Коя е най-тъмната тайна на всяка зодия?

11831
Коя е най-тъмната тайна на всяка зодия?
Снимка: iStock/Guliver

Всички имаме тайни и неща, с които не се гордеем от себе си, но често сме ги правили, а и вероятно ще продължаваме да правим. Някои неща са доста често срещани при определени зодии:

ОВЕН

Тази зодия често може да бъде асоциирана с прибягването на непозволени неща, с цел победа. Не им пречи да послъжат или да измамят, важното е крайният резултат и това да са първи.

ТЕЛЕЦ

Телците обичат да си слагат маска, че са горделиви и много хладнокръвни, но всъщност са изключително несигурни в себе си и го знаят. Почти на всяка втора своя крачка са в замисъл дали са постъпили правилно.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците никога не разкриват цялата си същност пред никого. Истината е, че те имат пълна и 100 % вяра само и единствено на себе си. Не желаят да показват всичко, за да не са уязвими. 

РАК

Тази зодия обича да обсъжда зад гърба на приятелите си, при това често. Успяват да намерят нещо дразнещо за тях във всеки събеседник и имат нуждата да го изкоментират с друг.

ЛЪВ

Лъвът е склонен да е изключително завистлив по природа. И обичайно завижда на всеки. Това категорично му е най-тъмната тайна, а именно че гледат в "паничката" на другия непрестанно.

ДЕВА

Една от тайните им, които никога няма да признаят, е че са шампиони по "изкуствени комплименти". Обичайно не им се влиза в хамалогия да са откровени, ако смятат, че дреха не ви стои добре, например и директно ще ви кажат, че изглеждате чудесно.

ВЕЗНИ

Везните са изключителни манипулатори и много добре го знаят, защото използват това си качество ежедневно. Те знаят отлично слабите ви места и как да ви омаят да свършите нещо вместо или за тях.

СКОРПИОН

Известни, че са отмъстителни по природа, скорпионът е готов да постигне своето и по подмолен начин. Най-често срещаните колеги, които ще ви забият нож в гърба са зодия Скорпион. За тях издигането в професията се случва на всяка цена и няма място за сантименталности.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците, въпреки своята сърцата природа, всъщност избягват дългосрочни обвързвания и тяхната тъмна тайна, е че се чувстват най-добре, когато са самостоятелни. Въпреки че имат нуждата от партньор, това категорично не им е приоритет.

КОЗИРОГ

Зодията, която не прощава лесно. Трудно се обиждат, но случи ли се е завинаги. Тъмната им страна е високата горделивост, с която приемат нараняването и категорично не прощават.

ВОДОЛЕЙ

Флиртуването с всички. Тъмната страна на Водолей е, че използват флирт за всичко и това е техния начин да си постигнат целта. Също толкова манипулативни са като Везните.

РИБИ

Кралиците на драмата, рибите обичат да украсяват малко историите си, за да привлекат вниманието. Понякога не е малко и се увличат. Тъмната им страна е, че са способни да послъгват, с цел да са интересни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com