Любовен хороскоп за март (част 1)

8841
Любовен хороскоп за март (част 1)
Снимка: iStock/Guliver

ОВЕН

Необвързаните Овни ще се радват на нова авантюра. Обектът на чувствата им ще бъде по-възрастен или с по-висок социален статут. Възможен е и служебен романс. Няма изгледи от тази връзка да излезе нещо дълготрайно, но със сигурност партньорът ви ще остане ваш верен приятел.
Семейните Овни трябва да обърнат подобаващо внимание на половинката се. Избягвайте сцени на ревност, за да не разстроите и без това крехките си отношения. Връзката ви с половинката има нужда от освежаване: малко внимание, романтика, изслушване и нещата ще си дойдат на мястото.

ТЕЛЕЦ

Възможности за нови връзки няма да липсват на необвързаните Телци. Дали увлечението ще прерасне в нещо по-сериозно, зависи от вас, но по-скоро не. Ще се радвате на връзка със симпатичен представител на другия пол, ще изживеете красиви моменти, но едва ли от това ще излезе нещо дълготрайно.  
Семейните Телци ще са в истински любовен подем с половинката си. Ще се радвате взаимно на компанията си, напълно забравили всякакви дребни недоразумения и минали конфликти. Мислете непрестанно как може да зарадвате половинката си, за да продължите да се радвате на идилията.

БЛИЗНАЦИ

Много благодатен месец за вас по отношение но нови срещи и запознанства. Необвързаните Близнаци ще сияят и привличат внимание. Внимавайте, нека суетата не ви заслепява. Има голяма възможност за нова, страстна и съдбоносна връзка. Не се забърквайте с обвързани хора.

Зодиите, които са непрекъснато влюбени

Всички хора са много различни. Някои се нуждаят от много дълго време, за да се влюбят, а други губят ума си от пръв поглед. Всеки от на...

За семейните Близнаци месец март е също благодатен. Очакват ви емоционални преживявания и споделени моменти. Ще бъдете особено чувствителни и ще привличате и други хора. Възможно е да предизвикате ревност у партньора. Дайте си сметка искате ли да стигнете по-надалеч или за вас е по-важно да не нараните половинката си.

РАК

От известно време необвързаните Раци насочват вниманието си към представител на противоположния пол. Сега ще осъзнаете, че посоката ви е грешна. Ще имате възможност да се срещнете и с други хора и да забравите предишните си несподелени желания. Подходящо време за ново начало в любовта.

Семейните Раци не трябва да водят битки с партньора си. Всеки от вас има свое място във връзката и няма нужда от съперничество. Не ревнувайте половинката си, нямате повод, само може да нарушите хармонията в отношенията си.

ЛЪВ

Тези зодии не се хвърлят в страстни връзки, но са страхотни партньори

Да създадеш стабилна връзка не е лесна работа. Някои хора го осъзнават по-рано от другите и знаят, че взаимоотношенията се градят посте...

Необвързаните Лъвове трябва да не бягат от нови срещи и запознанства. Съдбата е на ваша страна. Очаква ви среща с нов човек, който ще има решаваща роля за живота ви.

Любовни трепети ще имат и обвързаните Лъвове. Ще бъдете привлечени още по-силно от половинката си и ще имате много поводи да го докажете. За всички Лъвове март ще бъде прекрасен месец за любов.

ДЕВА

Девите ще бъдат нетипично комуникативни през март. Ще бъдете много привлекателни и заобиколени от много внимание. За необвързаните от тях предстоят нови срещи, възможно е и съдбоносни. Дори да не се стигне до страстна връзка, ще спечелите верен приятел. Семейните Деви да внимават и да избягват кавгите. За тези от тях, които напоследък са се отчуждили, ще имат шанс да подобрят отношенията си.

ПРОЧЕТЕТЕ ВТОРАТА ЧАСТ ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Най-красивите места в Испания
Най-красивите места в Испания

За повечето от нас Испания е морска дестинация с прекрасни плажове и чудни курорти. Но тази страна е истинско съкровище и може да предложи много...