Месечен хороскоп за май 2020 г.

59930
Месечен хороскоп за май 2020 г.
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този месец ще имате много нови неща за учене. Предстоят ви наситени моменти. Ако съберете сили да се впуснете в предизвикателството ще излезете от него с много нови качества и умения. Усилията няма да са малко, но наистина е добре да ги положите. В средата на периода може да помислите за промяна в дома ви. Имате крещяща нужда от смяна на обстановката. Това ще ви зареди с нови сили. В личен план помислете дали не бъркате нещо в старанието си да не прекланяте глава. Може би едно леко признание, че отсрещната страна е права ще ви донесе много повече щастие, отколкото вашата победа. 

Телец

През този месец е добре да сте неуморни. Вдъхновение няма да ви липсва, но е важно да не се отказвате по средата на пътя. Ако в един момент ви стане прекалено тежко може да си дадете известна почивка, за да може да продължите напред с нови сили. Средата на месеца е добро време за обновяване на дома или гардероба - преценете добре точно от какво имате нужда и не правете необмислени разходи. Някои представители на знака може да помислят да продължаване на образованието си. В края на месеца не се колебайте да заявите ясно своите желания. Понякога не трябва да правим прекалено големи компромиси с личния живот.

Близнаци

Това е месец, в който ще може да осъществите ваши отдавна бленувани желания. Периодът е спокоен, повечето хора са в почивка и това ще ви помогне да се работите по-уверено. Не пропускайте това време, за да подредите нещата така, както вие бихте искали. Мнозина от вас може да сменят местоработата или дори местожителството. Заложете на устойчивостта и спокойствието. Това са нещата, които днес са безценни. Средата на месеца е подходящо време да почивка и възстановяване на силите и вярата ви в живота и хората. Необвързаните представители на знака ги очаква романтично приключение. В края на месеца е добро време за семейните представители на знака да помислят за попълнение в семейството.

Рак

През този месец ще бъдете затрупани от любов. Обичайте и се оставете да бъдете обичани. Сега в живота ви настъпва нов период, в който ще имате незабравими спомени, но и ще градите основите на вашето бъдеще. Вашата прозорливост и кураж ще ви помогнат да изградите истински и ценни отношения, които да са ви опора в живота. В средата на месеца ще получите добра новина, свързана с наследство. Периодът е добър за финансови операции, може да очаквате постъпления. В края на периода не се колебайте да бъдете честни с близките ви и себе си. Очаква ви разрешаването на сериозен семеен въпрос, свързан с по-възрастни роднини.

Лъв

През този месец заложете на сигурността. Каквото и да правите мислете две крачки напред. Нека не ви притеснява какво ще си кажат другите. Все пак се опитайте да оставите по-голяма част от действията ви в тайна. Това се отнася, както за личния, така и за професионалния ви живот. Началото на месец е добро време за активни професионални действия. Втората част или края на месеца е най-доброто време за почивка. Подарете си няколко дни, в които да не мислите за нищо и да се оттърсите рутината. Ако го направите с любимия човек ще имате незабравими спомени.

Дева

Това е месец, който ще закрепи отношенията в семейството, с близките и  приятелите ви. От друга страна необвързаните представители на знака ще трябва да помислят за бъдещето на връзката си. От вас се очаква инициатива или отговор и ако ги забавите може да настъпи значителна промяна в отношенията с партньора ви. В служебно отношение средата на месеца ще е силен период. Тогава ще може да направите сериозен пробив в бизнес отношение. В края на месеца се правете компромиси със здравето си. Спазвайте всички правила за безопасност при практикуването на екстремни спортове, не тръгвайте сами в планината.

Везни

През този месец е добре да си дадете една по-дълга почивка. Месеците до момента бяха натоварени и свършихте работа повече от всички. Не забравяйте да изключите телефона си, докато сте далеч от офиса. Отдалечаването от всички устройства ще ви донесе истинското усещане за свобода. В средата на периода отдайте цялото си време на любимия ви човек. Това е време само за вас двамата и не позволявайте на нищо да отнеме и секунда от него. В края на месеца вашите бизнес идеи ще са истинско златно съкровище. Остава само да помислите как точно да ги осъществите и да намерите точните хора, които да ви помогнат.

3-те зодии, които ги чакат успехи през МАЙ

Ето кои са зодиите, които ще се радват на нечуван успех в една или друга сфера на живот.  Везни Везните ще бъдат истински успешн...

Скорпион

През този месец не спирайте движението си напред. Сега вие може да постигнете много в развитието си. Не си мислете, че ще е загуба на време, ако решите да прекарате дните си над учебниците или да посещавате курс, който ще обогати знанията ви. Не позволявайте на никой да ви казва как е най-добре да прекарвате времето си. В средата на периода си подарете няколко дни почивка по ваш вкус. В края на месеца е време, в което да потърсите стари връзки. Не забравяйте роднините си и отделете ден или два, които да прекарате с тях.

Стрелец

През този месец отделете максимално време за почивка, пътуване, промяна, развлечения. Сега може да направите всичко, което искате. Най-добре, разбира се е с приятели, така че съгласувайте времето си с тях. Понякога ще изскачат забравени обиди или весели случки от миналото. Каквото и да излезе наяве - отдайте му нужното уважение като част от миналото и нищо повече. Вече сте направили, каквото е могло и сега само може да се наслаждавате на натрупаните знания и опит. Опитайте се да проявите мъдрост в отношения, които някой ще си опита да възроди. Вече имате мъдростта от миналото и сега вече би било жалко да допускате едни и същи грешки. В края на месеца си подарете няколко дни, в които ще правите всичко по ваш вкус. Тогава може да се случи и чудото на любовта за вас.

Козирог

Зодиите с нова ЛЮБОВ през май

Любовта често е въпрос на късмет и благоприятни обстоятелства. Ето кои са 4-те зодии, на които звездите ще "ударят рамо" в любовен план...

Това е месец, в който трябва да се преборите с вашите притеснения. Колкото повече ги мислите, толкова повече ще ви притесняват. Истината е, че всичко има своето решение и разрешение, но това става, когато сме напълно отпуснати. Намерете време да прекарате няколко дни напълно откъснати от обичайната ви обстановка. Това ще ви даде великолепни идеи, но най-вече ще ви даде необходимото разтоварване. В средата на месеца е добро време за това да помислите как да направите голямо семейно събиране. Ще имате нужда да усетите силата на взаимността. Подкрепата от най-близките ще ви даде необходимия кураж. Помнете, че най-тъмно е преди съмване. 

Водолей

Този месец може да реализирате сериозни печалби. Докато останалите са се отдали на мързелуване и почивка ще успеете да хванете момент, в който да спечелите сериозни позиции. Най-важното е да не страдате от никакви скрупули и да изиграете картите си по най-добрия начин. Много от вас ще имат и възможността да се преместят на ръководна позиция. Други ще получат примамливо предложение за нова работа. Преценете добре преимуществата. Не забравяйте и за това, че каквото и да работите ще имате нужда от време за себе си. Втората част на месеца е време, в което да обърнете повече внимание на личния ви живот. Занемарили сте важни отношения и ако не се погрижите скоро може да усетите липсата им.

Риби 

През този месец ви очакват незабравими предизвикателства. Няма да ви е лесно, но не мислете как да намалите натоварването, а как да подредите графика си, за да имате време за всичко. Сега няма да ви е трудно да въведете нови хранителни навици, които да ви помогнат в борбата с излишните килограми. В средата на периода ви очаква напрегнато темпо, но и приятни мигове на победа. В личния живот ще получите повече, отколкото сте очаквали. Не търсете само ползата и помнете какво са ви дали, за да може да дадете и вие. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com