Магическите свойства на нещата около нас, за които дори не подозирате

7564
Магическите свойства на нещата около нас, за които дори не подозирате
Снимка: iStock

Около нас има много различни неща с необичайни свойства. Експерти разказаха какво представляват тези неща, какво е тяхното влияние върху биополето и съдбата на човек.

Има цял набор от магически предмети, за които може би сте чували нещо - например вуду кукли, подкови, ловци на сънища и така нататък. Оказва се, че не само те имат магически свойства.

1. Растения

Растенията са източник на живителна сила и благоприятна енергия. Например, има растения, които могат да опазят къщата от лоши хора. Те включват спатифилум, алое, кактус и някои други.

Има парични цветя и растения като Дебелата Мара, наричана още парично дърво, бамбук, мушкто. Такива растения привличат финансов късмет и помагат на човек да управлява финансите си по-ефективно.

Има и амулети като бодил, жълт кантарион, мента. Някои растения са способни да повлияят зле на енергията на дома и настроението на хората.

10 признака - Как да разбера дали имам МАГИЯ?

2. Животни

Животните не са нещо непознато, но си струва да кажем нещо и за тях. Влияят изключително благотворно върху енергетиката на дома и създават хармония сред четирите стени. В този случай котките от всякакъв цвят, кучетата, гризачите, птиците и рибите имат специална сила.

3. Подаръци

Всеки подарък има голяма сила. Тъй като те са заредени с любовта на човека, който ви го е подарил. Особено важни са онези подаръци, които са получени от близки или от любимия ви човек. Те носят късмет, дават положителни емоции и дори могат да действат като амулети.

Опасни магии с различни предмети

4. Предмети, които са принадлежали на вашите близки

Ако пазите предмети, принадлежали на вашите близки, тогава те могат да играят ролята на най-силния амулет. Например, това е характерно за бижутата. Старите снимки на хора, които не сте познавали, могат, напротив, да донесат проблеми. Стари снимки на родители или баби и дядовци можете да запазите за себе си.

По-добре е да изхвърлите обувките и дрехите или да ги дадете на нуждаещите се, въпреки че енергията им е близка до неутралната. Часовниците, например, е по-добре да се изхвърлят или да се продадат. Това важи особено за тези, които не работят.

5. Огледало

Огледалата са магически активни обекти, които отварят енергийни канали и засилват нашите емоции. Точно затова човек не трябва да ругае пред огледалото, да плаче, да желае зло на някого. Огледалата се използват в магията за подобряване на ефектите на свещите, както и за създаване на енергийни порти, които освобождават силата на Вселената. Две огледала, разположени едно срещу друго, могат да отворят портал към другия свят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 30 май 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 30 май 2024

Таро хороскоп за 30 май 2024

Слава Севрюкова: С воля и много молитви човек може да промени някои събития в своя живот

Виждате ли го често? Мощна енергия на ангелското число 333

Лесен трик, който ще ви помогне да намалите калориите в ориза

Вашият нос расте: Ето какво казват изследователите

Кой е най-популярният вид паста в света?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 май /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com