Кой герой от "Игра на Тронове" си според ЗОДИЯТА

40030
Кой герой от "Игра на Тронове" си според ЗОДИЯТА

Сериалът, който държа на нокти хиляди души цели 8 години, може и да е свършил, но любовта към него остава. Чудили ли сте се някога, ако трябваше вие да участвате в Игра на Тронове, кой герой бихте били?

Оказва се, че астрологията има какво да каже по въпроса.

Ето кой герой сте според зодиакалния си знак.

Овен – Денерис Таргариен

Овен може да бъде супер огнен и смел, така че Денерис е перфектният характер, който въплъщава този подвижен знак. Точно както тя е гладна за власт и ще поведе армията да направи това, което иска, такъв е и Овенът на бойното поле на живота.

Защо се провали "Игра на тронове"?

Телец – Джейми Ланистър

Лоялен и любящ, Джейми е емблематичен Телец. Неговата упоритост и желанието да бъде верен на думата и интелекта, очарованието и стратегията, го води до няколко победи. Той е и класически романтик, готов да остане до край до своята любима.

Близнаци – Аря Старк

Близнаците са известни със своите двойни личности и способност да носят "много лица", описание, което напълно пасва на Аря. Адаптивна и логична, Аря знае как да играе добре играта.

Рак – Джон Сноу

Човек на семейството, Джон Сноу олицетворява напълно представителите на зодия Рак. С чувствително сърце, което той се опитва да прикрие, за да получи уважение от хората около него, Джон е един от най-големите герои от поредицата. Плюс това, той може да бъде мрачен на моменти, които тези, които контактуват с представители на тази зодия често, могат да разберат добре.

Лъв – Бриен от Тарт

Джордж Мартин загатна, че събитията в книгите за "Игра на тронове" може да са различни

Джордж Р. Р. Мартин, авторът на световноизвестната поредица "Песен за огън и лед", на базата на която се роди сериалът на HBO "Игра на ...

Лъвовете обичат да показват талантите си и бъдат герой, който е доста в съответствие с Бриен. Със златно сърце, жестока сила и желание да защитава онези, които обича, Бриен се гордее с пътя си като рицар.

Дева – Самуел Тарли

Винаги перфекционист, Самуел е напълно изобразен като Дева. "Девите са известни със своя интелект, организация и силна способност да вършат нещата, които Самуел е направил през цялата епична поредица.

Везни – Санса Старк

Тази дама знае как да разтърси политическата игра. Нейната благородност и елегантност никога не са се колебали, а способността й да надхитри другите е подарък, благодарение на присъщото й разбиране на хората и това, което те искат. Тя е свързана с баланс и поддържане на мира с другите, което е най-голямата нужда на Везни.

Защо се провали "Игра на тронове"?

(ВНИМАНИЕ: ТЕКСТЪТ РАЗКРИВА СЮЖЕТА НА ПОСЛЕДНИЯ ЕПИЗОД) Наистина, провал. 8 години страхотни вълнения, епичен сериал, истински феномен...

Скорпион – Церсей Ланистър

Скорпионите обичат да отговарят буквално на всичко и могат да бъдат доста интензивни, подобно на Церсей. Но тя не е зла по своята същност, просто през целия си живот се е борила, за да получи уважение, въпреки непрекъснатия натиск. И не се забърквайте с нея, защото вероятно няма да спечелите.

Стрелец – Тортмунд

За Стрелецът най-важното е свободата. Той не обича да бъде вързан или задържан далеч от следващото си приключение. Тормунд започва нови преживявания без колебание и дори е готов да промени мнението си, докато израства.

Козирог – Краля на нощта

Вижте кои футболни отбори подкрепят звездите от Game of Thrones

Game of Thrones ("Игра на тронове") е сериалът, който плени цял свят и въпреки че вече бе излъчен последният епизод, то за продукцията ...

Козирозите са амбициозни и нетърпеливи да се издигнат над другите, но те също могат да бъдат трудни за разбиране и понякога да са малко ледени. Но това не е непременно нещо лошо. Те просто ценят своята визия и завоевания като съществени за дългосрочния им растеж.

Водолей – Бран Старк

Често се счита за "гений" на зодиака, тези, родени под знака на Водолей, имат уникалната способност да виждат в бъдещето и да четат умовете на хората около тях. Плюс това, Бран е малко емоционално откъснат, което е черта на този знак.

Риби – Мелисандре

Може да не сте на повече от 400 години, но ако сте Риби, притежавате повече Мелисаднре от колкото мислите. Последният знак на зодиака, Риби, обикновено показва характеристики на мъдрост и дълбочина, към които хората естествено се тълпят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Лоша поличба: 7 неща, които не трябва да държите у дома

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...