятелството им е трайно, но в никакъв случай страстно. С водните знаци стига до прекалена чувствителност, но въпреки това отношенията им попадат в графа много добри. От огнените знаци получава уроци за живота от типа: колко дързък и авантюристичен дух трябва да има всеки. На това Раците не издържат. С въздушните зодии не си пасват, прекалено рационални са за нежната душа на Рака. Въпреки това внасят живот в едно такова приятелство, но избягват да се ангажират. Може би изключение е само Везната.

Лъв

Лъвът се разбира прекрасно с огнените знаци. Начинът, по който усещат живота, е сходен и той оценява това преимущество. Често обаче настъпва разрив в отношението заради борбата за надмощие между него, Овена и Стрелеца. С въздушните знаци се разбира много добре, с изключение на желанието им за свобода и лично пространство. Водната стихия е подходяща за тях в един по-късен етап от живота им. Това се отнася и за земните, защото тогава Лъвът е склонен да оцени прагматичния характер на земята.

Дева

С другите земни знаци, изгражда солидни връзки, тъй като взаимно оценяват ангажираността си към другите и към дейностите, които извършват. Водните знаци носят на Девата внимание, нежност, одухотвореност, но когато това дойде в повече води до проблеми. Връзките й с огнените знаци са много трудни поради жарта, чрез която живеят те. С въздуха водят стимулиращи разговори, но бездействието, което наляга Близнаците, Везните и Водолеите се отразява зле на Девата.

Везни

Везните са много привързани към другите въздушни знаци. Връзките им са трайни, тъй като имат какво да споделят. Огнените знаци обожават Везните, защото чрез тях горят все повече и повече. Съюзът между Овен и Везни винаги е печеливш. Срещата със земните знаци им дава сигурност, но липсва интелектуална стимулация. Емоционалността на водните знаци смущава Везните.

Скорпион

Зодиите и най-красивите черти на всяка от тях (ЧАСТ 2)

Красотата е нещо субективно. Всеки човек е красив сам по себе си, но и всеки от нас има специфична красота, която ни отличава от остана...

Водните знаци са естествената среда на Скорпионите, разбирателство, дължащо се на общите им интереси. Но отношенията между два Скорпиона са страшно страстни и много дълбоки. Изключително бързо прерастват в любовна връзка. Земните знаци вдъхват респект у Скорпионите, заради лоялността и надеждността, на която са способни. Студенината на въздушните знаци бързо отблъсква страстния Скорпион.

Стрелец

Огнените знаци са най-често срещаните партньори на Стрелеца. Те по всяка вероятност са единствените, които може да създадат трайни приятелски отношения с този знак. Стрелецът уважава въздушните знаци, защото те отразяват израстването на духа. Водните знаци го ограничават със сантименталните чувства и действия спрямо него. Затова прекъсва връзките си с тях. Земята стабилизира Стрелеца.

Козирог

Козирогът се разбира прекрасно с другите земни знаци, отношенията са им базирани на взаимна полза, в добрият смисъл на думата. С помощта на водните знаци, той успява да изрази себе си и своите чувства. Твърде възможно е да се получи красиво и трайно приятелство между него и Рибите. Хиперактивността на огнените знаци смущава работохолика Козирог, от друга страна те го стимулират да рискува. От въздушните знаци получава интелектуални стимули, но също така трябва да се научи да уважава и приема различния им мироглед.

Тибетски хороскоп разкрива личността ви според годината на раждане!

Според тибетската философия годината на раждане на човек е изключително определяща за неговия характер и дори за това какъв е бил в мин...

Водолей

Стимулиращо и трайно е приятелството между въздушните знаци. Водолеят оценява голямата откритост на огнените знаци. Затова са добри и близки приятели. Водните знаци плашат Водолея, който е студен и дистанциран в сравнение с тях. Той не харесва предвидимостта на земните знаци. Тези големи различия, допълват, но и противопоставят.

Тези ЗОДИИ лесно се справят в проблемите в живота

Риби

Допълват се с другите водни знаци. Приятелство, базирано на здрави основи. Земните знаци с техния прагматизъм помагат на Рибите да развият своите таланти. Огънят и водата са полюсни стихии и въпреки, че взаимодействат благоприятно, с течение на времето се унищожават. Въздушните знаци учат Рибите да приемат живота по-философски, много често техните природи се оказват твърде противоречиви и не може да бъдат дълго време заедно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com