Контролен списък за пролетта на 2023 г.: Неща, които трябва да направите преди лятото

2375
Контролен списък за пролетта на 2023 г.: Неща, които трябва да направите преди лятото
Снимка: iStock

Пролетта е може би най-важното време от годината. Според експерти през пролетта на хората започват да се случват прекрасни неща. Пролетта ни подготвя и за най-приятното време от годината – лятото. Време е да разберете какво трябва да направите през пролетта на 2023 г., за да бъдете по-щастливи.

Приведете се в ред

Въпросът тук не е, че след пролетта идва лято. Факт е, че Водният заек обръща голямо внимание на външните атрибути на красотата. Опитайте се да промените имиджа си, отървете се от наднорменото тегло и лошите навици, които отнемат вашето здраве и красота: пушене, преяждане, липса на сън, прекомерен работохолизъм. Сега ще бъде достатъчно само да преобразите тялото си.

Направете тази бърза проверка за негативна енергия в дома ви - ето как!

Укрепете здравето си

Заекът в комбинация с елемента Вода подсказва, че през 2023 г. ни очакват някои здравословни проблеми. Това значи, че е нужно да обърнете специално внимание на тази област от живота в началото на годината. Ако не сте сторили това през зимата, то през пролетта определено трябва да започнете да укрепвате тялото си.

Битува мнението, че през 2023 г. връзката между духовната и физическата компонента ще бъде по-изразена. Със сигурност много хора вече са усетили как настроението и мотивацията им са свързани с физическото състояние и здравето. Ако целта ви е бъдете здрави, правете духовни практики: молете се, медитирайте, четете мантри и т.н.

Установете връзки с близки

Ако имате роднини на отдалечено място, непременно се опитайте да ги посетите тази пролет. Това е много важен съвет, тъй като кръвните връзки ще бъдат много важни. Всички ние може внезапно да се нуждаем от подкрепа, а близките хора в това отношение са най-добрата подкрепа. Ето защо е важно да се установи контакт с тях преди края на пролетта. Трябва да простите обидите и да поискате прошка за собствените си грешки. Планетите и звездите по-близо до лятото ще са наредени така, че ще е сложно да се справите сами с проблемите. Съветите на близките и тяхната емоционална подкрепа ще станат изключително важни.

3 неща, които тази пролет трябва да изхвърлите от дома си, за да се отървете от негативната енергия

Чиста карма

Също така звездите казват, че тази пролет е необходимо да се направи всичко възможно, за да се изчисти кармата. Трябва да имате време да направите толкова много добри дела, за да бъде съвестта ви чиста. Ако тази трудна зима сте имали много ситуации в живота, в които сте действали не съвсем любезно и по справедлив начин, тогава трябва да станете по-добри. Това е най-важното условие за успех това лято.

Направете пренареждане на мебелите

Не само ние трябва да влезем в това лято обновени. Също така е много важно да актуализирате домашната енергия. Експертите в областта на източните прогнози силно препоръчват тази пролет да имате време да пренаредите мебелите във всяка стая на апартамента или къщата. Трябва също така да коригирате недостатъците в ремонта - сменете тапетите, надраскани от котката, сменете напуканите плочки, сменете настоящите тръби в банята или в кухнята и т.н.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Може ли тази толкова известна добавка да ни помогне да отслабнем?

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Само в кои 2 дни може да се боядисват яйцата за Великден

Как е най-добре да се пържат мекиците от готово тесто?

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Готвач издаде кои са перфектните гарнитури за агнешко месо

Пожелания за Цветница 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com