Месечен хороскоп за октомври 2017 г. - II част

29405
Месечен хороскоп за октомври 2017 г. - II част
Снимка: iStock/Guliver

Везни

Месецът започва с противоречия. Вашите представи трудно ще се възприемат от партньора ви. Може да имате сериозни разногласия с него за това как да изглежда връзката ви. Емоциите и фантазиите ви ще са една вълна, но тя ще е далече от реалността. Именно това ще ви създава известни трудности. Началото на октомври е подходящ период за онези от вас, които вече са взели решение за раздяла. Още от средата на месеца напрежението ще намалее и до края на периода ви очаква време, в което може да сте сами господари на съдбата си. Използвайте времето, за да подредите обстоятелствата по ваш вкус. Ще имате възможността да направите всичко по начина, по който най-много ви харесва.

Месечен хороскоп за октомври 2017 г. - I част

Овен Първите дни на октомври ще изискат от вас изпълнението на ваше обещание, свързано с личните ви отношения. В любовта не може да им...

Скорпион

Много силно начало на месеца очаква представителите на знака Скорпион. Първите дни на октомври ще ви подарят лесни, но и продължителни победи на любовния фронт. Сега залагате основата на едни сериозни и продължителни отношения. Някои от тях много скоро може да доведат до сериозни стъпки от ваша страна, като брак или планиране на бременност. Положете усилия в тази насока в дните до средата на новия месец. След това, напълно логично ви очаква период на почивка, но не забравяйте правилата на поведение. Може да си помислите, че щом веднъж сте спечелили човека не е необходимо да полагате усилия. Но това не е така. Още в края на октомври ще ви се даде знак, че занемарявате някои от задълженията си, които сте обявили, че ще поемете. Не застрашавайте връзката си.

Стрелец

Октомври започва с добро настроение и това е най-важното. Месецът ще се характеризира с внезапни събития, които често ще объркват плановете ви. Вероятно вие самите няма сте изяснили изцяло намеренията си, което ще води до честа смяна на решенията ви и поведението. В подобна ситуация няма как да се очаква особена стабилност. В средата на месеца обстановката ще се успокои и ще може да си починете от емоции и случки. Използвайте това време, за да подредите мислите си, а и да възстановите психическите и физическите си сили. Към 20 октомври ще сте способни на сериозни интелектуални постижения. Използвайте момента, за да установите сериозна позиция в професионалната ви сфера. Добре е да сте по-активни. Краят на месеца ще е истински период на щастието. Това е времена сбъднати мечти. В личен план ще имате безкрайни моменти на взаимност и удовлетворение от връзката ви.

Козирог

Най-хубавото, което ще се случи на всяка ЗОДИЯ през октомври

Какво хубаво ни очаква до края на месец октомври. Това са хубави неща, които чакат зодиите през следващия месец. Какво пише за теб? О...

Октомври ще започне с изненадващо бизнес предложение за представителите на знака Козирог. Ще трябва да реагирате бързо. Включването ви в процеса ще отнеме много от времето ви. Това от своя страна може да доведе до конфликт с половинката ви, но тя или той трябва да ви разбере, защото такъв шанс не се появява всеки ден. Още в средата на месеца ще усетите първите положителни последици от новата дейност. Очаква ви и благополучно развитие на юридически въпроси. Може да очаквате добри новини в тази сфера в средата на месеца. Последните дни на периода ще ви донесат истински релакс. Напрежението в дома ще остане в миналото. Организирайте кратка почивка, за да си подарите .

Водолей

Октомври ще даде много на представителите на знака Водолей. Нищо обаче няма да е даром. Ще ви се наложи да полагате двойни усилия, за да постигнете, това към което се стремите. Вложеното, обаче ще си заслужава. Не се отказвайте от постигането на целите, които сте си поставили, особено ако са свързани с личното ви развитие. Истината е, че колкото по-трудно е толкова по-траен е резултатът. Около 10 октомври от вас ще поискат услуга. Не отказвайте. На пръв поглед може да ви се стори, че ще вложите прекалено много, но след време ви очакват сериозни дивиденти от постъпката ви. Последните дни на месеца ще бъдат най-приятните за вас. Напрежението значително ще спадне, а вие вече ще сте загрели достатъчно и работата няма да ви натоварва. Все пак си позволете повече забавления и удоволствия в края на октомври.

Риби

Началото на октомври може да ви въведе в заблуждение. Любовта е сляпа,не го забравяйте, особено ако и хормоните имат своето мнение. Просто първата седмица от месеца се въздържайте от сериозни решения. Колкото повече ви се иска да направите нещо, толкова по не го правете! Средата на октомври ще ви дари с така жадуваното спокойствие. Не се вайкайте, че нищо не се случва в този живот, а използвайте времето, за да свършите всичко това, за което преди се вайкахте, че не ви остава време. Краят на месеца е подходящо време са усилена интелектуална дейност. Ще имате възможността да задействате свои проекти. Не отхвърляйте нито една оригинална идея и най-вече не се срамувайте от хрумванията си. Вярвайте в себе си.

Тези зодии ще ви разбият сърцето

Колкото и добре да познавате хората, колкото и да сте внимателни в любовните си отношения, няма начин поне веднъж да не се окажете с ...

Вижте първата част на хороскопа да месец октомври ТУК

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com