Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои зодии са най-отмъстителни?

27 декември 2021, 12:45 часа

Кои са зодиите, които са най-отмъстителни? Добре е да знаете отговора на този въпрос преди да тръгнете да прецаквате някои представители на дадените зодиакални знаци. Те забавят, но не забравят и ще ви накарат да съжалявате, че сте им сторили лошо. За някои е въпрос на чест, а други ще превърнат в своя мисия това да ви изравнят със земята. Вижте кои са най-отмъстителните зодии: 

Скорпион

Скорпионите по принцип са леко студени, но ако ги прецакате без да са ви провокирали ви чакат лоши неща. За тях е в реда на нещата ако ви направят нещо лошо да имате повод да им го върнете. Но когато решите да ги цакате за нещо без причина и те разберат, тогава наистина става лошо. Скорпионите няма да реагират мигновено. Ще изплетат сложен план, за да ви прецакат когато най-малко очаквате. И твърде вероятно е да се случи в добър период за вас, когато сте свалили гарда си. 

Дева

Отмъщението на Девите се изразява най-вече след като се е разиграла любовна драма. Ако сте им изневерили или сте ги изоставили без причина, хората от тази зодия ще се постараят да ви го върнат тъпкано. Може да се опитат да свалят ваши близки хора, за да ви дразнят или пък да ви прелъстят само, за да могат да ви изоставят и те да имат последната дума. Когато говорим за романтично отмъщение, Девите са номер едно. 

Овен

Ако нараните егото на представил на зодия Овен може да очаквате бурна реакция. Ако сте техни приятели може да ви се размине по-леко, но във всички други случаи те ще го приемат много лично. Дори да не сте имали намерение да бъде така. Овните са доста честолюбиви и ще ви отмъстят. И когато сте в най-ниската си точка, те ще са там, за да ви кажат, че са отговорни за лошото ви положение. 

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес