Меркурий в ретро фаза: Защо всички важни неща трябва да се направят преди 29 декември 2023 г.

4407
Меркурий в ретро фаза: Защо всички важни неща трябва да се направят преди 29 декември 2023 г.
Снимка: iStock

Началото на декември е натоварено време за подготовка за празничния сезон, но опитни астролози предупреждават: Меркурий в ретро фаза от 29 декември може да внесе неприятни корекции в плановете ви. Ето как да избегнете финансови и бизнес преплитания през този период.

Влиянието на ретро Меркурий върху бизнеса и финансите

Според експерти, предстоящият епизод на ретро-Меркурий, който започва на 29 декември, ще донесе много предизвикателства за бизнеса и финансите. Проучването показва, че тази планета в ретро фаза, която ще продължи до 17 януари, създава опасни условия за важни сделки и покупки.

Още: Последният ретрограден Меркурий през 2023 г.: Кога започва и как да се подготвим за него?

Бизнес планетата, както отбелязват експертите, изисква особено внимание в ретро фазата. Влиянието на Меркурий върху финансовите решения е отрицателно, което прави покупките по-рискови и преговорите по-малко успешни. Журналистите подчертават, че всички ключови транзакции трябва да бъдат завършени до 29 декември, за да се избегнат финансови спънки.

Ретро движението на Меркурий също може да доведе до неприятни изненади в бизнеса. Грешка, направена набързо, отваря вратата за проблеми на неочаквани места. Експертите съветват да не бързате и внимателно да проверите всички детайли, за да завърши годината без неприятни изненади.

Как да избегнем негативното влияние на ретро-Меркурий: съвети

Необходимо е да следите астрологичния календар, за да минимизирате рисковете през ретро периода на Меркурий и да си осигурите успешен старт на следващата година. За да сведете до минимум влиянието на ретро Меркурий върху живота и бизнеса си, ето някои препоръки:

Още: Как се казва най-малката планета в Слънчевата система?

  1. Контролирайте емоциите си. По време на периода на ретро-Меркурий емоционалните прояви могат да имат непредвидими последици. Експертите съветват да запазите спокойствие и да избягвате грубостта.
  2. Пазете плановете си в тайна. Меркурий в ретро фаза изисква да запазите плановете си поверителни. По-добре е да разкажете за тях дори на близки хора след завършване на ретро фазата.
  3. Бъдете внимателни. Двойната проверка е най-добрият ви съюзник по време на ретро Меркурий. Грешките могат да се крият в малки неща, отстранете ги, като проверите всичко отново.
  4. Отложете важни покупки. Пазаруването през периода на ретро-Меркурий може да не е успешно. Експертите препоръчват да отложите значителни покупки до края на януари.
  5. Отнасяйте се към нещата с нужното внимание. Особеното внимание към детайлите ще помогне да се избегнат неочаквани трудности. Експертите подчертават, че внимателното изпълнение на задачите е ключът към успешното преодоляване на ретро Меркурий.

Ретро Меркурий ви напомня колко е важно да подхождате отговорно към задълженията си. Тези, които обръщат достатъчно внимание на задачите си, ще могат да избегнат много неприятности и да празнуват Нова година с чиста душа.

Откриха полярни сияния на Меркурий (ВИДЕО)

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се нарича най-здравото великденско яйце из България?

Топ 3 на зодиите, които са най-трудни във връзка

Ново начало в любовта за зодия Рак, ето какво ги очаква до края на годината

Как да имаме най-шарените великденски яйца

Големи промени в любовния живот на скорпионите до края на годината

Отново е на мода боядисването на яйцата с фолио - ето как се прави

Всичко ги разстройва: Най-лабилните зодии

Колко време се пече агнешкото месо, за да е най-сочно

Как да имаме най-шарените великденски яйца?

Не сте очаквали: Топ 4 на най-страхливите зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com