Любов с някоя от тези зодии е истински кошмар

10660
Любов с някоя от тези зодии е истински кошмар
Снимка: iStock/Guliver

Много хора мислят, че между любовта и зодиите няма нищо общо, но понякога това не е така. Някои зодии и техните представители могат да бъдат истински кошмар за романтични отношения.

Жените от зодия Козирог

Те не показват близки взаимоотношения и не казват на партньора си, че го обичат. Можете да разчитате на тях в трудни моменти, но колко време би издържал мъж, чиято жена не му показва, че го обича. Можете обаче да сте сигурни, че жените от тази зодия не правят интриги, но и не са склонни на компромиси. Те не се примиряват с нищо, но пък ако сте достатъчно търпеливи ще разтопите леденото им сърце и ще ги накарате да се усмихнат.

Зодиите, които не могат да обичат! Стойте далеч от тях

Всеки един мечтае за любов и семейство. Колкото и изненадващо да е, има зодиакални знаци, които не изпитват нужда от това и то не е на ...

Жените от зодия Водолей

Те могат да бъдат много мили и уязвими, но след сватбата се променят драстично. Само за ден тя може да изяви претенции за година напред и дори за цяла армия. Ако решите обаче да се разведете с нея, това ще се окаже още по-голяма грешка, отколкото да живеете заедно. Решите ли да я оставите – Адът ще се стовари върху вас.

Жените от Скорпион

Те са много страстни, то страстта замъглява съзнанието им. Спират да се грижат за домакинството, зарязват всичко, защото не се чувстват обичани. Ако половинката им не осъзнае, че те очакват да получават цветя, бонбони и романтични жестове постоянно, ще си навлекат само проблеми и ядове за неопределено време. Те също така са изключително ревниви и половинката им няма да мръдне и метър, ако не им каже подробно къде отива и защо. Също така, трябва да свикнете с тяхната смяна на характера им.

Жените от Рак

Ако те са сърдити, то целият свят ще го разбере. Често половинката им остава в недоумение защо любовта му е сърдита. Изключително са ревниви и подозират във всеки един момент мъжа до себе си. Също така, дори и да слаби никога няма да си го признаят. Ако тя спре да ви нарежда и не ви казва какво да направите, то тогава нещата във връзката са много зле.

Жените от Овен

Могат да бъдат много капризни и да изискват цялото внимание върху себе си. Повишаването на гласа у дома не ни струва. Жената бързо ще намери начин как да си осигури тих и спокоен живот. Те не са и най-верните, така че трябва да внимавате много с тях.

Жените от Телец

Те могат да бъдат истински актриси. Те винаги са прави и просто няма смисъл да спорите с тях. Примерете се с това и бъдете тихи.

Фразите, които ще направят връзката ви по-силна

Ако мислите, че само жените обичат комплименти, грешите. Хубавите думи са също толкова важни и за мъжете. И в случая не става въпрос са...

Жени от Близнаци

С тях е много трудно. Ако искате да мислите постоянно къде са и какво правят, то тогава можете и да успеете. Всеки мъж с такава жена, трябва да бъде готов на постоянна промяна. Тя ще бърза винаги между много неща – работа, семейство, кино вечер с приятелки и т.н.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com