Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мамини момченца: Нещата, които показват липса на независимост у мъжа

29 май 2022, 20:45 часа

Да се ​​грижиш за човека, с когото си във връзка е напълно нормално. Едно момиче може да даде на мъжа любов, тя може да му засвидетелства знаци на внимание, като по този начин прави съществуването му удобно и щастливо.

Но понякога се случва партньорът да премине всякакви граници, да започне да очаква само попечителство от връзката и нищо повече. Да се разбере, че положението е точно такова, обикновено не става на момента.

Но да види тази нужда у мъжа, да установи, че само нейната грижа е това, от което той се нуждае, че той не е независим и принадлежи към категорията на мамини синчета, тя може, като обърне внимание на няколко знака.

1.  Държи се като дете

Младият мъж няма да поеме отговорност. Той няма да може да реши дори малки ежедневни задачи, ще ги прехвърли върху раменете на любимата си, ще поиска тя да му осигури комфорт.

Поведението на възрастен изобщо няма да е характерно за такъв джентълмен, той няма да може да взема самостоятелни решения, да постига дори прости цели.

Защо на една жена й е трудно да се ВЛЮБИ в мамино синче

2.  Егоизъм

Получаването на всичко и даването в замяна на нищо е основната черта на едно мамино синче. Мъжът ще бъде доволен от това момиче, което е лудо по него, но дори няма да помисли да й благодари.

Той ще счита, че тя е длъжна да прави всичко това вместо него, просто ще се грижи за нея, без да й дава нищо в замяна.

Това може да се смята за егоизъм, което определено не е характерно за един зрял мъж, който се отличава със самостоятелност и независимост.

3.  Липса на мъжки качества

Такъв мъж няма да се погрижи за нуждите на момичето. Той няма да й прави изненади, няма да я предпазва от опасности и да й осигурява спокойно съществуване.

Всичко това ще му е необходимо на него самия. Той ще изисква типично мъжко поведение от една дама, но самият той няма да го демонстрира.

4.  Подчинение

Маминото синче преди всичко ще се вслуша в съвета на жената, която го е родила. Майка му е тази, която ще бъде авторитетът за него. Когато тя си отиде, той ще слуша любимата си, винаги ще следва нейния пример. Това няма да го стресира. Този мъж има нужда да бъде воден от някого, да бъде гледан в същото време.

Всичко това предполага, че мъжът се нуждае от настойничество. Именно това се стреми да получи от младата дама, като се държи по избрания начин.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес