Месечен хороскоп за февруари 2020 година

75034
Месечен хороскоп за февруари 2020 година
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този месец не предизвиквайте Съдбата. Сега е много важно да спазвате правилата. Всичко, което правите трябва да е с мисълта да не вреди на никого. Може да имате своите победи, но ако са за сметка на нечие щастие те няма да са дълготрайни. Средата на периода е добро време за обучение и повишаване на квалификацията. Със сигурност има какво още да научите. Края на февруари ще бъде белязан от важно събитие в личния ви живот. Важно е да поемете отговорност за всичките ви действия или липсата на такива. В края на месеца самотните представители на знака ще има шанс да спечелят любовта на живота си.

Телец

Настъпващият месец ще се запомни със силното развитие, което ще преживеете. С настъпването на пролетта вие самите ще бъдете обзети от устрем да се развивате и усъвършенствате. Бъдете готови за сериозни промени в личния живот. Някои ги очаква раздяла, но други, които са страдали от самотата си ще се наслаждават на хармонично общуване с нов човек до себе си. Средата на месеца ще ви поднесе сериозно професионално предизвикателство. От начина, по който се справите с него ще зависи, до голяма степен, вашето бъдеще в работата ви. Последните дни на февруари е добре да се заемете с уреждането на личните отношения. Това е и добро време да започнете физически упражнения и да подобрите храненето си.

ЛЮБОВЕН хороскоп за 1 - 2 февруари

Овен Изпитвате прилив на любов. И какво по-хубаво в месеца на любовта? Някаква вътрешна убеденост ви нашепва, че това е човекът за вас...

Близнаци

Това е месец, в който ще преживеете сериозни метаморфози. Събития в работата ще ви накара да се замислите за нещата от живота и най-вече какво искате да правите с него. Не бързайте с действията. Това е време, в което да обмислите добре всичко. Важно е да сте балансирани и да не преставате да мислите за себе си. В същото време трябва да знаете, че малко неща се получават от само себе си и без усилия. В края на месеца ще имате своя късмет и добри моменти, в които да изживеете своите победи. Не загърбвайте отношенията ви с близките. Тяхната подкрепа ще е от съществено значение за вас. 

Рак

През този месец ще преживеете някои терзания. Все пак не изпадайте в самосъжаление и напразен перфекционизъм. Важно е да знаете, че резултатите понякога не зависят само от усилията ни. Ако изпълнявате задълженията си съвестно, няма за какво да се упреквате. Месецът е благоприятен за кратко пътуване и почивка, в които да ви откъснат от мисълта за рутинните ви задължения. В семейството ви ще цари хармония и няма да имате притеснения от личен характер. Не се очакват и проблеми със здравето.

Лъв

3-те зодии, които ще се сгодят през февруари

Коледните и Новогодишните празници вече отминаха и настъпи времето да се стегнем и да влезем във форма. За някои от зодиите обаче това ...

През този месец ви очакват промени. Хубавото е, че вие отдавна сте подготвени за тях, така че няма защо да се притеснявате излишно. С повече вяра в себе си ще излезете без особени загуби от ситуацията. Средата на месеца ще изиска от вас да обърнете повече внимание на семейството си. Планирайте повече съвместни дейности и прекарване на времето. Личните отношения е добре да са на първо място, за да не пропуснете важен момент в развитието им. Края на месеца посветете на анализи и оценки. Отчетете пропуските си и успехите си. 

Дева

Този месец ще бъде последният от годината, в който ще може да си позволите повече безгрижност. Истината е, че всеки момент, в който си позволите да избягате от ваше задължение ще трябва да заплатите скъпо със свободното си време и част от душевното ви спокойствие. Най-добре не си го причинявайте. В средата на месеца ще имате известен успех, но за да го задържите ще трябва да положите големи усилия. Ако сте изрядни сега никое от препятствията през годината няма да ви се стори толкова трудно. 

Везни

През този месец ще се наложи да направите избор. Може да се каже, че сте зависими от обстоятелствата и ще ви е трудно да мислите далновидно. Все пак е добре да "проиграете" всички възможни варианти за развитието на събитията в съзнанието си. Подходете отговорно и каквото и да се случвай-нямайте угризения. Сега е време, в което да действате на принципа: "Правя, каквото трябва -да става, каквото ще." В личен план ще имате достатъчно подкрепа, но решенията трябва да са ваши. Бъдете оптимисти повече, откогато и да било. Не се обвинявайте за нищо.

Това са най-остроумните зодии

Има хора, които са умни, а има и такива, които са толкова интелигентни, че лесно могат да ви надхитрят при всякаква ситуация. Сещате се...

Скорпион

През този месец ви очакват много приключение. Самостоятелните представители на знака ще скачат от среща на среща. Хубаво е да пресявате кандидатите и да имате по-високо мнение за себе си. Освен това бъдете отговорни към здравето си. В средата на февруари не оставяйте на завистта да ви превземе. И ние сте имали своите силни моменти и други такива ви очакват в бъдеще. Месецът е благоприятен за започване или продължаване на обучение. Така повишавате шанса си за развитие. Бъдете по-взискателни към себе си и след време ще сте си благодарни.

Стрелец

През този месец не позволявайте на други да вземат решения вместо вас за живота ви. В същото време рискувате да станете жертва на манипулатори. Бъдете сигурни, че каквото и да става ще вземете независимо и балансирано решение, подчинено на нравствените и моралните норми. В противен случай успехът ви няма да е дълготраен. Времето е добро за всякакъв вид промяна  и грижа за здравето. Опитайте се да се разделите с вредните навици и да въведете повече полезни. Организмът ви ще се отблагодари, а оптимизмът и силите ви ще се увеличат. 

Козирог

4-те зодии, които ще изживеят любовна приказка през февруари

Февруари може да сбъдне мечтата, за която немалко представители на зодиака мечтаят, а именно – да срещнат голяма си любов. Купидо...

През този месец ще сте подвластни на събитията. Малко ще са нещата, които ще може да контролирате. Важното е да не се подавате на паника и страх. Каквото има да става ще стане и без да си съсипете нервите. Доброто настроение и оптимизмът ще са вашите най-силни оръжия сега. Възможно е да претърпите загуби, но ще получите друго в замяна. Не се съмнявайте в това. В средата на месеца ви очаква ново приятелство. От него може да дойде сериозна помощ. Умереността и търсенето на баланса трябва да бъдат вашите верни спътници сега. Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда.

Водолей

През този месец в живота ви ще навлязат нови приятели. Очакват ви успехи, свързани с обучението. Някои от вас ще сменят или разширят сферата си на дейност. Очакват ви сериозни успехи. Ще направите впечатление на влиятелни хора, които ще ви имат предвид за бъдещи проекти. Оставете скромността на страна и развийте възможностите си, за да може да разкриете целия си потенциал. Това е време, в което да помните, че няма нищо невъзможно. В личен план не се очакват особено важни събития. Заложете на спокойствието. 

Риби

Очаква ви месец, изпълнен с промени и предизвикателства. Сега е много важно да сте максимално адаптивни. Оставяйте си повече време да обмислите стъпките си. Не прибързвайте в нищо, свързано с важни решения. Направете така, че вашият интерес да е гарантиран. Това не е време за благотворителност. Очаква ви промяна, както в социалното положение, така и в личен план. Средата на месеца ще бъде най-натовареният период за вас, тогава ще е необходима максимална мобилизация. Краят на февруари, съвсем логично ще ви донесе умора - намалете темпото и се погрижете за тялото си с балансирано хранене и йога. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com