Месечен хороскоп за октомври 2019 г.

64985
Месечен хороскоп за октомври 2019 г.
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През новия месец ще бъдете в бойно настроение и ще сте изпълнени с нови идеи. Това няма как да не окаже положително на професионалното ви развитие. В първите дни на периода не отказвайте покани за бизнес мероприятия. Тогава ще имате възможността да се запознаете с важни хора и да представите идеите си.  В същото време са възможни разногласия с партньора ви, който няма да разбере защо е необходимо да отделяте толкова много време на работата си. Намерете баланса и направете така че времето прекарано с любимия ви човек да бъде наситено с приятни емоции. В средата и края на месеца ще трябва да направите някои компромиси, свързани в отношенията ви. Сега няма да имате нужда да изостряте проблемите. Колкото и сериозни да изглеждат разногласията те лесно ще бъдат преодолени и забравени.

Дневен хороскоп за 1 октомври

Овен През първия ден на новия месец бъдете сигурни, че може да изпълните всички обещания, които давате. Най-добре не се изхвърляйте. ...

Телец

Месец октомври ще бъде успешно и спокойно време за представителите на вашия знак. Каквито и препятствия да имате пред себе си те ще бъдат лесно и бързо преодолявани. В събитията в професионалната област ще се развиват във ваша полза. Първата седмица на периода е успешно време да прокарате своите идеи и да направите сериозни предложения за промяна в работата. В личен план ви очаква спокойствие и хармония. В средата на месеца отделете време, за да подобрите своето здравословно състояние. Нека застудяването не ви отказва от поддържането на физическата ви активност. Може да изберете нова и забавна дейност като танците, които да поддържат тонуса ви през студените дни. Самостоятелните представители на знака ще имат интересна авантюра в края на месеца.

Близнаци

Октомври е време, в което да погледнете напред. Оставете миналото на спокойствие и не се потапяйте в носталгия за него. Още през първите дни на октомври ще имате възможност да се развиете в професионалната сфера. Наложете си да бъдете по-активни. Сега вашата инициативност ще се цени високо. В личен план може да преживеете някои изненади. Не забравяйте, че каквото и да се случи то най-често е за добро. Не се опитвайте да върнете някого, с когото отношенията са се изчерпали. В края на месеца е добре да си подарите кратка почивка. Най-добре посетете чужда държава, където досега не сте били. Ще имате нужда да обогатите сетивата си с нови впечатления.

ЛЮБОВЕН хороскоп за 30 септември - 4 октомври

Овен В бойна готовност сте да експериментирате в социалния си живот, за да получите това, което искате от любовта. Не бъркайте смелост...

Рак

Октомври е време за любов за представителите на знака Рак. Времето за чудене и за лутане приключва и самите вие ще усетите нуждата от взимането на сериозно и важно решение, свързано с отношенията ви. Няма какво повече да искате от партньора си и сега може да гледате само напред. От ваша страна ще се очаква потвърждение за сериозността на отношенията ви. Бъдете искрени. Това ще се цени високо и ще остави дълготрайни благоприятни последици във връзката. В средата на периода не се колебайте да започнете обучение, свързано с повишаване на квалификацията ви. Ученето през целия живот е нещо, което ни поддържа млади и активни. Някои представители на знака може да постигнат нови професионални върхове. Не бягайте от щастието си.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com