Любовен хороскоп за февруари

11756
Любовен хороскоп за февруари
Снимка: iStock

Месецът на любовта готви изненади за всички знаци. Вижте какво ви очаква.

Овен

Не си припомняйте стари разочарования, въпреки че планетите ще се опитват да ви вменят отминали чувства и спомени. Фокусирайте се върху настоящето и ще видите как ще привличате към себе си само щастие и по-позитивни нови моменти.

Мъжките зодии, които ще ти разбият сърцето

Телец

Определено се чувствате изморени от несигурността, която чувствате в последно време. Искате да разберете всичко наведнъж за връзката си и да сте сигурни, но нещата винаги изискват повече време, отколкото сте склонни да им оставите. Бъдете по-търпеливи и се радвайте на новостите, оставете се партньорите ви да ви изненадват.

Близнаци

Напоследък повечето представители на зодията са претърпели повече болки, отколкото радостни моменти. Дайте си време за размисъл през този месец и не насилвайте отношенията си с никого. Това, което за вас ще ви потърси само.

Рак

Време е да съживите връзката с вашия партньор. Разчупете нещата от традиционната ви рутина. Заведете половинката си на вечеря и се поглезете. Ще е от полза както за връзката ви, така и да установите повече сигурност в себе си и партньора си.

Лъв

Доверието ви е проблемна черта в повечето връзки. Не поставяйте под съмнение партньора си преди да сте го опознали, това създава нежелано напрежение от началото и може да се окаже отблъскващо.

ПРОМЯНА в живота на тези 3 зодии през ФЕВРУАРИ

Дева

Стоите на кръстопът и не знаете накъде да поемете. Премислете избора си добре, но в никакъв случай не наранявайте хората около вас.

Везни

Не стойте безучастни в решаването на проблеми. Конфликтите са нормална част от човешките взаимоотношения, но трябва да намерите път към партньора си, който не е нараняващ за ва си за него.

Февруари чука на вратата ни – какво ви очаква според зодията ви?

ОВЕН Макар че този месец е белязан като месец на милосърдието за вас, важно е да помагате на другите, но да внимавате на когото, как и...

Скорпион

Пред вас се открива възможност за нова връзка.  Отпуснете се, бъдете себе си и оставете емоциите и преживяванията да  говорят сами. Не влизайте в дълбоки размисли и в главата си. Ако сте вече обвързани, също се предпазвайте от вглъбяване и излишни мисли, които причиняват обърквания.

Стрелец

Пред вас стоят доста въпроси. Първо трябва да подредите мислите си и да претеглите плюсовете и минусите в дадената ситуация. Бъдете справедливи спрямо себе си и чувствата си и не омаловажавайте ситуациите.

Козирог

Женски хороскоп за февруари

Овен Очаква ви спокоен месец, изпълнен с успехи в работен и семеен план. Отваря ви се възможност за непланирано пътуване, което ще ви ...

Разнообразете себе си и връзката си. Покрай празника на любовта изненадайте любимия си човек и разчупете традиционната романтика. Направете заедно нещо спонтанно и сближаващо.

Водолей

Задълбочени сте в мисли и не сте сигурни в решенията си. Не мислете за рационалната страна на нещата, а се запитайте за реалните ви чувства и емоции.

Риби

Заслепени сте от розовите очила, през които виждате света в този момент. Не се оставяйте да бъдете подлъгани от намеренията на хората около вас. Мислете по-рационално и филтрирайте контактите си в този период.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно