Лошите черти на мъжете според зодията им

274019
Лошите черти на мъжете според зодията им

Няма безгрешни и перфектни хора, всички знаем това, но всеки човек си има своите минуси, с които е редно да се запознаем.

Ако той е прекалено идеален и не показва лошите си черти, то тогава трябва да се заемем с това да ги разберем, за да не сме изненадани на по-късен етап от връзката ни.

Как отмъщават различните зодии

Ето какво може да вбеси различните зодии и да предизвика в тях желание за отмъщение... Отмъщението на Овена Ако някой го настъпи по б...

Мъжът Овен

Арогантен самохвалко, който вика и крещи като луд, ако нещо не е на неговото. Често ви се струва, че този човек има нужда от психиатър, а може би и наистина е така. Харчи неразумно и не е в състояние да признае грешките си. Категорично вярва, че е представител на изчезващия вид „истински мъже“, но в действителност е едно разглезено и свадливо момченце.

Мъжът Телец

Скучен, досаден, алчен, старомоден и обсебен от „практическата страна на нещата“. Инат на магаре и мързел на слон. На всичкото отгоре и с големи претенции. Рядко поема инициативата в интимен план. Прави се или на голям добродетел, или на мъченик, но под тези маски се крие едно презрение към всичко и всеки.

Кои зодии ще намерят голямата любов

Всички ние чакаме голямата любов, а тя не идва... и не идва. Но трябва да вярваме, че ще ни намери, защото вярата е половината от магия...

Мъжът Близнаци

Прави се на много ерудиран и преживял какво ли не, но всъщност той никога няма да порасне. Непостоянен – днес е тук, утре не. Редовно мени плановете и мнението си. Обикновено е и пълен паразит – лежи на гърба на някого. Неспособен на моногамна връзка – все търси нещо различно, тръпка да има. Почти е невъзможно да се запази интереса му само към една жена.

За останалите зодии - кликинете ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com