Месечен хороскоп за юни 2019 г.

24656
Месечен хороскоп за юни 2019 г.
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е месец, в който ще имате достатъчно полезни ходове в личния живот. Ще може да постигнете всичките си желания и цели, но ако ползвате нечестни методи - това ще си проличи. Преценете добре риска, защото осезаемостта на загубата е най-силна, когато се осъществи реално. В здравословно отношение е добре да направите някои профилактични прегледи, особено ако отдавна не сте стъпвали в лекарски кабинет. В края на месеца може да има някои сътресения, свързани с работата ви. Не прехвърляйте отговорността на други хора. 

Телец

Хороскопът за юни  предупреждава представителите на този знак, да внимават с изкушението да се надценяват и да нарушават йерархията. В този период може да се изкачите по стълбата на кариерата, но този факт може да ви донесе повече кавги, вместо удоволствие.  По отношение на здравето, през този период трябва да се опасявате от заболявания свързани с обмяната на веществата. Телците могат да бъдат подложени на стрес от неправилен или нередовен прием на лекарства. Опитайте се повече да спортувате и се постарайте да не се товарите с работа.

Близнаци

През този месец ще откриете в себе си нови недостатъци, за които преди дори не са подозирали. Необвързаните представители на знака може да завържат нови отношения, но по добре е това да се случи, през втората половина на месеца. Двойките, които отдавна се в установени отношения, могат да започнат да мислят за узаконяването им. И с право, тъй като месецът е най-добрия за това. Точно, както и за обяснение в любов.  Постарайте се да отделяте повече внимание на близките си и да държите ситуацията в свои ръце, но без излишен натиск. В здравословно отношение избягвайте алкохола.

Рак

През този месец професионалната ви област, могат да възникнат твърде много ситуации, които може да се нарекат противоречиви. Не се опитвайте да се справяте с всички едновременно и с размах. Звездите ви съветват точно обратното – да загубите малко време, за да можете по-късно да разберете, какво става и да вземете единственото правилно решение. В личен план са възможни сътресение заради вашата нерешителност и забавянето на осъществяването на идеите. Ако не искате любовта да ви избяга - ще трябва да положите сериозни усилия. 

Лъв

През този месец е твърде вероятно да се появи противник, който ще действа против вас. Дайте си вид, че случващото се не ви засяга и че слуховете, които се носят наоколо не се отнасят до вас. Постарайте се предварително да си изясните причините за несъгласието си с околните. В любовно отношение периодът ще е изпълнен с лекомислие, което в момента ви е напълно позволено. Лесно ще завързвате нови запознанства, ще влизате в отношения, дори без да се замисляте, какво ще ви донесе следващият ден. Чудесата в живота се случват по-често отколкото си мислите. Дори и да спорите с любимия човек, това няма да развали отношенията ви, а просто ще донесе разнообразие в интимният ви живот.

Дева

Месецът обещава сериозни професионални предизвикателства, но това не бива да ви притеснява, тъй като сте във върхова форма. В личния живот за семейните представители на знака може да възникнат проблеми, но те няма да са толкова сериозни. В средата на месеца ви очаква добра новина, която ще допринесе за положителното развитие на финансовото ви състояние. За да се чувствате добре здравословно, опитайте се повече да празнувате и да водите активен живот. Пазете се от случайни травми, които може да получите в края на месеца. 

Везни

През този месец звездите  ви съветват да не мечтаете за неосъществими неща, а да цените, това което имате сега. Постарайте се да намерите доброто даже и в най-отрицателните моменти. Например ако не може да намерите взаимност в дадени отношения, помислете си, че всъщност отдавна е трябвало да се откажете да ги съхранявате. През този месец, необвързаните от вас, ще се стремят много да завържат нови отношения и да намерят любимия човек.  В професионално отношение, ще се сдобиете със значителна свобода и ще ви позволяват много. Но в това се крие и опасност.

Скорпион

Това е месец, в който маските ще паднат. Много вероятно е да разкриете неприятни неща за ваш близък познат или приятел. Емоционалната реакция от ваша страна ще ви изтощи и само ще влоши ситуацията. Пазете нервите си и здравето си - те са взаимно свързани. В професионално отношение ще има застой, който може да ви изнерви, но нямате кой знае какви ходове. В края на периода потърсете начин да разпуснете и да се опитате да забравите за струпалите се събитията от началото на месеца.

Стрелец 

Очаква ви месец, изпълнен с нови предизвикателства. Някои от вас ще започнат нова работа. Ентусиазмът ви е голям, но ще трябва да положите усилия да го дозирате, за да не свърши прекалено бързо. Ако се чувствате напрегнати - се опитайте да прекарвате повече време на чист въздух и в разходки. Имате стари обиди, които вгорчават дните ви, но само от вас зависи колко дълго ще живеят те. В края на месеца си подарете няколко безгрижни дни, които да прекарате по начина, по който желаете. 

Козирог

През този месец се пазете от грешки, както и от това да не пропуснете нещо важно, свързано с работата ви. В началото на месеца е възможен и конфликт с партньора ви.  Средата на периода може да бъде белязан от нова работа, вместо да станете ръководител в старата, а също е възможно да започнете свой собствен бизнес. Не насилвайте ситуацията – оставете събитията да вървят по реда си. Пазете се от завистници и недоброжелатели, които мечтаят да ви бъдат конкуренция. Най-лошото от всичко е, че един от тях може да се окаже непосредствения ви ръководител.

Водолей

През този месец можете да си позволите пълна откровеност със заобикалящите ви. Така ще успеете да обезоръжите неприятелите си и ще е особено приятно да наблюдавате реакциите им към казаното от вас. В личния си живот може да се натъкнете на неразбиране и неправилно тълкуване на постъпките ви. Вслушайте се внимателно в това което говори партньора зад гърба ви на вашите приятели. Не е изключено да подготвят някаква авантюра, а вие може да се окажете в центъра на тези събития.

Риби

През този месец във вашите ръце е колко и как ще се забавлявате. Не сте длъжни да давате обяснения никому, така че се пригответе за безкраен купон. Най-хубаво ще бъде, ако успеете да комбинирате приятните ви преживявания със служебните ви задължения. В никакъв случай не поемайте повече отговорности, от колкото са ви делегирани. В края на месеца ви очаква незабравимо приключение. Грабете с пълни шепи от живота. Месецът е добър за започването на сериозни физически упражнения.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Откриха череши с мистериозна течност на 250 г. в скривалище на Джордж Вашингтон

Как се пише: озадачен или озадъчен?

5 причини, поради които подаръкът на саксийно цвете ще убие енергията в дома ви

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com