Любовна ПРИКАЗКА за тези 4 зодии до края на 2020 г.

14523
Любовна ПРИКАЗКА за тези 4 зодии до края на 2020 г.
Снимка: iStock/Guliver

До края на годината могат да се случат много прекрасни неща за тези 4 зодии. Има време както за нови връзки, така и за вълнуващи общи планове с дългогодишни партньори. Ето кои са зодиите, които ще се радват на любовна приказка до края на 2020 година.

ОВЕН

3-те зодии, които задушават с любовта си

Любовта може да е както прекрасна, така и наистина задушаваща. Това са зодиите, които не умеят да обичат с мярка и често губят половинк...

До края на годината Овните могат да очакват много интересни събития, свързани с любовния им живот. Ще се озоват в любовна приказа, за която дори и не са си мечтали. Овните не вярват чак толкова в съвършената любов, затова в началото няма да им се вярва какво им се случва. Ще се запознаят с човек, който сякаш е създаден за тях – ще открият еднакви интереси, общи теми за разговор и мечти, които ще ги свързват. Това може да е началото на една много сериозна и истинска връзка, дайте шанс да любовта да ви докаже, че може да бъде съвършена!

РАК

Любовните разочарования на Раците понякога нямат край. Обаче все ще дойде време, в което любовта ще им покаже, че не е толкова страшна. И това време съвсем наближава! Раците ще се окажат главните герои в една много красива, любовна приказка. Ще усетят истинска подкрепа и разбиране от човек, от когото не са и предполагали. Има хора в живота ни, които от приятели стават нещо повече. Такъв ще е случаят и тук, Раците ще се чудят как не са ги забелязали досега, а любовта ще пламне бързо и ще остане са много дълго време!

СТРЕЛЕЦ

Тези зодии ще се ВЛЮБЯТ през октомври

Телец Някои от Телците ще имат възможност да си върнат вярата в любовта през октомври. Ще изпитвате нужда да разкриете чувствата си пр...

Много, много вълнуващи месеци предстоят и за зодия Стрелец. Представителите на тази зодия обожават романтичните филми и романите, в които любовта е главно действащо лице. Тяхната история ще прилича точно на красив разказ с още по-красив щастлив край. За Стрелците предстои незабравимо предложение за брак – с много светлинки, чаша вино, специална изненада и страхотни думи от страна на техния партньор. Любовната приказка за Стрелците ще продължи и с много страхотно зимно пътуване, с което да отпразнуват щастливото събитие.

ВОДОЛЕЙ

Много Водолеи не вярват, че им е писано да обичат и да са обичани истински. Провалените връзки обаче не бива да са повод за разочарования, защото любовта често идва неочаквано, именно за да напомни, че без нея животът не е толкова сладък. Водолеите ще преживеят най-романтичното начало на връзка, което някога са имали. Ще срещнат човек, излязъл като от филм, който ще им даде всичко, което им е липсвало досега. Ще имат стабилен партньор до себе си, ще е романтично и незабравимо... и така цял живот! Много е възможно да са срещнали половинката си, с която ще са заедно завинаги.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно