Месечен хороскоп за юни - I част

18940
Месечен хороскоп за юни - I част

Овен

През първите дни на юни няма да може да разгърнете възможностите си изцяло. Планетата ви господар все още е в ретрогардно движение и това ще продължи до края на месеца. Не забравяйте, че сега за вас не е добре да: започването на нов бизнес, нов проект, ново начинание, дългосрочни цели; постъпване на работа или смяната ѝ; тръгване на път; провеждане на състезания; закупуването или ремонт на автомобили, всякакви механизми или битова техника; да се започва ремонт или строителство. За това пък преспокойно може те да се разделите с това, което е остаряло; да се направят или довършат вече започнати неща и дела; връщането към стари идеи и проекти и разглеждането им от други позиции.

Положението на ретроградните планети принципно засилва такива качества като импулсивност, избухливост, нетърпение, прибързаност, необмисленост, властолюбие, агресивност, насилие. Често желанията и проявленията може да се сдържат от вътрешна неувереност в своите сили и възможности или от някакви други обстоятелства.

Ако ретроградният Марс се използва градивно, тогава от него може да се извлекат ценни уроци за възпитанието на волята и търпението, а също и организация и реализация на творческите замисли и действителното им достижение.

Телец

Реализирането на лични цели ще е вашето желание през първите дни на юни. Желанието ще е толкова силно, че едва ли ще се вслушате в който и да е съвет. Обстоятелствата ще са срещу вас, но това няма да ви прави впечатление. Този натиск само ще ви амбицира и ако наистина сте решени да се справите – ще успеете. Най-голям шанс ще имат онези от вас, които се занимават с писане, литература и издателска дейност. В дните около 6-ти юни не пазете от прекалени илюзии и прекомерна употреба на алкохол.

Месечен хороскоп за м. май - II част

Везни През май тази година настъпва период, изпълнен с отговорности да представителите на знака Везни. Наяве ще излязат всички грешки ...

От средата на месеца ситуацията коренно ще се промени. Не само, че ще ви олекне в ежедневието и на душата, но и ви очаква изненадващ подарък от съдбата. Възможно е познанство, което ще прерасне в дълбоко приятелство или дори красива любов. Всичко, което правите ще е на ниво – извисено, перфектно и ще ви носи удовлетворение. Сътвореното сега ще положи основите на бъдещето ви, за това не се колебайте да дадете всичко от себе си.

Близнаци

Месец юни няма да се отличава със стабилност, но това може да бъде прието като разнообразие! Освен това няма да ви е скучно. Периодът ще внесе малко неяснота в личния ви живот. Още от първите дни на месеца започнете да си повтаряте: “Каквото и да се случва е за добро!“ С това внушение наистина ще улесните живота си. Очаква ви сериозна подкрепа от страна на партньора ви, така че не преувеличавайте трудностите, пред които сте изправени, щом сте двама. Това ще допринесе за стабилността на връзката ви и хармония в отношенията, на които мнозина може да завидят. Ще бъдете обект на внимание, грижи и много любов от страна на вашия любим.

Въпреки всичко, с което трябва да се справите е добре на отделите време за почивка. Пълноцееният отдих ще ви позволи да анализирате правилно ситуацията, в която се намирате и да възстановите силите си. В моменти на слабост се обръщайте за помощ към изкуството. Не посягайте към алкохола той само ще усложни обстановката.

С напредването на дните ще се увеличават и възможностите, които ще се разкриват пред вас. Някои представители на знака може да сменят работното място или дори да започнат свой собствен бизнес. Сключването на договори ще е успешно и ще протича без проблеми или забавяния.

Рак

Първата част на месеца е подходяща за това да отделите повече внимание на повишаването на знанията ви и квалификацията. Може да се запишете на летен курс за вашето развитие или да започнете да изучавате друг чужд език. Първите дни на юни е подходящ период за сключването на сделки. Това, в което трябва да внимавате е да не сгрешите при избора на делови партньор. Не се колебайте да се обръщате за помощ към ваши приятели, особено ако в миналото сте им оказали помощ.

Второто десетдневие на юни ще е още по-успешно от първото. Очаква ви повишаване на доходите, при това парите няма да дойдат само от основния източник на средства, но ще имате изненадващи постъпления. Точно поради тази причина много бързо ще прецените къде да вложите тези пари. На някои представители на знака им предстои ремонт . Ако сте планирали почивка – внимателно разпределете средствата.

Всъщност най-подходящ момент за почивка ще бъде именно края на юни. Не забравяйте да забравите лаптопа си, иначе рискувате да му отделите прекалено много време. Ако имате повече натрупана отпуска съвсем спокойно може да си позволите няколкоседмична ваканция. Нужно е само да напомните на когото трябва. откога не сте почивали и какви са последните ви постижения.

Месечен хороскоп за м. май - I част

Овен През май Овните ще имат доста прагматичен подход в любовта. В центъра на вниманието ви ще бъдат практическите аспекти в отношения...

Лъв

Първата декада на юни е добре да обърнете внимание на вашето участие в екипа. не че не сте на ниво, но може да направите още много, за да бъде работата ви по-ефективна. Вслушвайте се повече в гласа и мнението на останалите и не бързайте с отхвърлянето на чуждите идеи. Критика си позволявайте само в краен случай, а най-добре - изобщо забравете за нея и я заменете с доброжелателни съвети. Висшестоящите ще са на ваша страна и дори някои представители на знак може да да получат повишение, гарнирано с увеличаване на заплатата. Средата на юни е подходяща и за пътуване със служебна цел. Деловите партньори ще са отзивчиви и сделките ще се сключват с лекота. Тогава ще трябва да компенсирате с повече внимание и грижи за семейството ви, тъй като то ще страда от вашето отсъствие и посветеност на служебните ви задачи.

През последните дни на юни е добре да предприемете действия за подобряване на финансовото ви състояние. Дори след постъпленията от началото на периода може да постигнете повече. Защо да се ограничавате? В същото време е добре да започнете да отделяте повече средства, за да може да осъществите замислените покупки. А и предстои лято с мирис на море или пък ремонт, а защо не и двете?

Дева

Девизът на Девите през първия летен месец трябва да бъде спокойствие. Противопоказни са ви всякакви спорове, тъй като съществува опасност те да прераснат в конфликти, които да се отразят върху отношенията ви с важни за вас хора. Месецът не предполага особени промени в служебно отношение, така че не чакайте сега бленуваното повишение. Работете, както обикновено и не правете чудеса от храброст. В личния живот също не ви очакват запомнящи се събития. Сега не е най-подходящото време да търсене на нов партньор. По-скоро обърнете внимание на приятелите си. Прекарвайте почивните си дни в наваксване на пропуснатото време от зимата. Онези от вас, които вече са семейни може да зарадват партньора си като му обърнат повече внимание и отделят време за подобряването на дома. Вашата помощ ще е от решаващо значение сега. Децата имат нужда от повече забавления след края на учебната година, така че помислете са какво да ги поглезите. В дните около 19 юни бъдете внимателни- не предприемайте рискове във финансово отношение, не носете големи суми пари в себе си и ако може не шофирайте или не пътувайте.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com