Месечен хороскоп за октомври 2022 г.

25588
Месечен хороскоп за октомври 2022 г.
Снимка: iStock

Овен

Това е месец, в който ще имате възможността да се справите с много предизвикателства. През първата декада на месеца всичко ще излезе извън контрол. Това вероятно ще се дължи на факта, че ще загубите така желания контрол над връзката ви. На дали трябва да имате такъв? В средата на месеца ще бъдете обзети от  желание да промените радикално нещо в живота. Девизът ви сега трябва да бъде - просто живей и остави да живеят. Пазете се от избухването на конфликти сред близките ви хора. В здравословно отношение не прекалявайте с мазната храна, ограничете алкохола. Направете така, че през почивните дни да сте навън и на чист въздух. 

Телец

Телците през октомври 2022 г. определено ще имат късмет. В началото на месеца бъдете особено внимателни с другите хора и техните финанси. В никакъв случай не се изкушавайте да взимате или давате пари назаем. Прегледайте разходите си. С малки промени в харчовете  ще освободите финанси за това, от което се нуждаете сега. В средата на месеца рискувате да се увлечете в илюзии. Ако в живота ви се появят нови хора, опознайте ги по-отблизо, преди да се доверите. Ако имате отдавнашна връзка, между вас и партньора ви могат да възникнат стари, почти забравени проблеми за решаване. Така или иначе не можете да промените миналото. Затова просто не ескалирайте ситуацията и не отваряйте отново стари рани.

Близнаци 

Първата част на октомври 2022 г. ще бъде добра за Близнаците. Ще проведете успешно срещи и преговори, ще получите важна информация, след като се свържете с правилните хора. Втората половина на месеца ще бъде много по-трудна. Подгответе се за факта, че някои от идеите ви няма да се сбъднат. Опитайте се да не планирате нищо важно за втората половина на октомври. В противен случай съществува риск да се разстроите поради липсата на очакваните резултати. В любовно отношение бъдете активната страна. Не се срамувайте да разкриете чувствата си. Ако от отсрещната страна не се досещат какво изпитвате - как да се получи нещо?

Рак

През първата половина на октомври 2022 г. представителите на тази зодия ще продължат да се борят за място под слънцето. Някои от вас ги очакват много тревожни конфликтни моменти. Колкото по-хладнокръвно се изправите срещу тях - толкова по-успешно ще преминете през предизвикателствата. През втората половина на месеца очаквайте сериозна подкрепа - така че не се отчайвайте. Много скоро всичко ще е зад гърба ви и ще остане не само като лош спомен, но и като повод да се гордеете със себе си. В последните дни на октомври очаквайте допълнителен доход и приятни любовни моменти.

Лъв 

През октомври 2022 г. ще се случат удивителни неща в живота ви. Ще попаднете в различни неприятности, но всеки път вашият ангел пазител ще бъде с вас. Едно е сигурно - ще натрупате много опит, който ще ви бъде полезен в бъдеще. Най-важното е сега да се пазите от участие в  съмнителни истории. Намерете по-безопасни начини да се забавлявате. В средата на месеца са възможни семейни проблеми. С повече мъдрост и търпение те ще бъдат успешно разрешени. Пазете нервите си и не си позволявайте тежки думи - в противен случай ще дадете началото на конфликт, който може да ви измъчва дълго време. 

Дева

Това е месец, в който главната ви задача ще бъде да не сте толкова зависими от мнението на другите. Вашите идеи може да не бъдат признати и дори осмивани, но това не трябва да ви засяга прекалено. Съвсем скоро ще стане ясно, че сте били прави. Не търсете реванш. В средата на месеца ще получите яснота, относно действията на ваши конкуренти. Запазете тази информация за себе си, за да може да я използвате в своя полза. В личен план не се фокусирайте върху дребните недостатъци на вашия партньор. Погледнете общата картина, насладете се на щастието си. Намерете повече време да излизате заедно и да създавате своите щастливи мигове. 

Везни

През октомври 2022 г. ви очакват приятни изненади, подаръци и всякакви удоволствия. Чувствайте се свободни да се поглезите и не се колебайте да правите комплименти на другите. Споделеността в отношенията ще ви накара да се почувствате много щастливи. В средата на месеца има риск да бъдете принудени да действате против волята ви. Това ще е временно и скоро това притеснение ще отмине. Опитвайте се да спазвате баланса във всички сфери на живота. Това не е време, в което да се решавате на крайни стъпки и да взимате сериозни решения.

Скорпион

През този месец е много важно да внимавате какво, как и на кого казвате. Сега вашите думи и дори мисли ще имат почти магическа сила. Помислете добре върху желанията си и последиците от тях в случай, че се сбъднат. До колко в дългосрочен план за вас ще е добре да се изпълнят всичките ви желания. Умереност е това, към което трябва да се стремите във всички жизнени сфери. Това не е момент за надпревара. Бъдете скромни и непретенциозни. Именно тези качества ще привлекат точните хора и най-доброто от тях в живота ви. Самостоятелните представители на знака ще преживеят разтърсващи романтични моменти. Заслепени от страстта ще сте готови на прибързани действия. Давайте си моменти, в които да бъдете по-рационални и разумни.

Стрелец

През този месец очаквайте повторение на сценарии от миналото. Вашият вътрешен демон ще се опита да ви въвлече в истории със съмнително естество. Не го допускайте. Помислете добре, преди да направите крачка. Заемете се с нещо ново, което категорично ще има положителни последици не само за вас, но и за семейството ви. В никакъв случай не нарушавайте правила и не преминавайте общоприети граници. Положените от ваша страна усилия съвсем скоро ще дадат своите резултати и ще можете да се отървете от трудностите. Но затова ще е необходима упорита и постоянна работа от ваша страна. Впрегнете всичките си ресурси, за да покажете най-доброто от себе си.

Козирог

През октомври 2022 година представителите на тази зодия ще трябва да осъзнаят ограничеността на материалните ресурси. Това е време, в което да потърсите нов или допълнителен източник на доходи. Не се отчайвайте - в края на месеца звездите обещават стабилизиране на ситуацията. В най-трудните моменти потърсете подкрепа от своите бизнес партньори или приятели, но внимавайте да не влезете в големи дългове. Сега е важно да не си внушавате, че целият свят е против вас. Просто има тежки моменти, но съвсем скоро ще отминат. Подкрепата от страна на семейството ви ще е силна и важна. Ще се изненадате, но светът изобщо не е против вас. Фокусирайте се върху малките цели, вървете стъпка по стъпка и съвсем скоро ще излезе от омагьосания кръг, в който сте попаднали.

Водолей 

Един много спокоен и дори успешен октомври очаквd възможно да възникне едва в края на месеца вероятно заради дългове. Затова се въздържайте от взимането на пари назаем, както и избягвайте да давате, колкото и да е близък човекът. В разрешаването на служебните въпроси ще може да разчитате на подкрепата на други хора. Не се колебайте да искате тяхната помощ. Не се плашете от това, което се случва. Привидно лошите събития много скоро ще разкрият своята положителна страна. Важното е да се запасите с търпение и вяра, за да може да преминете през всичко с повече ползи за вас самите и вашето развитие. Не пренебрегвайте благотворното влияние на спорта и на заниманията с изкуство.

Риби

Това е месец, в който ще имате много свобода. Сами трябва да решите какво да правите със свободното време, което ще ви се отвори. Най-добре е да инвестирате в себе си и да дадете нов тласък на развитието си. Може да изберете и почивката, но е голяма вероятността за това да съжалявате за изгубеното време на един по-късен етап. В личните отношения всичко ще бъде наред. Не се изкушавайте да повдигате стари теми и въпроси, които отдавна са разрешени. С други думи - не си търсете излишни проблеми. Намирайте повече време за разходки навън и време сред природата, които да ви вдъхновяват за творчески дейности. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

5 храни, за които да забравите след тренировка
5 храни, за които да забравите след тренировка

Не бързайте да се поглезите с храна след изтощителна физическа активност: нека да разберем кои храни ще отхвърлят цялата ви упорита работа във...