Месечен хороскоп за септември 2020 година

17645
Месечен хороскоп за септември 2020 година
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този месец няма да ви е трудно да постигнете целите си. Ако имате, каквито и да било затруднения те биха могли да дойдат само от вас самите. В началото на месеца е добре да действате бързо и умно. От бързината на реакцията ви ще зависи на какъв резултат ще се радвате след време. Бъдете по-уверени в себе си и нещата ще се получат неусетно. В средата на месеца може да си имате някои главоболия с любимия човек, но това може да се преодолее, ако проявите достатъчно разбиране към отсрещната страна. Мислете за другия, така както мислите за себе си. В края на месеца може да се обадят някои болежки, които да се изострят, ако пренебрегнете правилата за здравословно хранене. Не злоупотребявайте с алкохол. 

Телец

През този месец излизайте по-често, общувайте със стари приятели, не отказвайте покани за парти или срещи.В началото на месеца настроението ви ще бъде на ниво за подобни преживявания. В средата на месеца е много важно да разпределите правилно енергията си и времето. Не се преуморявайте, когато можете - си починете добре. Когато се почувствате готови - насочете се към покоряването на нови върхове. През целия месец е много важно да поддържате баланса между почивка и активност. Само така ще предпазите организма си от стрес и нежелани проблеми. В последните дни на септември не проявявайте капризи, това може да се отрази зле на връзката ви. 

Близнаци

През този месец не смесвайте отношения и работа. Това е време, което да прекарате време със семейството си, за да покажете любовта си. В личните отношения няма да има сериозна причина за конфликтни ситуации. В средата на периода мнението на близък приятел ще ви даде възможност да видите, дълго чакано решение на важен въпрос. Тогава очаквайте и интересно предложение за работа. Ще може да намерите своето поприще. Не се плашете от промените. Те винаги изглеждат несигурни, но ако не се чувствате добре на сегашното си работно място, не се колебайте да промените ситуацията. В личен план ви очаква месец на любов и разбирателство. 

Рак

През този месец ви предстоят безброй професионални предизвикателства. Сега е моментът да направите всичко по силите си, за да докажете, че доверието, което ви е гласувано си заслужава. Прекалената ви заетост може да причини някои проблеми във връзката ви. Ще се наложи да проявите максимална дипломатичност и такт, за да не пострадат отношенията ви. Ситуацията ще се усложни и от това, че заради служебната ви ангажираност не можете да изпълните, дадени по-рано обещания, свързани със семейните ви отношения. Всички тези тревоги могат да се отразят на здравето ви, така че обръщайте повече внимание и на него. Осигурете си достатъчно часов сън и не правете компромис с храната.

Лъв

Характера на детето ви според месеца на раждане

Според голям процент от хората, месецът на раждане оказва влияние при формирането на характера на човек. Смята се, че може много да се ...

Месецът ще е наситен с много преживявания, които ще оставят трайна следа в живота ви. Направили сте някои планове, но не е ясно кои от тях ще проработят. Бъдете готови за изненади, а от тях  - и промени. В средата на периода ще имате повече яснота за ситуацията, но няма да ви е много ясно как точно да действате. Едно е сигурно - не бързайте с решенията. Към края на месеца ще се почувствате по-малко притиснати. Това, до голяма степен може да се дължи и на факта, че сте свикнали с обстановката. Тези дни ще ви дадат яснота от какво точно имате нужда и как да не правите компромиси със желанията си. 

Дева

През септември са възможни нови романтични запознанства, които ще се окажат многообещаващи. Очаква ви активен светски живот и ще участвате в приятни вечери и събирания. В това няма нищо лошо, но рискувате за всичките тези мероприятия да похарчите не малко средства. Ако  сте необвързани внимавайте, защото рискувате да попаднете в любовен триъгълник, като завържете връзка с обвързан човек. Ако вече имате любим човек, ще трябва да се постараете в това да укрепите отношенията си. В края на месеца новаторският дух, който ще ви обземе, ще ви помогне в професионалната сфера. Вие ще направите всичко възможно да работите по-добре, което съответно ще се отрази и на приходите ви.

Везни

През този месец ви очаква интензивно общуване. Първите дни на периода ще ви донесат ненужни и дори досадни контакти. Тогава може да бъдете подложени на чуждо влияние повече от обикновено и е възможно да допуснат грешки, за които после да съжаляват. Важно е в крайна сметка да не позволявате на никого да ви манипулира и да ви влияе при взимането на важни решения. Бъдете самостоятелни и тогава няма да ви се наложи да съжалявате за нищо. Връзка започната в края на този месец едва ли ще се окаже много продължителна. Последните дни на месеца посветете на равносметка на изминалите седмици.

ЛЮБОВЕН хороскоп за 31 август - 4 септември

Овен През новата седмица ще се чувствате уверени в собствените си способности, ще се радвате на завидно самочувствие, а това несъмнено...

Скорпион

През този месец ще сте склонни да проявявате необоснован оптимизъм, а също е много вероятно бизнес нюхът ви да ви подведе. По тази причина, преди да вземете важно решение ще е по-добре да се посъветвате с някого на когото можете да имате доверие. В любовно отношение няма да имате проблеми, поради романтичното настроение, което ви е обзело. В средата на месеца е вероятно да имате проблеми в отношенията си с близките. Проявявайте искрена загриженост в отношенията си с роднините, приятелите и любимия ви човек. Интересувайте от мислите им и взимайте активно участие решаването на проблемите им. Всичко това ще ви даде възможност не само да запазите, а и да укрепите отношенията си с тях.

Стрелец

През новия месец ви предстоят приятни промени, най-вече в личен план. Ако преразгледате живота си и направите необходимите промени, това ще се отрази благоприятно не само на самия живот, но и на отношенията ви с околните. През този период ще се чувствате напълно свободни и това ще се отрази на поведението ви и то ще стане по-непринудено и спокойно. Любовните отношения, които започнете през това време ще бъдат твърде повърхностни, за да продължат дълго време. По тази причина бъдете верни на постоянния си партньор и не го наранявайте с непостоянството си. В здравословно отношение няма да имате никакви оплаквания.

Козирог

10 неща, които зодия ЛЪВ може да очаква тази ЕСЕН

Лъвовете ще се радват на много емоционална и пълноценна есен. Ще получат няколко изненади, които ще преобърнат живота им. Ето какви пр...

Новият месец ще ви помогне да разберете правилно ситуацията, която е настъпила в личния ви живот и без проблем ще можете да намерите начин да подобрите отношенията си с любимия човек. Ако все още нямате сериозна връзка точно сега ще имате възможност да се запознаете с някой интересен представител на противоположния пол. Ако връзката, която започнете прерасне в нещо по-сериозно то вероятно сте срещнали човек, който е близък по дух до вас и ще се разбирате много добре. От средата на месеца нататък посветете времето си на постигането на професионални цели. Поведението ви сега ще е залог за вашата успешност. 

Водолей

Това е месец, в който да помечтаете за по-добри дни, повече любов и верни приятели. Всичко това е напълно възможно и ще ви се случи. Само трябва да повярвате повече и да имате очи да видите хубавите неща, които ви заобикалят. В средата на месеца ви очаква сериозно професионално предизвикателство, което ще ви изстреля в нови висоти в работата ви. Това не е моментът да проявявате скромност. Бъдете уверени и оптимисти. Всичко ще се развие по най-красивия сценарий, който си представяте. В края на месеца ще имате много споделени мигове с любимия ви човек. Бъдете щедри към него.

Риби

През този месец ще бъдете посветени на връзката ви. Любовта ще е главният въпрос, който ще ви вълнува през сега. Бъдете разумни, обаче тъй като много от ситуациите ще са неясни. Не предприемайте действия под влиянието на алкохол. В средата на месеца ще използвате успешно интелектуалните си възможности – постъпките ви ще съответстват на мислите. Ще бъдете вдъхновени да търсите истината за живота и ще имате успех в това начинание. Ако помислите ви са чисти наградата няма да ви накара да чакате. Последните дни на месеца ще ви зарадват с добра новина.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com