Кои са зодиите, на които не им върви в живота

38776
Кои са зодиите, на които не им върви в живота

Овен

Темпераментните представители на огнената стихия не мислят за живота си без борба и препятствия, затова избират най-недостъпните хора. Овните са сигурни, че техният естествен чар ще разтопи сърцето на любимия човек, но всеки път се провалят. Подчинените на Марс са искрено объркани как човек може да откаже такива прекрасни хора като тях. Самочувствието обаче не решава проблема и Овенът е изправен пред несподелена любов.

Какво иска от живота всяка зодия?

Често си задаваме въпроса какво искаме от живота. Ние разгледахме нещата от астрологична гледна точка и ще ви представим какво точно ис...

Телец

Телците приличат на капризни деца, които искат да се сдобият с любимата си играчка на всяка цена, когато са влюбени. Те избират постоянство и инат като основно оръжие, но не всички хора обичат натрапчивите личности. Ако целта стане непостижима, представителите на земния знак бързо се отказват, след което възстановяват спокойствието за дълго време. Телците са естествено моногамни, затова се опитват да изберат единствения партньор за цял живот.

Рак

Ракът се смята за най-влюбчивия в целия зодиакален кръг, поради което несподелените чувства често го карат да страда. Ракът не се увлича от конкретен човек, а по измислен начин. След среща и кратко общуване, Раците бързо се разочароват от избрания, защото мечтите не съвпадат с реалността. Колкото и да е странно, Ракът не е разстроен - до известна степен психичните мъки го правят щастлив. Във взаимоотношенията представителите на водната стихия на първо място не поставят човек, а собствените си емоции.

Скорпион

Три житейски трика, които ще ви помогнат в живота

Всеки от нас търси някакви магически тайни за това как да си улесни живота. Е, ние не сме експерти, но ще споделим с вас много прости и...

Мощната енергия и вътрешната харизма не гарантират взаимна любов. Скорпионите често се оказват в счупено корито, въпреки очарованието и привлекателността си. Астролозите смятат прекомерния натиск от Скорпион за причината за несподелената любов, тъй като не всеки може да издържи на такава атака. След като получат отказ, представителите на водния знак стават агресивни, което още повече плаши и отблъсква избраника. Скорпионите трябва да се научат да губят и да спират навреме, така че един ден да не останат сами.

Стрелец

Представителите на огнения знак остават по детски наивни хора до своята почтена възраст, следователно те вярват във вечната любов от пръв поглед. Под въздействието на емоциите Стрелецът става чувствен и романтичен. Стрелците харесват интензивността на страстите, така че с радост ще преживеят няколко периода на силни емоции. Когато ухажването приключи, Стрелецът е готов да тръгне в търсене на нов любовен обект. Ежедневието предизвикват смъртни мъки върху представителите на стихията на огъня, така че е по-лесно да страдат малко от несподелена любов, отколкото да стигнат чак до края.

Риба

За представителите на водния знак любовта е основният смисъл на живота. Страхът от самотата тласка Рибите в обятията на напълно неподходящи хора и всеки подобен експеримент завършва с неуспех. Подобно на Раците, подопечните на Нептун се влюбват в измисления образ, без да забелязват недостатъците на партньора. Когато розовите очила се разбият в суровата действителност, възвишените чувства се заменят със страдание. Астролозите препоръчват Рибите да не се втурват в обятията на първия срещнат човек, тогава ще има много по-малко разочарование. Комуникацията с приятели и семейство ви спасява от самота, а не крехките мечти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com