Кои зодии са в най-добра съвместимост със Скорпиона?

15989
Кои зодии са в най-добра съвместимост със Скорпиона?
Снимка: iStock

По принцип Скорпионите често живеят живота си по ръбовете на различни крайности. Най-съвместимите знаци със Скорпиона са Рак, Риби, Дева и Козирог.

Рак

Скорпионите, както и Раците, са подчертано емоционални, притежателни и интуитивни по природа. Затова романтиката между тях е много интензивна и двамата партньори ценят компромиса. Тази двойка въобще е считана за една от най-добрите в зодиака!

Дева

Личностите Дева и Скорпион са много различни. Докато Девата може да бъде сдържана и срамежлива, Скорпионите със своя силна индивидуалност внасят много емоция в една връзка - а Девите несъмнено ще харесат това! И двамата ще правят компромиси и всичко по силите си, за да влязат в синхрон. Когато става дума за знаци, съвместими със Скорпион, не може да пропуснете Девата!

Козирог

Ценностите и амбициите на Козирог и Скорпион са много сходни. И двамата са трудолюбиви, отдадени и ценят стабилността. Докато Козирогът, противно на Скорпиона, е известен като неемоционален, в случая той успява да остави чувствата си да се разкрият поради лекотата в общуването, която съществува между тези два знака.

Есента ще повлияе силно на живота на Скорпиона

Риби

Известно е, че Скорпион и Риби си пасват перфектно. Когато става въпрос за съвместими знаци със Скорпион, тази съвместимост наистина може да накара другите да ревнуват, тъй като те са свързани на много дълбоко и силно ниво. И двамата са изключително притежателни по природа, а това може да се използва за укрепване на връзката.

Телец

Въпреки, че комбинацията Телец - Скорпион вероятно ще е трудна за една връзка, то, ако си паснат, тя определено ще е дълготрайна. Скорпион и Телец във вселената на зодиака са противоположни знаци, а това ги кара да бъдат очаровани и заинтригувани един от друг!

Скорпион и Скорпион

Естествено е такива партньори да имат вродено разбиране един за друг и да се чувстват взаимно свързани. Те имат сходни интереси, мотиви и емоционални дълбочини. Въпреки това, когато една и съща зодия се събере в двойка, ясно е, че енергията им се удвоява – но дали за добро или за лошо, остава под въпрос.

5 характеристики на зодия СКОРПИОН, които трябва да знаете

Скорпион и Овен

Сблъсък на принципно сходни, но в нещо и противоположни натури. Овенът е активен, доминиращ и има нужда да води. Скорпионът пък е упорит и трудно се контролира. Между тях има много сексуална химия, но те са с коренно различно разбиране за живота, което може да причини големи недоразумения.

Скорпион и Лъв

Скорпионът търси уединение, сигурност и комфорт. Лъвът жадува за внимание и похвали. Скорпионът харесва тъмните ъгли, Лъвът обича ярките светлини. И двамата са големи инати. Ако влязат в синхрон, може да бъдат силна двойка, но разминат ли се, очаквайте безкрайна война.

Скорпион и Стрелец

Това е страстна любов/омраза, която по всяка вероятност няма да продължи дълго. Скорпионът жадува за сигурност, медитира и е носталгичен. Стрелецът търси приключения, постоянно гледа в бъдещето и е независим. Общите ангажименти са от важно значение, за да успеят като партньори.

С какво Скорпионите превъзхождат останалите зодии?

Скорпион и Везни

Деликатно казано, Везните са доста повърхностни, за да вникнат в сложните емоции на Скорпиона. Той е твърде ревнив, мрачен и затворен за безгрижните, общителни Везни. Самонадеяният им подход към лекомислени начинания нервира Скорпиона. Това не е траен съюз.

Скорпион и Близнаци

Скорпионът е верен - Близнаците са непостоянни и колебливи. Скорпионът е индивидуалист - Близнаците са социално общителни. Те често променят планове и намерения - Скорпионът е решителен и упорит. Близнаците флиртуват - Скорпионът е ревнив. Една трудна и сложна връзка.

Скорпион и Водолей

Скорпионът е мнителен и недоверчив към всички - Водолеят е приятел на всички. Скорпионът е инат, Водолеят е възприемчив. Скорпионът контролира - Водолеят иска свобода. Това е връзка с нескончаеми борби за власт и разнопосочни намерения.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com