Между тези двойки зодии винаги ще има неустоимо ПРИВЛИЧАНЕ

8066
Между тези двойки зодии винаги ще има неустоимо ПРИВЛИЧАНЕ
Снимка: iStock

Астрологията печели все повече последователи и помага на редица хора да открият своята половинка, да научат повече за себе си и т.н. Особено под внимание се вземат зодиакалните съответствия в любовен план, а астролозите днес са ни представили 4 двойки зодии, които винаги ще се привличат един друг. Нека видим кои са те:

Овен и Везни

Представителите на тези знаци си пасват винаги, тъй като Овенът е изключително чаровен, а Везните също знаят как да си спечелят симпатиите на някого. Още когато се срещнат между тях пламват искрите на страстта и любовта, а връзката им представлява едно голямо приключение. Евентуални конфликти могат да настъпят, ако Овенът реши да налага правилата си във връзката, а за да просъществува тя са нужни компромиси и от двете страни.

Какъв тип мъже си падат по вас според зодията ви

Телец и Скорпион

Телците и Скорпионите си подхождат във всяко отношение. Между тях проблясва страст и желание, неописуемо привличане. Телците са считани за едни от най-романтичните знаци в зодиака и огнената същност на Скорпиона подклажда тази романтика. Между тях е възможно да настъпят сериозни конфликти, тъй като нито една от зодиите не обича да отстъпва и няма да признае другия за прав. Единственото, което би спасило връзката им, е тяхната страст един към друг.

Козирог и Рак

Колкото и странна да ви се струва тази комбинация, двата знака намират някакъв баланс между характерите си и постигат наистина стабилна връзка. Раците са много емоционални и романтични, дават всичко за връзката си, но може да се разстроят изключително, ако не виждат същото стараение и от другата страна. Козирозите обикновено са по-пасивни и студени в това отношение и често забравят, че споделят живота си с друг човек, но въпреки това неописуемата магия на любовта държи представителите на двата знака влюбени до полуда. 

Кои са най-верните мъже според Зодиака

Водолей и Лъв

Лъвовете са егоцентрици, имат високо самочувствие за себе си и винаги трябва да са в центъра на вниманието. Те обаче са силно привлечени именно от Водолеите, които признават само себе си за авторитетни личности. Може и да ви се стори странно, както се струва и на самите Лъвове, но те наистина се захласват по така харизматичните Водолеи и се разпалва истинска и силна любов между двата знака. 
Както се досещате, повечето им конфликти могат да бъдат породени от факта, че Лъвът винаги иска да е на върха над всички останали, докато Водолеят няма да признае и позволи това. И все пак, ако се обичат достатъчно силно, истинската любов между тях не е никак невъзможна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно