Месечен хороскоп за август 2018 година

45320
Месечен хороскоп за август 2018 година
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този месец ви очакват много пътувания. Това ще бъдат командировки и други служебни пътувания. Със сигурност ви очакват много преговори и бизнес срещи. Началото на месеца е добро време за реализирането на плановете, чието начало е започнало преди повече от три седмици. В средата на август отделете повече време на дребните неща. Не бързайте да взимате съдбоносни решения, дайте си достатъчно време, за да прецените всички плюсове и минуси на ситуацията. В личния ви живот ще цари хармония и не се очакват никакви изненадващи ситуации. В здравословно отношение пазете стомаха си и не правете компромиси с качеството на храната. Избягвайте алкохола, мазното и лютото. Опитайте се да вечеряте по-рано.

Телец

Това е месецът, в който може да реализирате всички ваши мечти. В началото на периода ще направите много открития за вас, приятелите ви и околните, които ще ви позволят да заздравите връзката си с тях. Вашата задача в средата на месеца ще бъде да не пилеете силите си в ненужни каузи. Краят на август е добро време за различни промени и началото на нов бизнес. В здравословно отношение обърнете внимание на кръвното налягане.

Близнаци

Август ще ви предложим много нови възможности. Сега е добро време за обучение, за курсове и всички дейности, които ще ви помогнат да повишите квалификацията си. Време е да разкриете своите таланти и да проявите ресурсите и потенциала си.  През първата половина на месеца пътуванията не са препоръчителни. Освен това не споделяйте своите нови идеи, тъй като съществува опасност някой да ги открадне. В средата на периода ще сте склонни към прекалена чувствителност, заради която всяка дреболия може да ви засегне. Помогнете си като започнете да медитирате или да правите йога. Плуването също може да ви успокои. Лошата храна може да ви се отразят неблагоприятно не само на тялото, но и на психиката ви.

Рак

Август ще бъде спокоен месец за представителите на знака Рак. Очакват ви дни изпълнени със слънце, спокойствие и хармония в отношенията. Наслаждавайте се умиротворението, което ще настъпи в душата ви. Началото на месеца е добре да бъдете пестеливи. В средата на месеца може да усетите жажда за нова дейност. Не се колебайте да се захванете с ново хоби, което може да се превърнат доходоносен бизнес. Най-трудно ще бъде да се преборите с мързела ви и да направите първата крачка към постигането на вашата мечта. В здравословно отношение обърнете внимание на кръвното налягане. Опитайте се да намалите цигарите ако сте пушач и дори да ги откажете.

Лъв

Дневен хороскоп за 1 август

Овен Започнете месеца с нещо ново. Нека това бъде ваша лична цел, свързана с усъвършенстване на характера и поведението ви. Телец То...

За повечето Лъвове август ще донесе така чаканата почивка. Пътуването ще ви донесе много повече впечатления и нови усещания, отколкото сте предполагали. На плажа или в планината, с пречистен ум, ще ви дойдат много нови и блестящи идеи. Засега се ограничете в това да ги запишете подробно. В никакъв случай не се залавяйте за работа. В средата на месеца са възможни внезапни финансови постъпления. Вероятно някой ще ви върне стар дълг, за който отдавна сте забравили. Опитайте се да използвате парите разумно. Колкото и да е изкусително ограничете употребата на алкохол. Сега е моментът да се преборите с излишните килограми.

Дева

Онези от вас, на които ще се наложи да останат в офиса ще имат доста отговорни задачи. Ще се наложи да действате за двама-трима, но това ще има и своите положителни страни. Много вероятно след края на летния сезон да се окажете на по-висока длъжност. Средата на месеца е най-доброто време за почивка. Организирайте ваканцията си, така че да се отдалечите максимално от суетата на ежедневието. Опитайте се да прекарате няколко дни без компютър, телевизия и дори телефон. Водните процедури ще се отразят най-добре цялото психиката ви.

Везни

През август ще се открият нови възможности и сега е момента да се възползвате от шанса си. Определете ясно целите си и не отстъпвайте от желанията си. В средата на месеца се опитайте да бъдете по-пестеливи. Ако се изкушавате от дадена покупка помислете три пъти дали действително ви е толкова необходима. Ако спазвате добра финансова дисциплина ще може да оставите в миналото ваши дългове. По време на тренировки пазете костите си и не се претоварвайте прекалено.

Родени сте през ЮНИ, ЮЛИ или АВГУСТ? Прочетете това за вас...

Най-горещите летни месеци раждат най-топлите и страстни личности. Родените през тези месеци имат няколко общи специални качества и хара...

Скорпион

През този месец най-после ще имате енергията, която искахте, за да направите всички щуротии, които сте планирали за лятото. Ако в началото на периода все още сте в офиса вашия ентусиазъм няма да остане незабелязан. Очаква ви сериозно придвижване по служебната стълбица. Средата на месеца е добър период за изясняване на личните отношения. Някои от вас може да се решат на по-сериозна стъпка във връзката си. В здравословно отношение, въпреки летните температури се пазете от настинки, избягвайте продължителното стоене в помещение, в което работи климатик.

Стрелец

Това е добро време, в което да се заемете със своето усъвършенстване. Това може да стане с помощта на книги, но най-добре се запишете на специализирани курсове. Анализирайте добре навиците си и помислете къде може да поработите повече, за да постигнете по-добри резултати. Началото на месеца не поемайте допълнителни задължения в работата. В средата на август е вашето време за почивка. Тогава обаче не взимайте сериозни решения, свързани с връзката ви. Самостоятелните представители на знака ще имат своите незабравими романтични приключения. Август е чудесно време за започване на редовни спортни занимания.

Козирог

Месечна прогноза за времето за август

Средната месечна температура през август за равнините е между 21° и 24°, за високите полета – между 18° и 20°, а ...

Август е месец, в който повечето от вас ще се опитат да почиват активно. В началото на периода непрекъснато ще изникват незначителни дейности, които няма да ви позволят да се отпуснете изцяло. Но това може би е за добро. Пред вас ще изникнат сериозни бизнес-възможности, които би било глупаво да пропуснете просто, защото е лято. Ако имате желание за няколко дни без компютър и телефон нека това да бъде средата на месеца. Тогава трябва да бъдете внимателни във финансово отношение и да не давате пари назаем. Краят на месеца не е подходящо време за краткотрайни любовни авантюри, тъй като може да пострада авторитета ви.

Водолей

През този месец ще ви се иска да избягате далеч от суетата на града. Ако сте избрали за почивка началото на месеца се опитайте да си осигурите максимална доза тишина и откъснатост от цивилизацията. Само по този начин ще може да се разтоварите истински. Добре да направите някои промени в храненето, като наблегнете не приема на пресни плодове. В средата на месеца ви очаква от решаването на важен семеен проблем. Не бягайте от тези задължения, после ще се радвате на чувството за лекота, което ще ви обземе. В здравословно отношение не правете компромиси с хигиената, особено ако сте на море.

Риби

През целия август ви очакват приятни изненади ,както в работата, така и в личния живот. Очаква ви период, наситен с нови преживявания, затова разпределете работата си така, че имате време да се насладите на всички събития. Единственото, за което трябва да внимавате през месеца е вашето финансово състояние. Засега отложете големите покупки. Заради активността на събитията може да се почувствате изтощени, затова е важно да си осигурявате достатъчно време сън. Не забравяйте и за разходките сред природата. Това е начина, по който най-добре ще възстановявате силите си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Зодиите, които са най-големите манипулатори: За една от тях никога не бихте предположили

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Японски психолози: Бърз трик, с който да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Мачкат всички по пътя си: Тези зодии са най-големите кариеристи

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com