Лоши поличби за прозорците, които са валидни и днес

2030
Лоши поличби за прозорците, които са валидни и днес
Снимка: iStock

Има огромен брой поверия, благодарение на които става по-лесно да се избегнат неприятностите. Също така е важно да знаете за лошите поличби за прозорците, за да не се излагате на опасност и да не привличате проблеми в живота.

В света има много знаци. Някои знаци ни правят щастливи, други ни плашат. Народната мъдрост и самият живот потвърждават много негативни поверия, за които е по-добре да знаете. Експертите на препоръчват да разберем за какви опасности могат да ни предупредят, ако погледнем през прозореца в неблагоприятно време.

7 работещи поверия, които ще привлекат любов и щастие

• Невъзможно е да гледаме Пълнолунието през прозореца поради силното му влияние върху нашата психика. Хипнотизиращото зрелище всъщност освобождава тайните ни пороци и ни прави уязвими за негативни програми.

• По време на пълнолуние не можете да спите на отворен прозорец. Лъчите на нощната звезда, ако докоснат човек, ще провокират кошмари.

• Не трябва да гледате през прозореца лоши събития: битки, злополуки, погребални шествия. Поверието казва, че по този начин привличаме неприятности и нещастия в живота си.

• Не оставяйте частите от счупения прозорец. Важно е да ги смените възможно най-бързо, за да не напуснат късмета, щастието, любовта и парите на стопаните на дома.

• Мръсните прозорци също привличат неприятности и влияят негативно на финансовото състояние на семейството. Според знака прозорците ще предпазят от негативност, ако добавите малко сол към водата. Ще бъде възможно да привлечете финансово благополучие, ако предварително направите парична вода и изплакнете с нея не само прозорците, но и вратите.

10 народни поверия, които всички трябва да знаем

• Суеверието казва, че ако прозорците не са защитени, тогава отрицателната енергия ще влезе в къщата през тях. Говорим за пердета, щори или други начини за защита на стъклото на тъмно.

• Прозорците, покрити с разкъсани завеси, също не предвещават нищо добро за собствениците на къщата. Дупки, драскотини и мръсотия привличат дребни неприятности и силно изнервят домашния дух, който ще покаже недоволството си с шеги.

• Друго поверие казва, че продължителното седене на перваза на прозореца привлича самотата. Такова забавление е нежелателно за тези, които мечтаят да намерят сродна душа.

• Друго поверие казва, че нищо не трябва да се излива и изхвърля от прозореца, за да не привлечете нещастие в къщата и проблеми с хората около вас в живота.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези 3 цвята никога не трябва да се използват за боядисване на яйца за Великден

В коя държава е най-голямо пристанище в Европа

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Може ли тази толкова известна добавка да ни помогне да отслабнем?

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Само в кои 2 дни може да се боядисват яйцата за Великден

Как е най-добре да се пържат мекиците от готово тесто?

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com