Месечен хороскоп за м. май - I част

83430
Месечен хороскоп за м. май - I част

Овен

През май Овните ще имат доста прагматичен подход в любовта. В центъра на вниманието ви ще бъдат практическите аспекти в отношения и стабилността. Месецът ви предоставя възможност да заздравите личните отношения, да вложите в тях повече стабилност и надеждност. Не очаквайте много романтика. На преден план ще излязат въпроси, свързани с финансовата стабилност. Ценете комфорта и спокойната проява на любов. Бурните страсти често не водят до нищо добро. В края на месеца ще настъпи време, в което ще има моменти и на повече огън в отношенията. Бъдете повече време сред хора и не се затваряйте у дома. Очакват ви много изненади.

В работата не ви очакват много звездни моменти. Възможно е да не ви достига енергия и да срещате немалко препятствия по пътя ви. Сега не е време за преговори и сключване на договори. Бъдете внимателни в детайли и се пазете от грешки. Проверявайте нещата по няколко пъти.

Пазете здравето си. Повишен е рискът от травми и катастрофи затова бъдете внимателни по време на път.

Спомнете си за роднините, които не сте виждали отдавна. Обадете им се и ги посетете.

Телец

Един, наситен с любов месец очаква представителите на знака Телец през м. май. Звездите са на ваша страна, затова действате смело по отношение на обекта на вашите чувства. Сега животът ви ще е изпълнен с повече радост и взаимност. Времето е подходящо да обърнете повече внимание на външния ви вид – обновете гардероба си, сменете прическата, излизайте повече сред хора. При самотните представители на знака любовта ще дойде неочаквано, дори ако не сте я търсили. Използвайте за това първите 20 дни на месеца.

В работата доброто положение на планетите ще ви помогне да подчертаете предимствата на таланта ви. Имате шанс да се покажете в най-добрата ви светлина. Не Във финансово отношение звездите ще са благосклонни към вас. Месецът може да стане повратна точка относно материалното ви положение, особено през последните 10 дни на периода.

В здравословно отношение няма да имате проблеми. Намирайте повече време за почивка и за вашите любими дейности. Поддържайте физическата си форма с умерени упражнения. Опитайте се да не преяждате.

Близнаци

Първите две декади на май няма да предложат някакви особени събития в любовта в живота на представителите на знака Близнаци. Няма да ви е много ясно какво точно се случва. Не се и опитвайте да разберете. Също така не взимайте решения и не правете крайни стъпки. В тази мъгла не се знае какво точно ще махнете от пътя си. Вероятно не сте запознати с всички факти, за това и не предприемайте действия. Просто наблюдавайте случващото се и не пропускайте знаците, които ви се дават.

Последните 10 на месеца ще бъдат по-благосклонни към вас и ще може да се насладите на любовта и взаимността в отношенията ви с партньора ви.

В работата се оставете да ви водят мечтите, но не бързайте да ги реализирате. Месецът не е подходящ за започването на нови проекти. Бъдете внимателен в работата с документи. Вероятността от допускането на грешки е много голяма.

Сега моментът да обърнете сериозно внимание на здравето си. Може да бъдете обзети от силна умора, която трудно ще преодолеете. Щадете организма си и стойте далече от всичко, което може да му се отрази отрицателно. В края на месеца ще се почувствате много по-добре. Поддържайте висока физическа активност, бъдете повече време навън и на чист въздух сред природата.

Рак

Представителите на знака Рак ги очаква един сложен месец май. Положителните и не толкова събития ще се редуват едно след друго при това с невероятна скорост. Благодарение на истинското приятелство във връзката ви няма да се изискват особени усилия, за да преодолеете препятствията на пътя ви. Истината е, че вие ще искате повече отколкото преди. Месецът ще ви предостави повече възможности за срещи с приятелите ви и откриването на нови, което може да стане повод за разногласия с партньора ви.

Най-трудно ще ви бъде през втората половина на месеца. Тогава ще бъдете обзети от сериозни съмнения и измъчвани от несбъднати очаквания. Намирането на решения няма да е лесно. Възможно е наяве да излезе ваша тайна, свързана със скрити отношения.

В работата ситуацията също ще е противоречива. За да преодолеете препятствията трябва да имате точен план и добре обмислена стратегия. Не трябва да си позволявайте никакво отлагане на нещата.

Поне до 22 май не започвайте нищо ново и се посветете на изпълнението на рутинни и текущи задачи.

В здравословно отношение бъдете отговорни към себе си. Балансирайте храненето си и подобрете начина си на живот. Намалете приема на алкохол и не прекалявайте с тежката храна. Опитайте се да не се тревожите за незначителни неща. За да се чувствате по-добре и спокойни прекарвайте повече време с приятели. Бъдете по-търпеливи с децата.

Лъв

През май представителите на знака Лъв ще имат нови идеи относно личния си живот. Ще преживеете промяна в отношенията. Месецът ще даде възможност да заздравите отношенията си, като им придадете повече стабилност и надеждност. Ще ви е нужна не малко дипломатичност, за да постигнете това, но вие знаете как.

Необходими са ви повече здрав смисъл и умереност, за да не си създадете неприятности в любовно отношение.

Кои са любимите храни на зодия Овен

Всеки човек има свой индивидуален вкус и предпочитания, било то за облекло, начин на живот или избор на храна. И макар вкусовите ни кач...

Самотните Лъвове може да открият страстта в лицето на човек, който до скоро им е бил приятел. Това може да допринесе положително за служебното ви развитие.

Отношенията с децата няма да лесни, за това отделете повече време за разговори с тях, като се опитвате да запазите спокойствие.

В работата са възможни промени в положителна насока. Приоритет ще бъдат служебните отношения и преговорите с партньори. Сделка, която отдавна чака да бъде осъществена и работата, по която е била спряна, сега ще има шанса да бъде развита и финализирана.

В здравословно отношение няма да имате сериозни проблеми ако не си позволявате да пренебрегвате добрата грижа за вас самите. Обърнете повече внимание на дихателните органи и на нервната система. Бъдете внимателни при физическо натоварване и по време на път. Пазете се от преумора.

Дева

Месец май ще предложи редица възможности за представителите на знака Дева в любовта. Това е време за опознаване на нови неща, свързани с любимия човек, увлечения и интереси. Звездите ви съветват да работите в посока на развиване на отношенията с любимия ви човек.

Какво предричат звездите за месец март

Овен Март месец 2016 година представителите на знака Овен ще запомнят добре. Значими събития се очакват във всички сфери от живота. Ощ...

Някои представители на знака може да започнат връзка с човек, който живее в друга страна. Месецът е подходящ за пътешествия. Ще имате възможност за личностно развитие. Съществува риск отношенията с постоянния партньор да бъдат помрачени от разочарования или вмешателство във връзката от страна на трети хора. В работата ви очаква изпълнението на сложни задачи, може да изникнат непредвидени проблеми, които ще изискват светкавично решение.

Ще ви се струва, че нещата стават по-бавно и трудно. Бъдете внимателни при работа с документи и договори. Всичко това ще ви направи по-опитни, което ще ви е много полезно в бъдеще.

Последните десет дни на месеца ще са по-успешни за работата ви. Във финансово отношение няма да имате проблеми. Ще имате изгода от делово партньорство с хора от друга държава. Все пак избягвайте рискованите операции.

В здравословно отношение бъдете по-внимателни. Възможно е връщането на заболяване, което не е било долекувано в миналото. Периодът не е подходящ за поставянето на диагноза, тъй като са възможни грешки. Не допускайте стрес и преумора. Пазете се и си осигурявайте достатъчно време за почивка.

Вижте хороскопа за останалите зодии ТУК

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com